Mazowszanka13 Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 Dzwoniła w święta Pani Blanki. Blanka teraz nazywa się Zojka. Zupełnie przez przypadek. Wnuczek zawołał Zojka i ona natychmiast przybiegła. Pani dumna, bo wszyscy (łącznie z weterynarzami) wychwalają Blankę i mówią, że to basenji (albinos). Mam obiecane zdjęcia po świętach. Po raz kolejny przekonałam się, że najlepszy DS to młodzi sprawni emeryci. 1 Quote
konfirm31 Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 25 minut temu, Mazowszanka13 napisał: Dzwoniła w święta Pani Blanki. Blanka teraz nazywa się Zojka. Zupełnie przez przypadek. Wnuczek zawołał Zojka i ona natychmiast przybiegła. Pani dumna, bo wszyscy (łącznie z weterynarzami) wychwalają Blankę i mówią, że to basenji (albinos). Mam obiecane zdjęcia po świętach. Po raz kolejny przekonałam się, że najlepszy DS to młodzi sprawni emeryci. : D Basenji, to była też Pomi, tyle, że niealbinotyczna ;). Quote
Mazowszanka13 Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 Taki wypłosz. Mają być następne ze spaceru. Quote
Mazowszanka13 Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 2 godziny temu, malagos napisał: He, he, basenji pełną gębą :) Pani jest dumna i o to chodzi. Przy okazji robi reklamę adopcjom, bo na pytanie skąd brać takie ładne psy mówi : z ogłoszeń w internecie. Quote
malagos Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 To tak, jak Ania - mówi, zę z domów tymczasowych :) Quote
DoPi Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 dziewczynka urocza, to nie ma się co dziwić, że pani zachwycona. :) czekam na zdjęcia ze spaceru :) Quote
Mazowszanka13 Posted May 15, 2016 Author Posted May 15, 2016 Zojka pozdrawia. Chodzi już bez smyczy (oczywiście tylko w bezpiecznych miejscach) i jest bardzo grzeczna. Pani nie może się jej nachwalić. 1 Quote
Nadziejka Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Cudna lalunia , zdrowenka wszelkiego ,szczescia wszelkiego . Quote
Mazowszanka13 Posted June 30, 2016 Author Posted June 30, 2016 Blanka lubi wygrzewać się na słoneczku. 1 Quote
Mazowszanka13 Posted July 7, 2016 Author Posted July 7, 2016 11 godzin temu, Mattilu napisał: Uszy zwiekszaja powierzchnie nagrzewania :) Uszy nietoperza. Quote
Marysia R. Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Trzeba przyznać, że urodę to ona ma wyjątkową - normalnie podenco albo pies faraona, tylko umaszczenie inne! :) Quote
Mazowszanka13 Posted July 7, 2016 Author Posted July 7, 2016 1 godzinę temu, Marysia O. napisał: Trzeba przyznać, że urodę to ona ma wyjątkową - normalnie podenco albo pies faraona, tylko umaszczenie inne! :) Pani dowiedziała się u weta, że to basenji albinos ! Quote
Marysia R. Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Mnie ona basenji przypomina zdecydowanie mniej, one są jakby mniej smukłe. Ale skoro wet tak mówi... ;) :D Quote
Recommended Posts