Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mogę zrobić bazarek.

Chętnie wystąpiłabym też w roli 'chińskego ochotnika', ale jeszcze przez 2tyg będę sama w domu, a mam teraz 2 chore psiaki i półdziekiego kociego tymczasa ( też chorego). Ewentualnie gdyby był transport łączony, to mogę pomóc na krótszym odcinku.

Posted

Dziewczyny,na fb jest wpis od p.Aleksandry Martyniak,która jedzie 17 lipca z Warszawy do Opola.Skontaktujcie sie z nią!

https://www.facebook.com/groups/transportpsowikotow/?fref=ts

Oferuję transport:

17 lipiec 2015 (piątek)
trasa: Warszawa - Opole
wyjeżdżam w godzinach porannych
powrót tego samego dnia w godzinach późnowieczornych
trasa: Opole - Bełchatów - Warszawa

To jest dobry pomysł tylko jakoś by to trzeba ułożyć w całość.Agat21 gdzieś by musiała przechować sznupka przez noc aby przekazać go rano oferującej transport.

Z Opola już było by to o wiele bliżej do Hoteliku.W ostateczności ja bym odebrała w Opolu sznupka albo TZ szafirki.

Druga wersja jest taka,że jutro albo w środę TZ Murki zawozi psiaka do Sosnowca do DS.Zabrałby sznupka za 100,00zł(transport) ale ktoś by musia go odebrać.TZ szafirki nie może jechać w tygodniu,ponieważ pracuje a dla mnie to jest za daleko.

Posted

To jest dobry pomysł tylko jakoś by to trzeba ułożyć w całość.Agat21 gdzieś by musiała przechować sznupka przez noc aby przekazać go rano oferującej transport.

Z Opola już było by to o wiele bliżej do Hoteliku.W ostateczności ja bym odebrała w Opolu sznupka albo TZ szafirki.

Druga wersja jest taka,że jutro albo w środę TZ Murki zawozi psiaka do Sosnowca do DS.Zabrałby sznupka za 100,00zł(transport) ale ktoś by musia go odebrać.TZ szafirki nie może jechać w tygodniu,ponieważ pracuje a dla mnie to jest za daleko.

Druga wersja nieaktualna,pozostaje pierwsza.

Jest problem przenocowania sznupka w Warszawie jedną noc.

Posted

Czy ja już o tej porze nie widzę? zniknęło ogłoszenie tej Pani z fb, proszę niech ktoś zobaczy, jeżeli jest, to będę dalej szukać. Napisałam wiadomość do tej osoby z prośbą o nr tel. a teraz chciałam też w komentarzu poprosić o to i nie ma.

Posted

Czy ja już o tej porze nie widzę? zniknęło ogłoszenie tej Pani z fb, proszę niech ktoś zobaczy, jeżeli jest, to będę dalej szukać. Napisałam wiadomość do tej osoby z prośbą o nr tel. a teraz chciałam też w komentarzu poprosić o to i nie ma.

Haniu,ono jest a przynajmniej ja je widzę, po wejściu na link transportowy.Zwróć uwagę na datę bo ta oferta była zamieszczona 9 lipca,Wiec zjedź na dół i tam ją powinnaś znaleźć...

Posted

Mogę zrobić bazarek.

Chętnie wystąpiłabym też w roli 'chińskego ochotnika', ale jeszcze przez 2tyg będę sama w domu, a mam teraz 2 chore psiaki i półdziekiego kociego tymczasa ( też chorego). Ewentualnie gdyby był transport łączony, to mogę pomóc na krótszym odcinku.

Serdecznie witamy :) Jeżeli możesz zrobić bazarek,to było by super!Propozycja dowiezienia gdzieś na trasie pociągiem,też bezcenna :) Ale to już w razie potrzeby,nasze kochane dziewczyny będą się kontaktować

deklaruję 15zł :)

Proszę o dane do przelewu na PW.

Kochana,serdeczne dziękujemy za deklarację stałą :)

Posted

Bogusiu a wejdź na fb i otwórz od siebie na nowo transport psów i kotów (nie z linku, który zamieściłaś na dogomanii) i sprawdź czy jest, bo u mnie nie ma (!!!)

Posted

Bogusiu a wejdź na fb i otwórz od siebie na nowo transport psów i kotów (nie z linku, który zamieściłaś na dogomanii) i sprawdź czy jest, bo u mnie nie ma (!!!)

Już lecę sprawdzić...

Posted

Haniu,otworzyłam i jest to ogłoszenie nadal.Nie wiem dlaczego ty nie widzisz....? Ja teraz nawet je "polubiłam" Może jeszcze udostępnić?Ja jestem taka cienka na fb... :(

Może ktoś pomoże bardziej obeznany.... ? Ciotki kochane,meldować się z pomoca!!!

Posted

Dobra, jak jest to jest, jutro rano świeższy wzrok odnajdzie :)

To jest 7 post(jeżeli to można nazwać postem) za psiakiem o dwóch łapkach na wózeczku.

Bogusik,może Ty poprosisz o nr.tel.do tej Pani i prześlesz Hani.

Posted

To jest 7 post(jeżeli to można nazwać postem) za psiakiem o dwóch łapkach na wózeczku.

Bogusik,może Ty poprosisz o nr.tel.do tej Pani i prześlesz Hani.

Ja już do niej napisałam zapytanie na priw. Nie ma możliwości napisania pod postem.Więc teraz dołączyłam do grupy i czekam na zatwierdzenie.Może wtedy będzie opcja odpisania pod ofertą,a być może Hania ma rację i ukarze się jakaś zmieniona lista ofert...Zobaczymy

Posted

Wydaje mi się,że jeszcze trzeba szukać innego awaryjnego transportu,nie można poprzestać na tym.

Ja szukam cały czas i myślę,że osoby zaangażowane w pomoc malutkiemu sznupusiowi też....

Posted

Sznaucerki są bardzo wdzięczne i śliczne, trzeba tylko z niego to wydobyć, a szybko skradnie czyjeś serce. Wieso, tak jak w pierwszym poście, maluch mógłby pojechać do hoteliku w Nowej Soli, tylko szukamy transportu, chociaż z Zamościa do Krakowa, Gliwic...

Gdybyście potrzebowały "przystanku" dla malucha w Krakowie przed jego wyruszeniem dalej, to zawsze może to być przystanek u mnie :)oczywiscie na chwilę

Piesek jest malutki, śliczny. Powinien szybko dom znaleźć. Może zacznijcie już teraz mu ogłoszenia robić? Tamten mały Blaky juz ma dom?
Posted

Bleki od miesiąca jest już w swoim domku :) Kochane ciocie no nie ma tego ogłoszenia! ja jestem w tej grupie "Transport dla psów i kotów" i było ogłoszenie, ale chyba kobieta je usunęła, możliwe, że nieaktualne :(

Posted

Bleki od miesiąca jest już w swoim domku :) Kochane ciocie no nie ma tego ogłoszenia! ja jestem w tej grupie "Transport dla psów i kotów" i było ogłoszenie, ale chyba kobieta je usunęła, możliwe, że nieaktualne :(

To jakaś dziwna sprawa,bo ja mam je cały czas. Pani nie odpisała,szukamy dalej...

Oferuję transport:

17 lipiec 2015 (piątek)
trasa: Warszawa - Opole
wyjeżdżam w godzinach porannych
powrót tego samego dnia w godzinach późnowieczornych
trasa: Opole - Bełchatów - Warszawa

Bogumila Gurowietz Pani Olu,szukamy właśnie na tej trasie Warszawa-Opole transportu do przewiezienie małego pieska .Bardzo proszę o dane kontaktowe.

Posted

Gdybyście potrzebowały "przystanku" dla malucha w Krakowie przed jego wyruszeniem dalej, to zawsze może to być przystanek u mnie :)oczywiscie na chwilę

Piesek jest malutki, śliczny. Powinien szybko dom znaleźć. Może zacznijcie już teraz mu ogłoszenia robić? Tamten mały Blaky juz ma dom?

Bardzo dziękujemy :) Jeżeli będzie taka potrzeba,to skorzystamy chętnie

Posted

Ja też widzę ten wpis,dziwne,że szafirka tego nie widzi,tak jak napisałam 7 wpis po piesku na wózeczku.

A teraz jak odświeżyłam stronę to jest na 3 miejscu wraz z wpisem Bogusik.Ja nie wiem jak to działa,jeżeli napisze się pw to jest jakieś zawiadomienie?

Posted

Długa trasa, niełatwo taki transport znaleźć :(. Ja niestety niezmotoryzowana jestem. Zaciskam kciuki zeby się udało znaleźć coś jak najprędzej.

Posted

No i się udało !!! Bogusik wynalazła Pana, który jeździ z Ełku do Zielonej Góry do swojej dziewczyny :) Chętnie weźmie psiaka z Warszawy w piątek. Rozmawiałam już z Agat, która w piątek pojedzie po sznupka do Zamościa i na godz. 17 dostarczy Panu do Warszawy. Ja z Zielonej Góry go odbiorę. Pan powiedział, że nie chce okreslać twardej ceny i chciałby, aby się dorzucić do paliwa "co łaska". Potrzebny będzie transporterek, ponieważ nikt z nas nie zagwarantuje, że psiak będzie grzeczny. Agat nie ma transporterów, ale dzwoniłam do Joli - dorci, która pomoże w tej kwestii, załatwi transporter, skontaktuje się z Agat, aby go przekazać. Przed chwilą rozmawiałam z Tolą, Tola wyciągnie sznupka ze schronu i dowiezie go do hoteliku u Murki, aby Agat miała mniej do jeżdżenia. Tak to oto wygląda plan, jeśli wszystko się uda, to w piątek w nocy sznaucerek będzie spać już w naszym hoteliku i będzie wolny :)

• Upvote 2