Mysza2 Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Ale tutaj dobre wieści (wyłączająć oczywiście te uszy). Powodzenia Nikusiu:):) Quote
anica Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Zadzwonię Bogda, z Pańcią Nikusia się tak mile rozmawia, że naprawdę z przyjemnością :) Quote
b-b Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Zadzwonię Bogda, z Pańcią Nikusia się tak mile rozmawia, że naprawdę z przyjemnością :) Wspaniale Aniu :* Quote
Anula Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 Razem: deklaracje stałe: 185,00zł + deklaracje jednorazowe: 1321,25zł - wydatki: 562,90zł -145,16zł=417,74zł = 26.08.15 + 1088,51zł ROZlICZENIE: Niko przebywał w Hoteliku 13 dni w sierpniu.Za Hotel zostało zapłacone za sierpień - 250,00zł. 13 dni x 8,06zł = 104,84zł 250,00zł - 104,84zł = + 145,16zł Odjęłam od wydatków: (562,90zł - 145,16zł)=417,74zł Po Niko pozostała kwota: + 1088,51zł,która będzie przekazana dla Filipka. http://www.dogomania.com/forum/topic/148244-ma%C5%82yprzestraszony-kud%C5%82aczekbrudny%C5%9Bmierdz%C4%85cy-prosi-o-pomoc/ Jeszcze szafirka napisała,że Pani Niko przekazała 50,00zł. Ta kwota zostaje do wyjaśnienia. Edit. Zostało wyjaśnione.50,00z jest dopisane do deklaracji jednorazowych i ogólnego rozliczenia. Quote
Rubik Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Dziewczyny, przepraszam, że za chwilę "zaśmiecię" wątek, ale azalia ma problem techniczny z dogo i nie umiemy sobie poradzić, a admin milczy póki co. Azalia zapomniała hasła, wygenerowała więc nowe, wpisała je i zobaczyła komunikat: "Twoje konto zostanie automatycznie odblokwane za 13 minut". Niestety minęły trzy dni, komunikat wciąż się pojawia przy próbie logowania, a na dogo wejść jako aktywny forumowicz nie można. Czy ktoś spotkał się może z takim przypadkiem i zna rozwiązanie? Quote
Anula Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Dziewczyny, przepraszam, że za chwilę "zaśmiecię" wątek, ale azalia ma problem techniczny z dogo i nie umiemy sobie poradzić, a admin milczy póki co. Azalia zapomniała hasła, wygenerowała więc nowe, wpisała je i zobaczyła komunikat: "Twoje konto zostanie automatycznie odblokwane za 13 minut". Niestety minęły trzy dni, komunikat wciąż się pojawia przy próbie logowania, a na dogo wejść jako aktywny forumowicz nie można. Czy ktoś spotkał się może z takim przypadkiem i zna rozwiązanie? Najlepiej aby zmieniła nick i zalogowała się na nowo.Tak zrobiła Dogo07. Ja mam hasło zapisane w zeszycie,e z tym nie mam problemu. Quote
Guest TyŚka Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Ja też tak zrobiłam, musiałam zalogowac się na nowo. Quote
Bogusik Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Anulko,może czas na zmianę tytułu wątku :) Quote
Anula Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Anulko,może czas na zmianę tytułu wątku :) No tak,masz rację.Ja jak zwykle jestem zakręcona. Quote
Nadziejka Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Radosci szczescia piesiu ale cudnie pozdrawiam i kciukam caluni czas Quote
anica Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Jak to w życiu bywa, nie może codziennie być niedziela ... dzwoniła p Beatka, że Nikuś zaliczył ... pierwszą wpadkę( oby i ostatnią) rano zanim mąż dokończył poranną toaletę, Nikuś zrobił siooo w pokoju, kałuża była ogromna! ... jak dla mnie to chłopak po prostu nie wytrzymał! po przeprowadzonej wnikliwej rozmowie z p Beatką, wywnioskowałam ,że Nikuś poprzedniego dnia ,bardzo dużo pił, ponieważ ... był grill... byli goście! i tu kęsek...tam następny!.. przekazałam p Beatce ,że gdyby jednak następnym razem... to po prostu trzeba zafundować chłopakowi jeden spacer więcej!... mam nadzieję ,że to incydent ,który się już nie powtórzy! :) Quote
b-b Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Jak to w życiu bywa, nie może codziennie być niedziela ... dzwoniła p Beatka, że Nikuś zaliczył ... pierwszą wpadkę( oby i ostatnią) rano zanim mąż dokończył poranną toaletę, Nikuś zrobił siooo w pokoju, kałuża była ogromna! ... jak dla mnie to chłopak po prostu nie wytrzymał! po przeprowadzonej wnikliwej rozmowie z p Beatką, wywnioskowałam ,że Nikuś poprzedniego dnia ,bardzo dużo pił, ponieważ ... był grill... byli goście! i tu kęsek...tam następny!.. przekazałam p Beatce ,że gdyby jednak następnym razem... to po prostu trzeba zafundować chłopakowi jeden spacer więcej!... mam nadzieję ,że to incydent ,który się już nie powtórzy! :) No i nie karmić psa przyprawionym mięsem to będzie po kłopocie ;) Quote
Gabi79 Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Jak to w życiu bywa, nie może codziennie być niedziela ... dzwoniła p Beatka, że Nikuś zaliczył ... pierwszą wpadkę( oby i ostatnią) rano zanim mąż dokończył poranną toaletę, Nikuś zrobił siooo w pokoju, kałuża była ogromna! ... jak dla mnie to chłopak po prostu nie wytrzymał! po przeprowadzonej wnikliwej rozmowie z p Beatką, wywnioskowałam ,że Nikuś poprzedniego dnia ,bardzo dużo pił, ponieważ ... był grill... byli goście! i tu kęsek...tam następny!.. przekazałam p Beatce ,że gdyby jednak następnym razem... to po prostu trzeba zafundować chłopakowi jeden spacer więcej!... mam nadzieję ,że to incydent ,który się już nie powtórzy! :) O rany, dobrze, że po grillowym jedzonku nie było innych sensacji. Quote
Poker Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Grillowe jedzonko jest bardzo słone ,więc pił a potem nie wytrzymał. Ludzkie pewnie latali do toalety co rusz po grillu i pyfku. Quote
pamela555 Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Ja bym powiedziała, że to bardziej wpadka nowych państwa niż Niko ;) 2 Quote
Anula Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Ja bym powiedziała, że to bardziej wpadka nowych państwa niż Niko ;) Tu masz rację.Pan zamiast robić ranną toaletę,powinien gonić na spacerek.Państwo mają ogródek przydomowy,jak wiem, to nie mogli otworzyć mu drzwi na ogród? No chyba,że ogród jest nieogrodzony to inna inszość. Quote
Anula Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 Anica,bardzo proszę zadzwoń do Państwa i spytaj się o zdrówko Nikusia i jak się mu wiedzie. Quote
anica Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Anulko jestem jeszcze na Mazurach ale w niedzielę będę już w domciu to zadzwonię i porozmawiam :) Quote
anica Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 I rozmawiałam ,wszystko jest dobrze :) jutro poopowiadam ,dzisiaj muszę już mykać z Tasią... jakaś ta doba mała? czy czas tak szybko leci? ciągle mi go brak ;) Quote
anica Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Mam same dobre wieści! rozmowa z p Beatką to miód na serce :) Nikuś ma wspaniały kochający domek i wygląda na to ,że chłopak już sam o tym wie! niestety ,zdarzył się wypadek i Nikuś znikł?! ,któregoś dnia po spacerku ,kiedy już wracali do domciu, nie wiadomo jak i kiedy?... okazało się ,że nie ma psa!... stres, zamieszanie! wiadomo wszyscy szukają, sąsiedzi też pomagają, kiedy już zaczęli tracić nadzieję i p Beatka mówi do męża , żeby wsiąść w auto i pojeździć po okolicy bo sporo czasu upłynęło! patrzą... i oniemieli- toż to ,Nikuś biegnie do nich! ...cały i zdrów! mówi ze wzruszeniem p Beatka... On chyba wie, gdzie jest jego domek, już wie :) ... ja też tak myślę :) Nikuś ma już wyleczone uszki, był też u fryzjera i tak cała rodzinka jest w nim zakochana , zaproponowałam , żeby tym szczęściem podzieliła się z nami i jak będzie gdzieś w pobliżu to mnie odwiedziła razem z Nikusiem :) bardzo lubię rozmawiać z p Beatką, która również chyba odwzajemnia sympatię bo powiedziała nawet ,że myślała o mnie i miała zadzwonić Quote
Anula Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Bardzo,bardzo dziękuję za wiadomości o Nikusiu.Jesteś Kochana anica.Nikuś króciutko przebywał w Hoteliku u Hani ale jednak zalega w moim sercu,zresztą wszystkie psiaki,którym się w jakiś sposób pomogło zalegają,są w mojej pamięci i co pewien czas wraca myśl o nich jak bumerang.Najważniejsze,że Niko nie zginął,wrócił do domku,mądrala,no i uszka ma wyleczone,też istotna sprawa.Jednym słowem wszystko u Nikusia okey,cudownie.Dziękuję anica. 1 Quote
b-b Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Dobrze, ze Nikuś mądrala wiedział gdzie wrócić. Mam nadzieję że ta ucieczka spowoduje, że państwo będą bardziej czujni :) Quote
Recommended Posts