Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wizyta odbyła się jednak dzisiaj w "szczerej i przyjaznej" atmosferze.

Państwo bardzo sympatyczni. Pojedliśmy, popiliśmy i poszliśmy razem do lasu na grzyby (owocnie).

Chłopczyk Antoś (4 lata) nie był natrętny. Blanka nie uciekała przed nim, ani się go nie bała. Chodzaca łagodność.

Do Państwa Blanka była przymilna, jakby czuła, że to o nią chodzi. Nawet grzecznie wróciła z pola na zawołanie.

Ale zostawiliśmy sobie tydzień na zastanowienie się czy to bedzie dobry mariaż.

Ja w tej sytuacji zostaję jeszcze tydzień na wsi. A potem definitywnie wracam, bo rano i w nocy robi sie naprawdę zimno.

Aby nie tracić czasu wznawiam ogłoszenia na Warszawę.

Marysiu, wyróżnij, proszę, ogłoszenia na południe Polski. I napisz ile Ci podesłać na to kasy.

Jakby co ,to z Warszawy będzie łatwiej ją wyekspediować.

Posted

Tzn. ja z reguły wykupuję na miesiąc bo to się bardziej opłaca. Ale ponieważ ostateczna decyzja ma zapaść za tydzień pomyślałam to może nie ma sensu wyróżniać na dłużej. Dlatego zapytałam :)

Posted

Kto sobie ten tydzień zostawił? Wy, czy Oni?

Mnie tez ciekawi, czym byla podyktowana ta decyzja o zostawieniu sobie jeszcze tygodnia

Ja powiedziałem, aby się jeszcze na spokojnie zastanowili i porozumieli w gronie rodzinnym.

Wyczułam, że jeszcze w pełni nie dojrzeli do decyzji.

Pani bardziej chciała. Przez Pana przemówił głos rozsądku i zaczął zastanawiać się czy dadzą radę logistycznie (spacery).

Posted

Pani potwierdziła dzisiaj moje podejrzenia, że nie dojrzeli jeszcze do psa.

A ja się z nią zgodziłam.

Myślę, że mały, spokojny piesek byłby dla nich lepszy.

Blanka potrzebuje dużo ruchu i porządnych spacerów.

Tak więc nadal ogłaszamy.

Posted

Ja też udostępniam :) Ale to chyba niewiele daje :(

Dziekuję i Tobie, Moniko :)

W poniedziałek udostepni na swoim fb koleżanka z pracy mojej pozadogomaniackiej koleżanki (która nie ma konta).

W naszych kręgach wszyscy zapsieni.