Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Frytela']nic ciekawego tam nie widze, ciekawsze oferty znalazłam poza tym. ale musze jeszcze poszukac[/QUOTE]

Bo tam juz wszystko moze być wymiecione..tzn. te tansze oferty, blizej wystawy. My rezerwowaliśmy w kwietniu, a i tak jeden upatrzony hotel przeszedl koło nosa dosłownie z dnia na dzień wszystko pozajmowane.

Posted

[quote name='Nor(a)']Bo tam juz wszystko moze być wymiecione..tzn. te tansze oferty, blizej wystawy. My rezerwowaliśmy w kwietniu, a i tak jeden upatrzony hotel przeszedl koło nosa dosłownie z dnia na dzień wszystko pozajmowane.[/QUOTE]
ja tam moge miec i 100km od wystawy ;) np. w szwecjii spalismy u znajomej i mielismy ok 100km na swiatowke a na kluowe ok 150 km ;)

tak wiec szukam czegos dalej :) a pare nawet fajnych ofert juz znalazlam

Posted

Czy ktoś z Poznania wybiera się na Euro na sobotę?
Szukam kogoś kto mógłby dostarczyć psa do Budapesztu.Tam na miejscu odbiera go hodowca.
Może ktoś miałby miejsce ?
Proszę o info na priv, wolałabym żeby chłopaczyna nie musiał lecieć samolotem....

Posted

[quote name='Jogurt']Jak wyslalam maila do wegierskiego klubu basseta, to odpowiedzieli mi po dwoch godzinach bodajze, nie wiem jak z, ze tak powiem, "centrala".[/quote]
Klub to Klub - w naszym tez odpowiadają szybko, a centrala to centrala :D

Posted

[quote name='Frytela']kto zgadnie jaki mamy status?
Wiadomo ze waiting... boje sie ze nie zaakceptuja...[/quote]

[FONT=Century Gothic]Ja zgłaszałam z 4 kont i narazie każde ze zgłoszeń ma "Waiting" :roll:[/FONT]

Posted

[b]Info dla osób zgłaszających on-line i korzystających z alternatywnych przeglądarek (nie IE).[/b]

Strona jest osiołkiem ([url]http://osiolki.net/[/url]).

Na zapas zalogujcie się przez internet explorer, zaraz po zalogowaniu trzeba kliknąć w napis EUROPEAN DOG SHOW.. czy coś tam i z prawej strony sprawdzić czy wszystkie psy mają registered. Jak nie, to trzeba kliknąć w imię psa i najprawdopodobniej zaznaczyć klasę.

Ani w firefoksie, ani w operze nie wyświetla się wybór klas i po zaakceptowaniu, pokazuje się błąd, który w dodatku nic nie mówi, bo jest pusty...

Wszyscy moi znajomi mieli ten błąd... w ogóle kto by pomyślał, że tam trzeba klikać, aby sprawdzić czy psy są zaakceptowane... mało to intuicyjne.

Posted

A ja mam w zgłoszeniu napisane Status: Checking closed.

Mam wolne miejsce w samochodzie na ta wystawę ,jeśli byłby ktos chętny to prosze o kontakt , jedziemy na wszystkie 3 dni wystawy .