Frytela Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Sluchajcie ma ktos namiary na jakis w miare tani hotel itp. najlepiej gdzieś na prowincji. Prosze o pomoc, bo szukam i nadal nic nie mam Quote
Jogurt Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [url]www.booking.com[/url] tam znacdziesz wszystko co Ci potrzeba ;) Quote
Frytela Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 nic ciekawego tam nie widze, ciekawsze oferty znalazłam poza tym. ale musze jeszcze poszukac Quote
Nor(a) Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Frytela']nic ciekawego tam nie widze, ciekawsze oferty znalazłam poza tym. ale musze jeszcze poszukac[/QUOTE] Bo tam juz wszystko moze być wymiecione..tzn. te tansze oferty, blizej wystawy. My rezerwowaliśmy w kwietniu, a i tak jeden upatrzony hotel przeszedl koło nosa dosłownie z dnia na dzień wszystko pozajmowane. Quote
Frytela Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Nor(a)']Bo tam juz wszystko moze być wymiecione..tzn. te tansze oferty, blizej wystawy. My rezerwowaliśmy w kwietniu, a i tak jeden upatrzony hotel przeszedl koło nosa dosłownie z dnia na dzień wszystko pozajmowane.[/QUOTE] ja tam moge miec i 100km od wystawy ;) np. w szwecjii spalismy u znajomej i mielismy ok 100km na swiatowke a na kluowe ok 150 km ;) tak wiec szukam czegos dalej :) a pare nawet fajnych ofert juz znalazlam Quote
Musiałek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 :lol: a ja dzis dostałam potwierdzenie z europejskiej :multi: teraz czekam na potwierdzenie klubówki :cool3: Quote
pati1033 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ale Wam zazdroszcze tych potwierdzen... moje wciaz "waiting" :placz: Quote
Bajon Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Czy ktoś z Poznania wybiera się na Euro na sobotę? Szukam kogoś kto mógłby dostarczyć psa do Budapesztu.Tam na miejscu odbiera go hodowca. Może ktoś miałby miejsce ? Proszę o info na priv, wolałabym żeby chłopaczyna nie musiał lecieć samolotem.... Quote
Ventora Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Mimo że wysyłałam faxem, listem zwykłym to i tak wysłałam jeszcze raz przez ich stonkę i również mam waiting:placz: Quote
Frytela Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 kto zgadnie jaki mamy status? Wiadomo ze waiting... boje sie ze nie zaakceptuja... Quote
Impresja&Simarilion Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 wysłałam już dwa maile z zapytaniem o moje drugie zgłoszenie i zero odzewu... Quote
Jogurt Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Jak wyslalam maila do wegierskiego klubu basseta, to odpowiedzieli mi po dwoch godzinach bodajze, nie wiem jak z, ze tak powiem, "centrala". Quote
Dream Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Jogurt']Jak wyslalam maila do wegierskiego klubu basseta, to odpowiedzieli mi po dwoch godzinach bodajze, nie wiem jak z, ze tak powiem, "centrala".[/quote] Klub to Klub - w naszym tez odpowiadają szybko, a centrala to centrala :D Quote
jo-jo Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Frytela']kto zgadnie jaki mamy status? Wiadomo ze waiting... boje sie ze nie zaakceptuja...[/quote] [FONT=Century Gothic]Ja zgłaszałam z 4 kont i narazie każde ze zgłoszeń ma "Waiting" :roll:[/FONT] Quote
Talagia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Mi "centrala" na maila odpisala po 3 tygodniach, mimo ze wysylalam zapytanie w czerwcu chyba albo w maju :evil_lol::evil_lol: Quote
Czarne Gwiazdy Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [b]Info dla osób zgłaszających on-line i korzystających z alternatywnych przeglądarek (nie IE).[/b] Strona jest osiołkiem ([url]http://osiolki.net/[/url]). Na zapas zalogujcie się przez internet explorer, zaraz po zalogowaniu trzeba kliknąć w napis EUROPEAN DOG SHOW.. czy coś tam i z prawej strony sprawdzić czy wszystkie psy mają registered. Jak nie, to trzeba kliknąć w imię psa i najprawdopodobniej zaznaczyć klasę. Ani w firefoksie, ani w operze nie wyświetla się wybór klas i po zaakceptowaniu, pokazuje się błąd, który w dodatku nic nie mówi, bo jest pusty... Wszyscy moi znajomi mieli ten błąd... w ogóle kto by pomyślał, że tam trzeba klikać, aby sprawdzić czy psy są zaakceptowane... mało to intuicyjne. Quote
asiek Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 ja mam Opere i miałam możliwość wyboru klasy jednakże w dalszym ciągu status zgłoszeń moich psów jest: Waiting for processing ... Quote
Joanna G Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 A ja mam w zgłoszeniu napisane Status: Checking closed. Mam wolne miejsce w samochodzie na ta wystawę ,jeśli byłby ktos chętny to prosze o kontakt , jedziemy na wszystkie 3 dni wystawy . Quote
Dumisiowa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Kochani a co wiecei o noclegach???? jakis fajnych i tanszych gdzie kundle moglby sie wybiegac:P Quote
Dumisiowa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Kochani a co wiecei o noclegach???? jakis fajnych i tanszych gdzie kundle moglby sie wybiegac:P Quote
Dream Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Otrzymałem pocztą potwierdzenie z gustownym różowym paseczkiem na rękę :D Quote
Recommended Posts