Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martyna to może byc tylko zbieżnośc-takie dziady i sądzisz, że przed komputerem a co za tym idzie przed internetem siedzą i w dodatku na allegro obserwują szczeniaki do adopcji? nie sądzę-to mógł byc po prosty prostak, któy Cię zwyzywał-bezczelny dziad-a jego nr Ci sięwyświetlił?

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

numer byl prywatny wydaje mi sie ze to jakas kochanica tego chlopa,niewiem ale jakbym miala tu napisac co mowila to łoooo
Mowila tylko ze taak taka aukcje wystawilas i wogole
GrubbaRybba moge miec sunie i lokum ale tylko do poniedzialku tylko wlasnie niewiem bo ten transport jest nie pewny a jesli nie wypali to nie bede miala co z nia zrobic w poniedzialek.
Moze na watku transportowym?
Mialam zadzwonic ale widze ze jestes a juz sie dowiedzialam to pisze tutaj

Posted

GrubbaRybba - tak jak napisałam Ci na pw - jutro jedziemy na Śląsk - w poniedziałek 20-go najprawdopodobniej wracamy do Wawy - nie ma problemu żeby wziąc sunię - tylko tę kruszynkę dobrze byłoby jak najszybciej zabrac od tego sadysty :angryy: Jeśli transport w niedzielę nie wypali, to dobrze byłoby ją gdzieś przetrzymać przez ten czas (my niestety nie damy rady) - w Wawie nawet jeśli tymczas byłby na tydzień, to potem coś się wymyśli - tylko nie można zostawić jej u tego potwora :shake:

Posted

MARTYNKA146 napisał(a):
moge miec sunie nawet juz i do poniedzialku moze byc u mojej siostry ale pozniej ona wraca do pracy po urlopie i sunia jest za mala zeby zostac sama

Martynka, ale masz na myśli poniedziałek 20.08 ? Bo jeśli tak, to byłoby super, a jeśli po tym terminie maleństwo będzie miało tymczas w Wawie, to zabierzemy ją :lol:

Posted

Jestem załamana :( :( :(
Transport nie wypalił. Okazało sie, że rodzice mojego znajomego jadą z Katowic do Warszawy, ale nie bezpośrednio, tylko wcześniej jadą na cały dzień na jakiś turniej tenisowy do Wrocławia. Chętnie zabraliby małą, ale nie mają z nią co zrobić w tym Wrocławiu.
Ręce mi opadły :( Tyle alpejskich kombinacji z szukaniem jakiegoś domu, wreszcie udało się, a potem taki dół. :(
Nie mam już pomysłów...

Posted

Mam nadzieję, że będzie dobrze. Nawet więcej, musi być dobrze.
Obyśmy tylko zdążyły zanim ten wariat zrobi malutkiej krzywdę. Bardzo boję się o tą sunie. Każdy dzień u tego psychopaty zagraża jej życiu.

A czy prawnie nie da sie tutaj nic zrobić? Może zawiadomić TOZ? A może policję? Ktoś powinien zabrać tego psiaka jak najszybciej od tego zwyrodnialca.:angryy:

Posted

Hej, odpisałam już na transportowym, mogę suńcię zabrać do W-wy w pon. lub wtorek będę jechać. Tylko musi być w transporterku albo czymś podobnym, żeby mi się maleństwo po aucie nie rozlazło.:p
Jak wcześniej znajdziecie transport do Bielska to niech porzyjeżdża tu do mnie, szybciej wtedy dojadę do W-wy (bez przystanku w Katowicach) a i dla suńki lepiej żeby jak najszybciej opusciła tamten dom,skoro facet tak nią ciska każdego dnia...:angryy:

Posted

tak koniecznie!!! na pewno się uda! ja osobiście doprowadziłam do odbiory pjakowi psa-wszedł do niego dzielnicowy, żandarm w białym berecie i pani z TOZ-u na zakończenie jeszcze mu rzucili jak weźmie następnego to też go odbiorą jak skarga będzie-szbko się uwinęłam-a policja miała przy okazji szkolenie o ustawie o ochronie zwierząt-bo nie wiedzieli, że mają takie uprawnienia a mają=mieli pogadankę z TOZ-em na komendzie:evil_lol:

Posted

Z odbiorem sunieczki nie bedzie problemu tylko ten transporterek :shake:
No i musze wiedziec wczesniej bo ja musze ja do Katowic dowiesc autobusem bo sunia jest w Bedzinie,musze tez wiedziec mniej wiecej o ktorej godzinie bo w poniedzialek ide na popoludnie do pracy

Posted

Hmm, mogłabym odbić z trasy i pojechać po małą do Będzina, tylko muszę mieć pewność że na darmo to nie będzie :oops: - najlepiej jakby dzień wcześniej ktoś ją zabrał i przechował u siebie, tak żebym nie miała kłopotów z użeraniem się z facetem. W samochodzie będzie czekać na mnie cały zwierzyniec więc chcę szybko małą zabrać i do W-wy jechać.
Moja kom.660 998 628
Możliwe że jechać będę już jutro, dam odpowiedź za jakieś 2 godziny czy jutro czy pon. W poniedziałek to już na 100% jadę! Wyjazd z Bielska planuję ok 7-8 rano, więc w Będzinie będę ok 9.
Z transporterkiem coś wymyślimy! Może ma ktoś pożyczyć, to potem odesłałabym pocztą? A jak duża jest ta suńka? (waga, wzrost?) Bo może uda się ją dokwaterować do kontenerka z drugą sunią szczeniakiem, tamta jest maleńka więc we dwie powinny się zmieścić, byleby dużej różnicy wielkością nie było bo większa mniejszą może zagnieść.

Posted

Martyna, a czy ty masz jakąś smyczkę dla suni, czy mam kupić?

Asiu, o której ty będziesz w Wawie? Tak orientacyjnie? No i którędy będziesz przejeżdżała? Psiaka odbiorę albo ja, albo Sandra (osoba która zaoferowała tymczas).
Podaję mój numer telefonu: 607 402 498.