Nadziejka Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Filipo witamy sercem witamy Wszystkiego Najlepsiutkiego Wam :) Cudny Filipciu zdrowenka szczescia :) :) Anulo czy Srebrniczek bedzie mial watus ?od Gonziaczkow stala 5 zl narazie Quote
dorcia2 Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Filipku, bądź szczęśliwy w nowym domku ale się dzieje , psiaki w ekspresowym tempie domki znajdują , wspaniałe wieści podtrzymuję oczywiście deklarację Silverek piękny psiaczek Quote
Anula Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 A oto wątek Silvera,serdecznie zapraszam. http://www.dogomania.com/forum/topic/152201-silverkud%C5%82ateksmutnyzrezygnowany-czeka-na-pomoc/ Dorcia2 bardzo dziękuję za przeniesienie deklaracji na Silvera. Quote
Agnieszka103 Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Dopiero dziś po dłuższej przerwie dotarłam na dogo. Cieszę się bardzo, że Filipek już w swoim domu :) Biegnę na wątek Silvera - oczywiście przenoszę na niego filipkową deklaracje Quote
Anula Posted September 22, 2015 Author Posted September 22, 2015 Rozliczyłam finanse Filipka naszego.Na jego koncie pozostało 1158,13zł. Ta kwota zasili konto Silvera i tym samym następna bida jest uratowana,dostała "Nowe Życie".Silver już jest na wolności w Hoteliku "Szafirka" w Nowej Soli. Quote
FILIPO Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Już szósty tydzień Filip jest z nami. Czas na krótką relację. Filipek okazał się być dokładnie TYM psiakiem.Zaaklimatyzował się bez problemu. Na początku zaliczył małą niszczycielska wpadkę (pogryzł wtyczkę od ładowarki) ale na tym koniec wpadek. Poznał domowników i rytm życia panujący w domu i bez problemu zostaje sam kiedy państwo pracują. Nie szczeka i nie wyje (sąsiedzi nie zgłaszają żadnych pretensji) za to z ogromną radością wita nas kiedy wracamy do domu. Został zaszczepiony przeciwko wirusom i wizytę u weterynarza też zniósł bardzo dobrze. Jest zdrowym i wesołym i bardzo oddanym psiakiem. Najwyraźniej przypadliśmy sobie do gustu.Na dowód kilka zdjęćPozdrowienia i podziękowania dla wszystkich dzięki których zaangażowaniu i pracy Filipek może być z nami. 4 Quote
Jo37 Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Świetne wiadomości. To najlepszy scenariusz ( poza wtyczką oczywiście ). Quote
Havanka Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Brawo Filipku ! Bądź grzeczny nadal i kochaj swoją nową rodzinę ! Quote
Guest TyŚka Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Na takie wieści czekaliśmy, dziękujemy! :) Widać, że jest kochany. Quote
b-b Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Takie zdjęcia jak pierwsze zawsze mnie wzruszają :) 1 Quote
Anula Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Już szósty tydzień Filip jest z nami. Czas na krótką relację. Filipek okazał się być dokładnie TYM psiakiem. Zaaklimatyzował się bez problemu. Na początku zaliczył małą niszczycielska wpadkę (pogryzł wtyczkę od ładowarki) ale na tym koniec wpadek. Poznał domowników i rytm życia panujący w domu i bez problemu zostaje sam kiedy państwo pracują. Nie szczeka i nie wyje (sąsiedzi nie zgłaszają żadnych pretensji) za to z ogromną radością wita nas kiedy wracamy do domu. Został zaszczepiony przeciwko wirusom i wizytę u weterynarza też zniósł bardzo dobrze. Jest zdrowym i wesołym i bardzo oddanym psiakiem. Najwyraźniej przypadliśmy sobie do gustu. Na dowód kilka zdjęć Pozdrowienia i podziękowania dla wszystkich dzięki których zaangażowaniu i pracy Filipek może być z nami. Filipkowi się udało pomóc.W Zamościu przebywa sunia bardzo podobna do Filipka wyglądem.Jak jej pomóc? Nie mam pomysłu.Jest wolne miejsce w Hoteliku w Nowej Soli ale finansów brak. Tak napisała Tola: Znalazłam też 2 kudłacze - sunie, obie chyba bardzo skrzywdzone przez człowieka, obie w opłakanym stanie - i fizycznym i z pokaleczona psychiką :( Białej zdołałam zrobić tylko takie zdjęcie - siedziała schowana w budzie. Druga jest ciemna, a właściwie taka trochę pieprz i sól, ale tak skołtunionej, z takimi dredami, brudnej suczki dawno nie widziałam. Sunia przemknęła tylko w boksie i zniknęła w baraku :( Quote
Nutusia Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Na szczęśliwość Filipka są niezbite dowody! Na nieszczęśliwość suni niestety też :( Quote
Bogusik Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Już szósty tydzień Filip jest z nami. Czas na krótką relację. Filipek okazał się być dokładnie TYM psiakiem. Zaaklimatyzował się bez problemu. Na początku zaliczył małą niszczycielska wpadkę (pogryzł wtyczkę od ładowarki) ale na tym koniec wpadek. Poznał domowników i rytm życia panujący w domu i bez problemu zostaje sam kiedy państwo pracują. Nie szczeka i nie wyje (sąsiedzi nie zgłaszają żadnych pretensji) za to z ogromną radością wita nas kiedy wracamy do domu. Został zaszczepiony przeciwko wirusom i wizytę u weterynarza też zniósł bardzo dobrze. Jest zdrowym i wesołym i bardzo oddanym psiakiem. Najwyraźniej przypadliśmy sobie do gustu. Na dowód kilka zdjęć Pozdrowienia i podziękowania dla wszystkich dzięki których zaangażowaniu i pracy Filipek może być z nami. Pięknie dziękujemy za wieści i zdjęcia Filipka :) To dla nas zawsze miód na serce i motywacja do pomagania innym bezdomniakom.Bardzo prosimy, o ile czas na to pozwoli, o dalsze wieści o Filipiątku :) Quote
Poker Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Niesamowicie się cieszę szczęściem Filipka i jego rodzinki. pozdrawiam serdecznie. Quote
Recommended Posts