Gabi79 Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 Zapiszę sobie malutką. Zaglądam piątkowo, witaj AniaGucio u Zuleczki!!! Quote
Livka Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Przywitam się u zjawiskowej Zuli. :) Sporo było do przeczytania ;) ale warto. Super historia - ile tu dobrych ludzi zawitało ... Czego jeszcze potrzeba Zulce oprócz własnego domku, oczywiście ? Quote
Gabi79 Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 Przywitam się u zjawiskowej Zuli. :) Sporo było do przeczytania ;) ale warto. Super historia - ile tu dobrych ludzi zawitało ... Czego jeszcze potrzeba Zulce oprócz własnego domku, oczywiście ? Witaj Livko u Zuleczki!!! Potrzebne kibicowanie, obecność i deklaracje, bo nie mamy kompletu. Quote
Livka Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 20 zł stałej ode mnie proszę zapisać ślicznej suni - proszę o nr konta :) Quote
Radek Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Potrzebne kibicowanie, obecność i deklaracje, bo nie mamy kompletu. Na razie mogę tylko kibicować. W sierpniu policzę jak stoję z deklaracjami i może coś wysupłam dla ślicznej, ale na razie nie obiecuję. Quote
Gabi79 Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 20 zł stałej ode mnie proszę zapisać ślicznej suni - proszę o nr konta :) Bardzo serdecznie dziękuję, zaraz wyślę Quote
sunnynight Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Zulcia robi super postępy, w takim tempie niedługo psica będzie "jak nowa" ;) Dobrze, że jest już w dobrych rękach... :) Ale i tak mam cichą nadzieję, że w sierpniu do mnie trafi ;) Quote
Poker Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Zulcia robi super postępy, w takim tempie niedługo psica będzie "jak nowa" ;) Dobrze, że jest już w dobrych rękach... :) Ale i tak mam cichą nadzieję, że w sierpniu do mnie trafi ;) A może do DS już trafi i się nie nacieszysz. Quote
Gabi79 Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Zulcia robi super postępy, w takim tempie niedługo psica będzie "jak nowa" ;) Dobrze, że jest już w dobrych rękach... :) Ale i tak mam cichą nadzieję, że w sierpniu do mnie trafi ;) Ja bym na Twoim miejscu w sierpniu brała na stałe ;) Quote
Gusiaczek Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Witaj Maleńka :) kombinuję, kombinuję jak wspomóc ..... zadeklarowania stałej na teraz nie mam możliwości :( ale być może już dzisiaj do wieczora ruszy bazarek, z którego część ew. dochodu będzie dla ciebie Quote
Gabi79 Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Witaj Maleńka :) kombinuję, kombinuję jak wspomóc ..... zadeklarowania stałej na teraz nie mam możliwości :( ale być może już dzisiaj do wieczora ruszy bazarek, z którego część ew. dochodu będzie dla ciebie Dzień Dobry Gusiaczku!!! Z góry serdecznie dziękuję!!! Tak się zastanawiam, czy Zuleczka jest wysterylizowana. Może ewu jak wróci będzie w stanie się czegoś w schronie dowiedzieć Quote
b-b Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Dzień Dobry Gusiaczku!!! Z góry serdecznie dziękuję!!! Tak się zastanawiam, czy Zuleczka jest wysterylizowana. Może ewu jak wróci będzie w stanie się czegoś w schronie dowiedzieć Mam nadzieję że będzie coś o tym wiadomo. Quote
Gabi79 Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Mam nadzieję że będzie coś o tym wiadomo. Też mam nadzieję, jeśli nie trzeba będzie ciachać, ale na razie niech się Zuleczka zaaklimatyzuje 1 Quote
b-b Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Też mam nadzieję, jeśli nie trzeba będzie ciachać, ale na razie niech się Zuleczka zaaklimatyzuje Oj tak :) Quote
sunnynight Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Ja bym na Twoim miejscu w sierpniu brała na stałe ;) A myślisz, że się tego nie boję? ;) Ja się trudno rozstaję... Duża szansa, że samo wyszłoby na to, że wzięłabym na dt, a okazałoby się, że to ds... ;) Quote
Poker Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 A myślisz, że się tego nie boję? ;) Ja się trudno rozstaję... Duża szansa, że samo wyszłoby na to, że wzięłabym na dt, a okazałoby się, że to ds... ;) A masz własne piesy? Quote
Gusiaczek Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Zulka Strachulka za pośrednictwem Ovo i moim zaprasza na bazarek :) http://www.dogomania.com/forum/topic/147848-s%C5%82onecznikovo-bazarek-do-2807-godz-2000/ Quote
Gabi79 Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 A myślisz, że się tego nie boję? ;) Ja się trudno rozstaję... Duża szansa, że samo wyszłoby na to, że wzięłabym na dt, a okazałoby się, że to ds... ;) Całkiem fajna perspektywa :) Quote
AgusiaP Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 A myślisz, że się tego nie boję? ;) Ja się trudno rozstaję... Duża szansa, że samo wyszłoby na to, że wzięłabym na dt, a okazałoby się, że to ds... ;) To moze Zulcia podbije Twoje serducho i zostanie na stałe ! Quote
Gabi79 Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 To moze Zulcia podbije Twoje serducho i zostanie na stałe ! Sunnynight, jeśli nie Zula proponuję moją tymczasowiczkę Nelcię. Jest obłędna!!! Quote
sunnynight Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Gabi, to nie tak, że ja desperacko szukam psa ;) Tak jak pisałam, szykuję się na swojego zaplanowanego, ale to jeszcze parę miesięcy potrwa, a tymczasem... Chyba zbyt długo już jestem "bezpieśna" i stąd takie ciągotki, żeby chociaż na trochę jakiś kawałek futra ;) A gdyby się tymczaska przemieniła w stałą rezydentkę, no to cóż... Zmieszczą się we dwie ;) Ciekawe, co nowego u Zulki :) Quote
Radek Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Zulka Strachulka za pośrednictwem Ovo i moim zaprasza na bazarek :) http://www.dogomania.com/forum/topic/147848-s%C5%82onecznikovo-bazarek-do-2807-godz-2000/ Śliczny bazarek:) Quote
szafirka Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Zula nadal jest płochliwa :( tzn. merda do mnie ogonem, je z ręki, daje sprzątnąć koło siebie i swobodnie chodzić, ale jak chcę ją dotknąć to jak z procy. Tak polubiła Irysa, że jak tylko na kilka kroków od niej się ruszy, to Zula wyje. Na szczęście Sznupcia też juz zaakceptowała i nie szczeka. Quote
Recommended Posts