Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy w imieniu Zuleczki!!!

Oczywiście,że może tak być!!!

To ja Gabrysiu poproszę jeszcze raz o dane do wpłat.

Albo usunęłam poprzednią albo nie mogę jej teraz odszukać. Mam wolnej przestrzeni tylko 10%. Mam zrobić porządek, pokopiować co ważne ale jakoś zawsze czasu brak :/

Posted

Zula dostała od ewu szeleczki, pewnie nie może się doczekać, kiedy je ubierze :)))) Zulcia zmieniła kompana z Irysa na Niko, chyba ze względu na lepszą zabawę. Nasza strachulka chodzi obok nas swobodnie, merda ogonem kiedy do niej mówimy, je z ręki, ale nie chce dać się pogłaskać. Dotykam jej kiedy koło mnie przechodzi, ale to nie jest jej chęć poddania się głaskaniu. Dalej dwa kroki do przodu, dwa do tyłu.

Posted

A może Zulka już tak ma (poza wszystkim innym, co ją spotkało)? Bezgłaskowy typ? Ovolina jest z nami od ponad trzech lat

i głaskanie nadal nie jest tym, co lubi najbardziej. Owszem, czasami dostępuję zaszczytu, ale to ona ma chcieć nie ja ;)

Zostawiam wirtualne głaski, bo co mi zrobisz ZulkoStrachulko ? :D

Posted

A ja już bym chciała tak egoistycznie ją poprzytulać i wygłaskać za te przykrości, co ją spotkały. Cóż, cieszę się, że już w pewnym stopniu ufa.

Szafirko, na pewno przyjdzie taki dzień, gdy poprzytulasz Zuleczkę, już nie mogę się tego doczekać!!!

• Upvote 1
Posted

Zula dostała od ewu szeleczki, pewnie nie może się doczekać, kiedy je ubierze :)))) Zulcia zmieniła kompana z Irysa na Niko, chyba ze względu na lepszą zabawę. Nasza strachulka chodzi obok nas swobodnie, merda ogonem kiedy do niej mówimy, je z ręki, ale nie chce dać się pogłaskać. Dotykam jej kiedy koło mnie przechodzi, ale to nie jest jej chęć poddania się głaskaniu. Dalej dwa kroki do przodu, dwa do tyłu.

Mam nadzieję,że będą pasowały:)

Posted

Dzień dobry, zaglądam do Pięknej Zuli. Hazardzistka ze mnie żadna ( w totka trafiam z reguły 1 liczbę :D) więc już nie obstawiam kiedy da się pogłaskać, ale trzymam kciuki żeby jak najszybciej przekonała się jakie to fajne ( i dla psa i dla człowieka :) )

• Upvote 1
Posted

Dziękujemy za obecność, kciukanie i pozdrowienia. Ja i Zula jesteśmy od siebie na wyciągnięcie łapki lub ręki.

Czyli coraz bliżej!!!

Głaski dla Zuleczki i reszty psiaczków!!!

Posted

Dziękujemy za obecność, kciukanie i pozdrowienia. Ja i Zula jesteśmy od siebie na wyciągnięcie łapki lub ręki.

Jeszcze jeden krok, Zuleńko śliczna  serduszka.png  jesz-cze jeden! jesz-cze jeden!  bigok.png