Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elu, mam obawy o kogo domki będą się biły na starcie adopcji ;)

Gusiaczku, sunia musi się wiele nauczyć, jak wczoraj Pani zadzwoniła do Ewy z pytaniem" Czy to jest schronisko?" to nie wiedziałyśmy po jakiego psiaka, bo to miał być pies, pojedzie Ewunia :)

Posted

Gusiaczku, sunia musi się wiele nauczyć, jak wczoraj Pani zadzwoniła do Ewy z pytaniem" Czy to jest schronisko?" to nie wiedziałyśmy po jakiego psiaka, bo to miał być pies, pojedzie Ewunia :)

W takim razie Syn Jacka, bo Jego miałam na myśli, ma większe szanse na starcie do adopcji :)

Posted

Ewciu pamiętam tę Panią, wydzwaniała do mnie , płakała , błagała o pomoc w adopcji jakiegoś pieska.

Wydawała się bardzo racjonalna i rozsądna przez telefon.

Dopiero wizyta pa pokazała smutną prawdę.

Ja mam teorię ,że czasem Anioły piszą swoje scenariusze i chyba teraz tak było...

Migotka to istne cudo, dzięki Wam i tej dziwnej sytuacji została uratowana.

Posted

Elu, mam obawy o kogo domki będą się biły na starcie adopcji ;)

Sven jest już zajęty, pozostaje tylko Migotka Gusiaczku:-)

W takim razie Syn Jacka, bo Jego miałam na myśli, ma większe szanse na starcie do adopcji :)

:) :) :)

Ewciu pamiętam tę Panią, wydzwaniała do mnie , płakała , błagała o pomoc w adopcji jakiegoś pieska.

Wydawała się bardzo racjonalna i rozsądna przez telefon.

Dopiero wizyta pa pokazała smutną prawdę.

Ja mam teorię ,że czasem Anioły piszą swoje scenariusze i chyba teraz tak było...

Migotka to istne cudo, dzięki Wam i tej dziwnej sytuacji została uratowana.

Całe szczęście, że Pani miała zapisany mój telefon Basiu. Nie chcę myśleć, co by się stało z sunią. Nikt nie chciał jej pomóc:( A do szpitala też jej dzisiaj nie przyjęli. Może za 2 dni będzie miejsce:(

Ona jest obłędna, cudo do całowania:)

Zakochałam się od pierwszego wejrzenia:)

Tak jak w Reszce, zawsze będę zakochana:)

Powinna się nazywać Czorcik, a nie Migotka:-) Ania mówi, że zamęcza Melę zabawami. Odbija sobe maluszek kochany dni nudy... Może Ela wgra jutro zdjęcia z zabawy z Melą.  

Posted

Obie z Melą bardzo się polubiły i szaleją, bawią się, przytulają.

96baec3b31e4404fgen.jpg

91faf81ae1a73b1fgen.jpg

88e65d3c8a29d0bfgen.jpg

Migotka zaczepia też kota Pikusia, jak przed nią uciekł i połozył sie na stoliku w ogrodzie to:

7f10ec4429c5ed45gen.jpg

Posted

Ogromnie wzruszające

88e65d3c8a29d0bfgen.jpg

One same tak się ułożyły, czy to zdjęcie "ustawione: ?

Oczywiście ,ze nie ustawione,Ania robiła zdjęcie z telefonu.

• Upvote 1
Posted

Maluch szaleje i odrabia stracone dzieciństwo:-) Za moment Elunia zrobi ogłoszenia. Może znajdzie się domek, który sam podejmie się oduczenia Migotki siusiania w domu:-)

Posted

Ania napisała:

Migotka+Mela=Sprzątanie. Na przesłanym zdjęciu bałagan i zniszczenia, ale nie umiem wgrać. Migotka weszła do miski z wodą do picia i się wykąpala. Ma dziewczyna wyobraźnię:)

Pani Zofia, która sunię oddała zadzwoniła dzisiaj ponownie i pytała, jak sie czuje maleństwo. Płakała, kiedy dowiedziala się, że maleńka szaleje, bawi się i jest szczęśliwa:-)