Ellig Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Elu, mam obawy o kogo domki będą się biły na starcie adopcji ;) Gusiaczku, sunia musi się wiele nauczyć, jak wczoraj Pani zadzwoniła do Ewy z pytaniem" Czy to jest schronisko?" to nie wiedziałyśmy po jakiego psiaka, bo to miał być pies, pojedzie Ewunia :) Quote
Gusiaczek Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Gusiaczku, sunia musi się wiele nauczyć, jak wczoraj Pani zadzwoniła do Ewy z pytaniem" Czy to jest schronisko?" to nie wiedziałyśmy po jakiego psiaka, bo to miał być pies, pojedzie Ewunia :) W takim razie Syn Jacka, bo Jego miałam na myśli, ma większe szanse na starcie do adopcji :) Quote
ewu Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Ewciu pamiętam tę Panią, wydzwaniała do mnie , płakała , błagała o pomoc w adopcji jakiegoś pieska. Wydawała się bardzo racjonalna i rozsądna przez telefon. Dopiero wizyta pa pokazała smutną prawdę. Ja mam teorię ,że czasem Anioły piszą swoje scenariusze i chyba teraz tak było... Migotka to istne cudo, dzięki Wam i tej dziwnej sytuacji została uratowana. Quote
ewu Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Ona jest obłędna, cudo do całowania:) Zakochałam się od pierwszego wejrzenia:) Tak jak w Reszce, zawsze będę zakochana:) Quote
Ewa Marta Posted July 14, 2015 Author Posted July 14, 2015 Elu, mam obawy o kogo domki będą się biły na starcie adopcji ;) Sven jest już zajęty, pozostaje tylko Migotka Gusiaczku:-) W takim razie Syn Jacka, bo Jego miałam na myśli, ma większe szanse na starcie do adopcji :) :) :) :) Ewciu pamiętam tę Panią, wydzwaniała do mnie , płakała , błagała o pomoc w adopcji jakiegoś pieska. Wydawała się bardzo racjonalna i rozsądna przez telefon. Dopiero wizyta pa pokazała smutną prawdę. Ja mam teorię ,że czasem Anioły piszą swoje scenariusze i chyba teraz tak było... Migotka to istne cudo, dzięki Wam i tej dziwnej sytuacji została uratowana. Całe szczęście, że Pani miała zapisany mój telefon Basiu. Nie chcę myśleć, co by się stało z sunią. Nikt nie chciał jej pomóc:( A do szpitala też jej dzisiaj nie przyjęli. Może za 2 dni będzie miejsce:( Ona jest obłędna, cudo do całowania:) Zakochałam się od pierwszego wejrzenia:) Tak jak w Reszce, zawsze będę zakochana:) Powinna się nazywać Czorcik, a nie Migotka:-) Ania mówi, że zamęcza Melę zabawami. Odbija sobe maluszek kochany dni nudy... Może Ela wgra jutro zdjęcia z zabawy z Melą. Quote
elik Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Maleńka jest obłędna. A to zdjęcia kładzie na łopatki największego trwardziela :) Quote
Ellig Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 To niemożliwe , a jednak Migotka czasami odpoczywa :) Quote
Ellig Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Obie z Melą bardzo się polubiły i szaleją, bawią się, przytulają. Migotka zaczepia też kota Pikusia, jak przed nią uciekł i połozył sie na stoliku w ogrodzie to: Quote
Ewa Marta Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 W końcu dwa psie dzieciaczki mają się z kim wyszaleć :smile: Ania specjalnie postawiła puszkę Mirindy, żeby pokazać jaka maleńka jest ....maleńka:) Quote
ewu Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Niunia ma taki urok osobisty ,że nie sposób się jej oprzeć:) Okruszek maluni:) Zdjęcia suniek rewelacyjne. Quote
elik Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Ogromnie wzruszające One same tak się ułożyły, czy to zdjęcie "ustawione: ? Quote
Ellig Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Ogromnie wzruszające One same tak się ułożyły, czy to zdjęcie "ustawione: ? Oczywiście ,ze nie ustawione,Ania robiła zdjęcie z telefonu. 1 Quote
Ewa Marta Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 Maluch szaleje i odrabia stracone dzieciństwo:-) Za moment Elunia zrobi ogłoszenia. Może znajdzie się domek, który sam podejmie się oduczenia Migotki siusiania w domu:-) Quote
Ellig Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Migotka aniołeczek :) Migotka i Mela o poranku :) Quote
Gusiaczek Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Cześć Łobuziary Kochane :) http://images53.fotosik.pl/769/32ce9f4a46b1c93dgen.jpg Quote
Ellig Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Cześć Łobuziary Kochane :) http://images53.fotosik.pl/769/32ce9f4a46b1c93dgen.jpg Gusia, prawdziwe łobuziary: " Wszystkie zabawki wynoszą na dwór.A te , które uda mi się utrzymać w domu to chowają do legowiska w którym śpi Kubuś. Mela daje mu buzi a Migotka upycha po bokach legowiska zabawki. Ubaw " 1 Quote
Ewa Marta Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 Ania napisała: Migotka+Mela=Sprzątanie. Na przesłanym zdjęciu bałagan i zniszczenia, ale nie umiem wgrać. Migotka weszła do miski z wodą do picia i się wykąpala. Ma dziewczyna wyobraźnię:) Pani Zofia, która sunię oddała zadzwoniła dzisiaj ponownie i pytała, jak sie czuje maleństwo. Płakała, kiedy dowiedziala się, że maleńka szaleje, bawi się i jest szczęśliwa:-) Quote
Ellig Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Wyróżnione, juz jest jedno zapytanie o Migotkę, http://olx.pl/oferta/miniaturowa-pelna-uroku-sunia-migotka-szuka-swojego-miejsca-na-ziemi-CID103-IDaWNwt.html wyróżnione na Gumtree czeka na aktywację oraz na morusek.pl http://www.morusek.pl/ogloszenie/276871/Miniaturowa-pelna-uroku-sunia-Migotka-szuka-kochajacego-domu/#.VakXzfn-XVI Quote
Recommended Posts