Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dziś z młodym na spacerku. Pochodził, posikał, pomerdał ogonkiem i ciągnął mnie spowrotem do kociarni. Chyba czuje się tam bezpiecznie. Przywiązałyśmy go na trochę do siatki i młody zaczął popiskiwac i poszczekiwać, bo dopominał się pieszczot. Podrapałam, pogłasiałam, wielce był zadowolony. Pies naprawdę się otwiera, widać, że już mniej go boli. Tylko domku jeszcze trzeba.

Posted

Niekoniecznie zupełnie bez schodów, ale nie wyżej niż pierwsze piętro. Na początku, jeszcze przez 2-3 miesiące wchodzenie będzie mu sprawiało ból, a w przyszłość dobrze by było jednak oszczędzać bioderka.

Posted

Ze Skipim jest gorzej.
Ujawniło się u niego bardzo silne zarobaczenie. Robaki lecą górą i dołem, pies jest bardzo słaby. Leży pod kroplówką, z pupy leje mu się cuchnąca zielona woda. Biedny jest bardzo.
Charakterologicznie psiak bardzo się otworzył, do wszystkich się cieszy, merda ogonkiem, domaga się głaskania. Wetka oceniła jego wiek na mniej niż rok czasu! To jeszcze szczeniak!

Posted

ewatonieja napisał(a):
miałam zapytanie o Skipiego ,pani miała jeszcze zapytać męża

:roll:
A mąż sie nie zgodzi...
Zawsze tak mówią, kiedy chca się wycofać.
Tak samo miałam z Maszą.
Obym się tym razem pomyliła.