Frytela Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Jogurt']A co jak klikne w "my checkings" i wyswietla mi sie taki formularz?? Mam cos z tym zrobic??[/quote] to jest wlasnie formularz zgloszeniowy, po prawej masz liste psow i wybierasz ktorego chcesz zglosic. wypelniasz to co nie masz i wysyłasz ;) ja czekam na akceptacje paskud :p Quote
Musiałek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Talagia']Znalazlam dzisiaj w skrzynce potwierdzenie :multi::multi: Z paskami na reke :evil_lol:[/quote] :placz: ja dostałam dziś tylko rachunki do płacenia :placz: Quote
jo-jo Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Asiaczek']Jojku - aleś Ty światowa!:lol: Pzdr.[/quote] [FONT=Century Gothic]Asiu takie czasy :lol: I taka robota...[/FONT] [quote name='Martyna2006']Dziękuje :loveu::loveu:[/quote] :) [quote name='Frytela']ja czekam na akceptacje paskud :p[/quote] [FONT=Century Gothic]Ja również :roll:[/FONT] Quote
Talagia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Jogurt']a kiedy zglaszalas??[/QUOTE] W pierwszym terminie jakoś :evil_lol: Quote
nalina Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Kochani,mam pytanie wiem,ze juz jest pozno ale ...poszukuje taniego motelu badz pensjonatu,moze to byc hotel byle w jakims dosc cichym,spokojnym miejscu,dla kilku osob i kilku psow. Stąd moje pytanie-czy orientujecie sie gdzie jeszcze są wolne miejsca? Wszedzie jak patrze ceny noclegu są albo od 30 euro za osobe albo od 60 euro za 2 osoby.Troche duzo zwazywszy na 3 doby. Ale prosze jak macie jakies informacje,linki piszcie. mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Z gory dziękuje. Quote
Jogurt Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Frytela']to jest wlasnie formularz zgloszeniowy, po prawej masz liste psow i wybierasz ktorego chcesz zglosic. wypelniasz to co nie masz i wysyłasz ;) ja czekam na akceptacje paskud :p[/quote] Zaraz, bo juz sie gubie w tych cholerstwie :shake: Psa juz dodalam, w sensie podalam jego dane i zalaczylam rodowod i potwierdzenie wplaty. Jak sie zaloguje i klikne na "european dog show 2008 Budapest" to w tym momencie wyswietla mi sie formularz a w gornym lewym rogu jes imie i przydomek mojego psa, co mam z tym zrobic w tym momencie?? Na dodatek nie moge nic wpisac w te rubryki w formularzu. Moze mi ktos pomoc?? Ligin i haslo moge podac na pw. Quote
pati1033 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ja tez tak mam- ale rozmawialam z kolega z Wegier- i ta tabelka nie jest istotna. Wazne jest, czy masz dodanego psa (a mowisz, ze dodalas wiec powinno byc ok :) ) sprawdz tylko czy w "my checkings" masz "waiting for processing" obok imienia psa i klasy do ktorej zglosilas. a przy tej zoltej tabelce o ktorej mowisz, w tym prawym gornym rogu jak masz imie psa swojego- powinnas miec napisane "registred". Jak cos to bede przy necie dopiero po 18- ale wtedy moge Ci spojrzec w dane twojego psa jak bedziesz chciala :) Quote
AlaNowak Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 nalina- troche ciezko bedzie cos takiego znalezc.... pamietaj, ze przy okazji takiej imprezy ceny wzrosly. poza tym mam wrazenie, ze na tle innych krajow europejskich jestesmy niezlymi biedakami...... no cóż...... przykro mi, ale chyba nie znajdziesz mic ponizej 25 E za dobe od osoby.... ew. jakies pole namiotowe:evil_lol: Quote
Jogurt Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='pati1033']ja tez tak mam- ale rozmawialam z kolega z Wegier- i ta tabelka nie jest istotna. Wazne jest, czy masz dodanego psa (a mowisz, ze dodalas wiec powinno byc ok :) ) sprawdz tylko czy w "my checkings" masz "waiting for processing" obok imienia psa i klasy do ktorej zglosilas. a przy tej zoltej tabelce o ktorej mowisz, w tym prawym gornym rogu jak masz imie psa swojego- powinnas miec napisane "registred". Jak cos to bede przy necie dopiero po 18- ale wtedy moge Ci spojrzec w dane twojego psa jak bedziesz chciala :)[/quote] Z tego co mowisz, to powinno byc ok, ale na wszelki wypadek prosilabym cie o kukniecie, bo ja jestem internetowa ofiara :p Quote
nalina Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Pati- nie znow tacy biedacy:lol:Ale musze sie pochwalic,ze chyba znalazlam fajny hotel troche dalej od wystawy ale w bardzo cichej okolicy.Cena 30 euro wraz ze sniadaniem i dogiem:cool3: To nie tak,ze zawsze sie chce jaknajtaniej,ale jezdząc caly rok po wystawach - wydatkow sie uzbiera i to ile...Wiec czasem warto zapytac na początku o te tansze a noz sie uda,a jak nie trudno...pole namiotowe raczej lukiem obejdziemy a trzebaa bedzie uprosic partnera o dofinansowanie drozszego hotelu:lol: Quote
Joanna G Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 A ja dzieki pomocy koleżanki ,która dała mi namiary mam hotelik za 40 euro za 2 osoby. Pokoik z łazienką :) Quote
pati1033 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='nalina']Pati- nie znow tacy biedacy:lol:[/quote] ale to nie ja o tej biedzie pisalam :) Quote
nalina Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Nio to ja gorsza jestem.Bo nasz hotelik to 60 euro,czyli na głowke 30 za dobe ze sniadaniem:p Pati-to nie ty:crazyeye:......przepraszam.Zmęczenie mnie bierze:oops: Szukam jakos wystaw w listopadzie i jakos nic nie moge znalezc:placz: Quote
Talagia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 My mamy hotel za 13 euro za osobe :diabloti::diabloti: Podobno w poblizu wystawy, elegancko :evil_lol::evil_lol: Quote
Impresja&Simarilion Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ja już dostałam potwierdzenie dla Penny. Bardzo się cieszymy i nie możemy doczekać tej wystawy!! Quote
nalina Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Talagia- daj jakis namiar na Twoj hotelik...chociaz popatrze,poki mam jeden dzien do pelnej rezerwacjii tamtego:angryy:za 60 euro.:placz: Quote
sylrwia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Talagia']My mamy hotel za 13 euro za osobe :diabloti::diabloti: Podobno w poblizu wystawy, elegancko :evil_lol::evil_lol:[/quote] A jestes pewna, że to nie pole namiotowe na campingu:eviltong: Quote
nalina Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Czytalam ,ze w Budapeszcie jest- nawet widzialam na stronce,przepiękny park w samym prawie centrum.I tam wlasnie jest pole namiotowo/campingowe.Koszt 10 euro doba plus chyba 2 euro pies:cool3:;) Moze wlasnie to jest TO:p Quote
jo-jo Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [FONT=Century Gothic]U nas cała ekipa ma rezerwację w Szentendre (pod Budapesztem) "miasteczku artystów" ok. 35 minut samochodem od wystawy :)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Jak wróce z nad morza poszukam namiarów na pensjonat w którym byłam w maju (bez psa), ale jak się pytałam orientacyjnie przyjmowali z psami. Ceny też mieli w miare ok, więc jak ktoś jest zaintersowany to poszukam.[/FONT] Quote
Talagia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='sylrwia']A jestes pewna, że to nie pole namiotowe na campingu:eviltong:[/QUOTE] Jestem pewna :) 82 Euro za 2 noclegi za 3 osoby :evil_lol: Quote
Frytela Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 ja poszukuję noclegu gdzieś w jakimś cichym miejscu moze byc nawet ok 100 km od wystawy. Nie lubie zatłoczonych miejsc, a moje psiaki lubią nature ;) P.S a u nas nadal "Waiting for processing"... ;) Quote
Impresja&Simarilion Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 trochę się boję, bo drugie zgłoszenie wysłałam pocztą i jeszcze nic do mnie nie napisali... Quote
Talagia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Impresja']trochę się boję, bo drugie zgłoszenie wysłałam pocztą i jeszcze nic do mnie nie napisali...[/quote] Wysyłałaś oddzielnie zgłoszenia? Quote
Impresja&Simarilion Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 no tak bo zdecy dowałam się zgłosić Nadię później. Quote
Recommended Posts