Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie wytrzymam, na tym zdjęciu jestem prawie taka piękna jak Skipi :diabloti:

Dzisiaj chłopak czuje się już dużo lepiej, śmiga sobie po kociarni, w końcu coś zjadł, kupa przestała być zielona i cuchnąca. Kica wkoło szczeniaka przy budzie i konkuruje z nim o pieszczoty przechodzących osób. Śmieszny jest taki, ze szok. Posżłam wyrzucić śmieci i nagle słysze za sobą jakieś szczekanie - odwracam się a tu Skipi za mną próbuje nadążyć i drze się, bo nie może. No cudo ten szczeniorek :lol:

Posted

No mięciutką gębulkę to on ma bardzo :loveu:
My to się ze Skipim tam cały czas całujemy i głasiamy. Wczoraj go wyszorowałam chusteczkami dla niemowląt, więc jest jeszcze fajnie pachnący, jak taki bobasek. Bardzo mu się podobało. No nic tylko brać chłopaka do domu!

Posted

Myślę, że ogłoszenia to jest dobry pomysł. Chłopak jest w zasadzie już gotowy do adopcji. Potrzebny tylko domek bez dużej ilości schodów i z osobami rozumiejącymi, ze całe życie trzeba będzie nie nadwyrężać bioderek.

Posted

Skipi dziś w końcu zrobił piękną kupkę na środku gabientu wetek. Wszyscy się bardzo ucieszyli :cool3:
Młody dziś miał tyle mocy, ze stwierdził, że on się ze mną w kociarni nudził nie będzie i poszedł zwiedzać. Ale się za nim naganiałam. W końcu dopadłam go u wetek u których chrapał sobie do góry brzuszkiem :)

Posted

CoolCaty napisał(a):
Skipi dziś w końcu zrobił piękną kupkę na środku gabientu wetek. Wszyscy się bardzo ucieszyli :cool3:
Młody dziś miał tyle mocy, ze stwierdził, że on się ze mną w kociarni nudził nie będzie i poszedł zwiedzać. Ale się za nim naganiałam. W końcu dopadłam go u wetek u których chrapał sobie do góry brzuszkiem :)

slodki lobuziak :loveu: