desdemona Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 matko boska! przeciez ten facet nie powinien w ogole miec w domu zadnego psa!!! i nawet mowy nie ma o tym, zeby nawet corka jakiegokolwiek przyniosla do domu, poki ten wariat zyje!!! Quote
desdemona Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 oktawia6 napisał(a):spokojnie Martynka- podałaś jej na priv namiary? bo tutaj nadal ich nie widzę:roll: Trafne pytanie Desdemony: jak ten pijak wszedł w posiadanie tego psa? moze corka do domu przyniosla??? stad ten psiak tam jest. ale jesli tak, to ogromny blad, bo on teraz zrobil z biednego zwierzaka worek treningowy. jaki to trzeba miec rozum, mzeby sprowadzac do takiego domu psiaka? Quote
MartynaP Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 tego psa on sobie sam przyniosl niewiadomo skad Quote
GrubbaRybba Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Zrobiłam allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=223968798 Trzymam kciuki. Oby pomogło i ten sadysta nie znęcał sie więcej nad malutką. Oby kruszynka znalazła dobry dom! Quote
desdemona Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 MARTYNKA146 napisał(a):tego psa on sobie sam przyniosl niewiadomo skad i ciekawe, po co? chyba po to, zeby miec sie na kim wyzywac:angryy: Quote
MartynaP Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 A może Iczing sie odezwie czy moze dalej zaoferowac ten domek Quote
GrubbaRybba Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Malutka, nie spadaj. Hop do góry, szybciutko!!! Quote
oktawia6 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 i był ktoś zainteresowany malutką? wątpię w allegro...to znaczy oczywiście nie można zrezygnowac...ale moja jest drugi tydzień-maleństwo z podpisu i jedna głupowata baba zadzwoniła-z tą różnicą-że Bułeczce nie grozi rozwalenie o ścianą/podłogę a tej tak:roll: czas jest tu bardzo ważny- Quote
oktawia6 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Malagos jesteś wielka-potem kolejne za ok. 2 tygodnie? Quote
MartynaP Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 dzwonila dzisiaj pani bo zobaczyla sunie na allegro ale byla z nad morza i pytala czy niedalo by sie jakos jej wyslac paczka :angryy: Quote
Tigraa Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Paczką...no super:angryy: Martynka, umieść sunię u siostry, za niecałe 2 tygodnie iczing ją weźmie na tymczas. Quote
GrubbaRybba Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 MARTYNKA146 napisał(a):dzwonila dzisiaj pani bo zobaczyla sunie na allegro ale byla z nad morza i pytala czy niedalo by sie jakos jej wyslac paczka :angryy: :angryy::angryy::angryy: O Boże :crazyeye: Ludzie chyba powariowali! Do mnie z allegro nikt się nie odzywał :shake:. Niestety! Obdzwoniłam też wszystkich moich znajomych i znajomych znajomych, ale nic z tego. :( Sama zaczęłam zastanawiać się, czy nie wziąć małej na tymczas. Jest jednak kilka problemów: 1. pracuje po 8 godzin dziennie, więc mała musiałaby siedzieć sama. 2. Mój TZ jest niechętny, choć to mniejszy kłopot. To się da obejść. On raczej zmięknie. :evil_lol: 3. W razie czego tymczas mogłabym zaproponować tylko do końca sierpnia. Od września zapisałam się na kolejne zajęcia językowe i nie będę miała kompletnie czasu na opiekę nad malutką. 4. Transport do Wa-wy. Wszystko jednak moim zdaniem jest do dogadania. Nie wiem tylko, czy mała siedziałaby sama w domu. Czy to nie byłaby dla niej krzywda (choć w porównaniu z warunkami, w jakich jest teraz, to chyba byłaby mimo wszystko, zbawianie). Co o tym myslicie? Quote
GrubbaRybba Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Malutka, nie spadaj tak szybko :( Do góry!!! Quote
oktawia6 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='MARTYNKA146'] dzwonila dzisiaj pani bo zobaczyla sunie na allegro ale byla z nad morza i pytala czy niedalo by sie jakos jej wyslac paczka :angryy: :eek2: :flaming: grubbarybba-to dla niej wybawienie-ja tak uważam-bo gdyby była w normalnych warunkach to szczeniak 2 miesięczny sam przez 8 godzin niezabardzo-ale tutaj jest patologia-wódka się leje, sadysta pijok rzuca psem o ściany i ziemię-po prostu Chiny, w moim mniemaniu jest to najlepsza alternatywa, która ocali jej życie i jej głowę.... Quote
MartynaP Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 grubbarybba prosze usun z aukcji moj numer tel.niech sie ludzie pisza na maila bo ktos od tego faceta zobaczyl ta aukcje mialam nieprzyjemny telefon zostalam zwyzywana i wogole :angryy: Quote
GrubbaRybba Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 MARTYNKA146 napisał(a):grubbarybba prosze usun z aukcji moj numer tel.niech sie ludzie pisza na maila bo ktos od tego faceta zobaczyl ta aukcje mialam nieprzyjemny telefon zostalam zwyzywana i wogole :angryy: usunęłam. Martyno, a czy nie będzie kłopotów z zabraniem suni od tego pijaka? Aha, mam dla suni domek tymczasowy, niestety narazie tylko na tydzień. Domek jest w Warszawie. Moja koleżanka może ją wziąć. Koleżanka miała psy od zawsze, choć chwilowo nie ma żadnego. Jeśli jej rodzina zgodziłaby się na zatrzymanie suni, to może mogłaby nawet wziąć ją na zawsze. Koleżanka jest cały czas w domu (do końca sierpnia, potem wraca do pracy), więc nie będzie problemu z zostawaniem suni w domu. Problem jest tylko z transportem. No i pytanie, co dalej, jak sunia nie będzie mogła dłużej u niej zostać? No ale z drugiej strony zyskamy tydzień i sunia będzie bezpieczna. Quote
GrubbaRybba Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Może będzie i transport w niedzielę. Rodzice mojego kolegi z pracy będą jechać z Katowic do Wawy w niedzielę. Jak będą mieli miejsce w aucie, to będą mogli zabrać małą. Tylko co my z nią zrobimy, jak nie znajdzie sie za tydzień nikt. Jak koleżanka je nie będzie mogła zostawić, kto ja weźmie? Ja pogadam jeszcze z moim TZ, no i może go przekonam, ale to też tymczasowo, do końca sierpnia. A co potem? Quote
Recommended Posts