Mazowszanka13 Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 Wizyta odbyła się jednak dzisiaj w "szczerej i przyjaznej" atmosferze. Państwo bardzo sympatyczni. Pojedliśmy, popiliśmy i poszliśmy razem do lasu na grzyby (owocnie). Chłopczyk Antoś (4 lata) nie był natrętny. Blanka nie uciekała przed nim, ani się go nie bała. Chodzaca łagodność. Do Państwa Blanka była przymilna, jakby czuła, że to o nią chodzi. Nawet grzecznie wróciła z pola na zawołanie. Ale zostawiliśmy sobie tydzień na zastanowienie się czy to bedzie dobry mariaż. Ja w tej sytuacji zostaję jeszcze tydzień na wsi. A potem definitywnie wracam, bo rano i w nocy robi sie naprawdę zimno. Aby nie tracić czasu wznawiam ogłoszenia na Warszawę. Marysiu, wyróżnij, proszę, ogłoszenia na południe Polski. I napisz ile Ci podesłać na to kasy. Jakby co ,to z Warszawy będzie łatwiej ją wyekspediować. Quote
konfirm31 Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Kto sobie ten tydzień zostawił? Wy, czy Oni? Quote
Marysia R. Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Dobrze Mazowszanko. Wyróżnić na tydzień (1,99zł za każde) czy na miesiąc (5,99za każde)? Niezmiennie trzymam kciuki za dom dla Blanki, gdzie by nie był :) Quote
Mazowszanka13 Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 Zrób jak byś robiła dla siebie, bo nie wiem. Quote
Marysia R. Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Tzn. ja z reguły wykupuję na miesiąc bo to się bardziej opłaca. Ale ponieważ ostateczna decyzja ma zapaść za tydzień pomyślałam to może nie ma sensu wyróżniać na dłużej. Dlatego zapytałam :) Quote
Marysia R. Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Dobra, wyróżniłam na miesiąc, najwyżej podmienimy i jakiś inny pies skorzysta :) Razem 11,98zł :) Kraków: http://olx.pl/oferta/kremowa-blanka-czeka-na-dom-CID103-IDbw3pT.html Katowice: http://olx.pl/oferta/blanka-sredniej-wielkosci-slodka-sunia-CID103-IDbw6zl.html Quote
Mazowszanka13 Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 Dziękuję bardzo Marysiu :) Jutro podeślę Ci 12 zł. Quote
Mattilu Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Mnie tez ciekawi, czym byla podyktowana ta decyzja o zostawieniu sobie jeszcze tygodnia Quote
Mazowszanka13 Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 Kto sobie ten tydzień zostawił? Wy, czy Oni? Mnie tez ciekawi, czym byla podyktowana ta decyzja o zostawieniu sobie jeszcze tygodnia Ja powiedziałem, aby się jeszcze na spokojnie zastanowili i porozumieli w gronie rodzinnym. Wyczułam, że jeszcze w pełni nie dojrzeli do decyzji. Pani bardziej chciała. Przez Pana przemówił głos rozsądku i zaczął zastanawiać się czy dadzą radę logistycznie (spacery). Quote
Nutusia Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Ktoś musi zachować zdrowy rozsądek, gdy serce gotowe rozum odebrać ;) :D 1 Quote
Mazowszanka13 Posted October 5, 2015 Author Posted October 5, 2015 Pani potwierdziła dzisiaj moje podejrzenia, że nie dojrzeli jeszcze do psa. A ja się z nią zgodziłam. Myślę, że mały, spokojny piesek byłby dla nich lepszy. Blanka potrzebuje dużo ruchu i porządnych spacerów. Tak więc nadal ogłaszamy. Quote
Nutusia Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Fajnie w sumie, gdy ludzie myślą zanim podejmą wiążącą na kilkanaście lat decyzję... Przy okazji pozwolę sobie zaprosić na wątek mojej kolejnej tymczasi ;) http://www.dogomania.com/forum/topic/333561-%C4%8Detka-czyli-szczotka-psina-wyrzucona-z-samochodu/ Quote
Mattilu Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Alez masz wyczucie Mazowszanko! Jestes juz bardzo doswiadczonym DT :) Quote
Mazowszanka13 Posted October 6, 2015 Author Posted October 6, 2015 Alez masz wyczucie Mazowszanko! Jestes juz bardzo doswiadczonym DT :) Dzięki :) To teraz o trochę szczęścia w wyekspediowaniu Blanki poproszę :) Quote
Nutusia Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 No już kto jak kto, ale Ty nie możesz narzekać na brak szczęścia w tym "sezonie"! :D Quote
Mazowszanka13 Posted October 6, 2015 Author Posted October 6, 2015 No już kto jak kto, ale Ty nie możesz narzekać na brak szczęścia w tym "sezonie"! :D Ale jestem pazerna ! 1 Quote
Nutusia Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Zapraszam na II edycję Książkowiska - dla "mojej" Czetki i na spłatę długu Fanty od Kejciu i Ziutki: http://www.dogomania.com/forum/topic/333525-ksi%C4%85%C5%BCkowisko-ii-edycja-dla-czetki-i-fanty-do-2010-godz-20/?p=16582792 Quote
Mazowszanka13 Posted October 7, 2015 Author Posted October 7, 2015 Plakacik Marysi z Blanką już zawisł na Magicznej Brzósce :) Jak wróce do Warszawy to go obfocę na dowód. Quote
konfirm31 Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Oby ta Brzózka, rzeczywiście była Magiczna i wyczarowała domek dla Blanki :) Quote
Mazowszanka13 Posted October 7, 2015 Author Posted October 7, 2015 Wznowiłam Blankę na fb. Dziekuję Agnieszko i Krysiu za udostepnianie :) Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, wiec Wszystkim Pozostałym Osobom tez dziekuje :) Quote
malagos Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 O, to takie buty... Dobrze, że zajrzałam bo trudno wytrzymać bez wieści z dogo :) Quote
Mattilu Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Ja też udostępniam :) Ale to chyba niewiele daje :( Quote
Mazowszanka13 Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Ja też udostępniam :) Ale to chyba niewiele daje :( Dziekuję i Tobie, Moniko :) W poniedziałek udostepni na swoim fb koleżanka z pracy mojej pozadogomaniackiej koleżanki (która nie ma konta). W naszych kręgach wszyscy zapsieni. Quote
DoPi Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 nie no Mazowszanko, patrz na Nutusie. To wszystko przez nią. Czarownica jedna :D Quote
Recommended Posts