Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam zaproszenie ale nie stety mam już sporo stałych deklaracji

jedynie jednorazową 20zł wspomogę-nie mogę dać stałej-sorry piesku!

Jestem na zaproszenie, mam sporo deklaracji, i nowych podopiecznych, ale chociaż jednorazowo wspomogę biedaka

mogę na razie porzucić!!!

Dziękujemy za przybycie Cioteczki :)

Pinczerka podeśle numer konta :)

zaglądam do biedaka. Już slać pieniądze, czy się wstrzymać? na to samo konto co dla Murzynka i Rambusia?

Możesz już przesyłać pieniążki :) Konto to samo :)

Zaglądam z zaproszenia, poczytam jutro :)

Dziękuję za przybycie :)

Dla chłopaka znalazło się miejsce w domowym hoteliku u Szafirki w Nowej Soli 300 zł + karma musimy go 

tam jeszcze dowieźć... Każdy grosik jest na wagę złota... Chłopak już w poniedziałek może zakończyć swój koszmar... 

Prosimy o pomoc :(

Posted

jedynie jednorazową 20zł wspomogę-nie mogę dać stałej-sorry piesku!

Dziękuję, już wysyłam numer konta!

Jestem na zaproszenie, mam sporo deklaracji, i nowych podopiecznych, ale chociaż jednorazowo wspomogę biedaka

Dziękuję Kochana! Już ślę numer :)

zaglądam do biedaka. Już slać pieniądze, czy się wstrzymać? na to samo konto co dla Murzynka i Rambusia?

Tak, numer konta ten sam tylko tytułem "Darowizna Cezar" :) Dziękujemy!

Już wszystko dograne, Cezar w poniedziałek wieczorem jedzie do hoteliku... Tylko z co my go utrzymamy, jestem przerażona... :(

Posted

Lili, wpisz imię psiaka  w tytule. Będzie przynajmniej wiadomo o kogo chodzi.

Pędzę zmieniać :)

Dziękuję za zaproszenie. Niestety mogę wspomóc jedynie jednorazowo dyszką. Proszę o nr, konta.

Dziękujemy :)

Cioteczki kto jeszcze pomoże Cezarkowi? Mnóstwo wydatków przed Nami...

Znalezienie hotelu to pół sukcesu... Teraz trzeba go utrzymać... :(

Posted

cudownie, że znalazł się hotelik. Czy w poniedziałek uda się już zabrać Cezara?? Sorki, że dopiero dziś, ale.... bardzo skromny grosik poleciał dziś dla chłopaka.

Posted

Tak z ciekawości-co to za hotelik? Nigdy nie słyszałam ?

Cioteczko to nowy hotelik, Szafirka jest od niedawna na dogo ale już została przetestowana przez 

dogomaniackie psy :) 

Wolałybyśmy mieć go gdzieś bliżej... Ale wszystko, totalnie wszystko zajęte...

cudownie, że znalazł się hotelik. Czy w poniedziałek uda się już zabrać Cezara?? Sorki, że dopiero dziś, ale.... bardzo skromny grosik poleciał dziś dla chłopaka.

Tak, dzisiaj go zabieramy. Dziękujemy za pomoc :)

Posted

jestem na zaproszenie, jest ciężko ale deklaruję stałej 15zł/mc

proszę o numer konta

Jak cudownie ! Bardzo dziękujemy :)

poszło 40 zł stałej za sierpień dla Cezarka

Dziękujemy :)

Posted

Cioteczki, Cezarek miał wczoraj jechać do hoteliku ale wszystko się pozmieniało ! 

Popołudniu zadzwonił do mnie telefon a w nim Pani która jest zainteresowana adopcją Cezarka 

i to w Naszych okolicach (na Śląsku). Dom z rozmowy telefonicznej bardzo sensowny i interesujący. 

Mąż Szafirki już w drodze po chłopaka! Kilka minut na podjęcie decyzji co robimy...

Zdecydowałyśmy się zaryzykować - odwołałyśmy hotel i transport, chodź mąż Szafirki był pod Opolem,

w połowie drogi do Nas. A wieczorem pędem po Cezarka i sprawdzić nowy dom ! 

Stwierdziłyśmy, że jak dom nie będzie Nam odpowiadał to zabierzemy chłopaka i mówi się trudno. 

Mimo obaw dom okazał się CUDOWNY, ludzie ciepli, Cezarek od razu się spodobał, non stop merdał ogonem,

jedyne co miałyśmy obawy czy dogada się z rezydentem (14-nasto letnim pekińczykiem) i tutaj o dziwo też

pozytywna reakcja. Dom z ogrodem w spokojnej okolicy,Pani już nie pracuje i będzie z chłopakami w domu.

Państwo go wykastrują i na pewno będą rozpieszczać. :)

To był strzał w dziesiątkę ! :)

Już drugi raz zdarzyła Nam się taka sytuacja, że w dzień w którym mamy psiaka wieźć do hotelu znajduje

się super dom, nie mogę się nadziwić, że to wszystko się tak ułożyło.

Oczywiście kciuki mocno za chłopaka zaciskamy aby się zaklimatyzował i nie było awantur między chłopkami :) 

Jadę :)

2vxho5v.jpg

elcpdv.jpg

o8h0s6.jpg

2ptb9td.jpg

28k7acl.jpg

Posted

No i spoźniłam się z wpłatą, ale cieszę się ze szczęścia psiaka, oby zawsze już był kochany.

Cioteczko jeśli zechciała byś zajrzeć na wątek Naszych nowych podopiecznych i może je wspomóc grosikiem? Będziemy

bardzo wdzięczne... Sunie potrzebują wszystkiego :(

http://www.dogomania.com/forum/topic/147896-ofiary-wakacji-dwie-kruszynki-wyrzucone-jak-%C5%9Bmieci-na-wsi-bardzo-potrzebuj%C4%85-pomocy/

Wszystkie Cioteczko Serdecznie zapraszamy, czy obecne osoby które się deklarowały zechciały by swoje\wpłaty i deklaracje

przekazać na te malizny? Bez Waszej pomocy się nie uda :(