Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bosko wyglądają we trójkę:loveu:
i we dwójkę na łóżku też;)

a co z tą panią chętną na Rubika? może zdecyduje się na któregoś z Mazańcowic?..

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

od 2 godzin mam suczkę prawdopodobnie "podwiezioną" samochodem i zostawioną-tak twierdzo stróż. Przebywała w takim ośrodku w lesie, czynnym do września (W Suszcu na Gwarusiu-dla zorientowanych). Przebywała tam od kilku tygodni, dokarmiana przez letników.
Przymilna, posłuszna. Suczka ma głowę i uszy jak Rubik, jest czarna z niewielkimi, brązowymi znaczeniami na łapach, na grzbiecie i ogonie ma kręconą sierść-takie loczki.
Może ktoś z osób zdecydowanych na Rubiak weźnie ją? :placz:
Sunia bardzo grzecznie jeździ autem, nie gania kotów (one ją ganiały-sprawdziłam na działce), cieszy się na widok smyczy i ładnie chodzi na smyczy. Tymczasowo będzie mieszkać u mnie na działce. Planuję ją wysterylizować. Mam nadzieję że jutro będą zdjęcia, założę osobny wątek oczywiście. Suni ma około 2 lat.
Przepraszam za dygresję:-(

Posted

a co tu taka cisza, tylko Halbinka ze świeczką?
Zdjęcia suni rubikowatej będą jutro, są już zrobione. Czekam aż Amanita mi prześle i wstawię zaraz. Psinka jest przylepka i dzisiaj dostała po nosie od Kocura Czarnego-króla działki.
A co u Rubika-nie wiadomo;) Pewnie kabelki zjadł.

Posted

Nasza wesoła rodzinka przeprasza za dwudniową nieobecność ale miałam urodziny, tzn. dzisiaj mam ale goście zjechali się w weekend. Mam kilka nowych fotek i muszę powiedzieć, że lepszych maluchów ze świecą szukać. Właśnie, mam pytanie - chodzi o braciszka Rubika, tego który został w B-B. Jest podobny do Rubika? Być może znalazłabym mu domek...

Posted

Rubiczek nazywa się ... Rubiczek :lol: . Czasami wołam do malca Rockers :evil_lol: Czy ktoś mi może odpowiedzieć coś na temat braciszka Rubika z Mazańcowic? Czy wygląda tak samo jak Rubik? W jakim jest stanie bo być może znajdę mu domek.

Posted

Gugusiu, brat Rubika jest raczej podobny do trzeciego brata - Scrappiego, który znalazł domek u Sheeny_BB.

Jest w tym samym wieku, najmniejszy z rodzeństwa. Już zaszczepiony, niestety cały czas przebywa w Mazańcowicach.

Posted

Gugusiu, wszystkiego wymarzonego z okazji urodzin!
Kochani... padł mi komputer... nie wiem, kiedy będę znowu na dogomanii... kasy brak i obowiązki... pozdrawiam wszystkich! A zwierzaki obowiązkowo wymiziajcie!

• 2 weeks later...
Posted

Ale piękna fotka!:loveu:

A Rubiczek jak pociemniał, czarnulek się z niego robi!:crazyeye: :lol:

Ten trzeci braciszek sporo już podrósł, jeśli kobieta się zgodzi go oddać to w przyszłym tyg. pojedziemy z Berni zrobić mu zdjęcia. Póki co ta pani się upierała że to jej ulubieniec i go nie wyda...:roll: A prawda jest taka że psiak biega po podwórku i powoli dziczeje. Dopóki był malutki trzymała go w domu, teraz podzielił los reszty podwórkowych psiaków.:oops: Więc domek dla niego to byłoby zbawienie!:p

Posted

No, wreszcie zawitałam do Was. Dzięki Halbinko za życzenia urodzinowe. U naszej wesołej ekipy wszystko jest super - niestety nie mam nowych fotek ale jutro może coś pstryknę. Jeśli będą fotki braciszka Rubika to wklejcie proszę - może Teściowa weźmie - zobaczymy. Chociaż nic pewnego.