wiq Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 bosko wyglądają we trójkę:loveu: i we dwójkę na łóżku też;) a co z tą panią chętną na Rubika? może zdecyduje się na któregoś z Mazańcowic?.. Quote
halbina Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Ale fajny dzionek dzisiaj! Co tam u stadka?... Quote
halbina Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Ślęczę przy tym kompie i czekam... A może Rubik odgryzł kabelki do internetu już?... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 od 2 godzin mam suczkę prawdopodobnie "podwiezioną" samochodem i zostawioną-tak twierdzo stróż. Przebywała w takim ośrodku w lesie, czynnym do września (W Suszcu na Gwarusiu-dla zorientowanych). Przebywała tam od kilku tygodni, dokarmiana przez letników. Przymilna, posłuszna. Suczka ma głowę i uszy jak Rubik, jest czarna z niewielkimi, brązowymi znaczeniami na łapach, na grzbiecie i ogonie ma kręconą sierść-takie loczki. Może ktoś z osób zdecydowanych na Rubiak weźnie ją? :placz: Sunia bardzo grzecznie jeździ autem, nie gania kotów (one ją ganiały-sprawdziłam na działce), cieszy się na widok smyczy i ładnie chodzi na smyczy. Tymczasowo będzie mieszkać u mnie na działce. Planuję ją wysterylizować. Mam nadzieję że jutro będą zdjęcia, założę osobny wątek oczywiście. Suni ma około 2 lat. Przepraszam za dygresję:-( Quote
halbina Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Zrób ładne foteczki, to bardzo pomaga! Quote
halbina Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 :candle: :Dog_run: :???: :niewiem: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 a co tu taka cisza, tylko Halbinka ze świeczką? Zdjęcia suni rubikowatej będą jutro, są już zrobione. Czekam aż Amanita mi prześle i wstawię zaraz. Psinka jest przylepka i dzisiaj dostała po nosie od Kocura Czarnego-króla działki. A co u Rubika-nie wiadomo;) Pewnie kabelki zjadł. Quote
Helga&Ares Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 a on jak teraz się wabi?? bo zapomniałam i nie mogę znaleźć:oops::oops: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='halbina']Zrób ładne foteczki, to bardzo pomaga! Bajka: więcj zdjęć tutaj, na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6557757#post6557757 Quote
Gugusia7 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Nasza wesoła rodzinka przeprasza za dwudniową nieobecność ale miałam urodziny, tzn. dzisiaj mam ale goście zjechali się w weekend. Mam kilka nowych fotek i muszę powiedzieć, że lepszych maluchów ze świecą szukać. Właśnie, mam pytanie - chodzi o braciszka Rubika, tego który został w B-B. Jest podobny do Rubika? Być może znalazłabym mu domek... Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Gugusia7']Uwaga! wklejam foty!:lol: Gugusiu wszystkiego Najlepszego:) A Psiaczki widać się zaprzyjaźniły, nawet śpią wszystkie razem:):) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 super zdjęcia. Owczarka piękna:loveu: Quote
Gugusia7 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Rubiczek nazywa się ... Rubiczek :lol: . Czasami wołam do malca Rockers :evil_lol: Czy ktoś mi może odpowiedzieć coś na temat braciszka Rubika z Mazańcowic? Czy wygląda tak samo jak Rubik? W jakim jest stanie bo być może znajdę mu domek. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Gugusiu, brat Rubika jest raczej podobny do trzeciego brata - Scrappiego, który znalazł domek u Sheeny_BB. Jest w tym samym wieku, najmniejszy z rodzeństwa. Już zaszczepiony, niestety cały czas przebywa w Mazańcowicach. Quote
Gugusia7 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ten na zdjęciu to Scrappie czy ostatni z braci? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 To ostatni z rodzeństwa, szukający domu. Quote
Gugusia7 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 okey zacznę działać - zobaczymy czy coś się da zrobić... Quote
halbina Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Gugusiu, wszystkiego wymarzonego z okazji urodzin! Kochani... padł mi komputer... nie wiem, kiedy będę znowu na dogomanii... kasy brak i obowiązki... pozdrawiam wszystkich! A zwierzaki obowiązkowo wymiziajcie! Quote
AśkaK Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Ale piękna fotka!:loveu: A Rubiczek jak pociemniał, czarnulek się z niego robi!:crazyeye: :lol: Ten trzeci braciszek sporo już podrósł, jeśli kobieta się zgodzi go oddać to w przyszłym tyg. pojedziemy z Berni zrobić mu zdjęcia. Póki co ta pani się upierała że to jej ulubieniec i go nie wyda...:roll: A prawda jest taka że psiak biega po podwórku i powoli dziczeje. Dopóki był malutki trzymała go w domu, teraz podzielił los reszty podwórkowych psiaków.:oops: Więc domek dla niego to byłoby zbawienie!:p Quote
Gugusia7 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 No, wreszcie zawitałam do Was. Dzięki Halbinko za życzenia urodzinowe. U naszej wesołej ekipy wszystko jest super - niestety nie mam nowych fotek ale jutro może coś pstryknę. Jeśli będą fotki braciszka Rubika to wklejcie proszę - może Teściowa weźmie - zobaczymy. Chociaż nic pewnego. Quote
Katie Blackss Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Śliczna fotka. Widać, że Rubik ma dobrze. :D Quote
Recommended Posts