Asiaczek Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 My się tez przymierzamy, a właściwie już się przymierzyliśmy. Jedziemy! Pzdr. Quote
Dream Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Toller']trza go mieć ;)[/quote] ja nie mam; wysyłałem z poczty ;) Quote
Sylvia_76 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Nor(a)']Miło będzie spotkać aż w Budapeszcie :lol:[/quote] Jak fajnie, że jedziecie!!! Z nami także się spotkacie. Do zobaczenia :lol: Quote
Smile of Red Witch Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 My tez sie pojawimy, suka juz zgloszona na Europejska oraz na klubowke. Quote
Smile of Red Witch Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Ja wyslalam faxem, znajomy wegierski hodowca sprawdzil i suka jest zgloszona i jest w katalogu ;) Ps. Mam pytanie, czy macie namiary na jakies Busiki z Warszawy?? Quote
Deep Blue Angel's Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 tez juz gloscilam moja suke. Bardzo jestem ciekawa wystawy, mam nadzieje ze zadnego zamieszania w zgloszeniu nie bedzie. Quote
pokoik1 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Czy ktoś ma miejsce w swoim samochodzie na sobotę 4.10? Quote
Ventora Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Wysłałam zgłoszenia faxem, a później napisałam meila z pytaniem czy zgłoszenia są przyjęte,. Minęły już 3 tygodnie, a ja dalej nie dostałam odpowiedzi. Czy może mi ktoś podać numer tel. do ichniejszego związku? Nie mogę znaleźć na stronie tego numeru, jest podany tylko fax:sad: Quote
nalina Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Czy zglaszając psy na Budapeszt odrazu placiliscie za zgloszenie?? Pytam bo na Berlin nie trzeba bylo,wiec placilam przed wystawieniem psa., A tutaj jutro zglaszam i nie wiem czy juz placic. Quote
Ventora Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ja płaciłam zaraz po tym jak wysłałam zgłoszenia Quote
Smile of Red Witch Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ja za europejska bede placic na miejcu, bo jest taka mozliwosc. Quote
sylrwia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='amstaffka1978']Ja za europejska bede placic na miejcu, bo jest taka mozliwosc.[/quote] Jesteś pewna? Na stronie Euro jest inf że nie przyjmują na miejcu kasy, że za psa trzeba zapłacić przed imprezą. [SIZE=2][COLOR=#922310][/COLOR][/SIZE] Quote
Smile of Red Witch Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Tak jestem pewna, wegierski hodowca dowiadywal sie. " I got the answer from the kennel club now, they said , your entries are ok , your dog in the catalog, you can to pay the entry fee on the place. You have to pay the last entry fee." Quote
Nor(a) Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='amstaffka1978']Ja za europejska bede placic na miejcu, bo jest taka mozliwosc.[/QUOTE] [I]"We do not accept the entry fee on the spot! You should send it before the deadlines!"[/I] Czyli tak jak pisala wyzej sylrwia. My zaplacilismy wczesniej, niestety nie ma weryfikacji online ani wplaty ani zgloszenia :roll:, wiec czekamy. Quote
sylrwia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Amstafka w Twoim cytacie jest chyba mowa o klubowce (nie znam angielskiego:oops:) i dziwny jest tekst ze Twój pies jest w katalogu (przecież zgloszenia sa przyjmowane to jak może być już katalog:hmmmm:) Na normalna Europejska wystawe należy zapłacić za psa od razu jak się zgłasza. Quote
Smile of Red Witch Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 OPk o klubowce jest tylko ze pies jest zgloszony, za duzo dalam ;) Odnosnie klubowki to wlasnie za klubowke musze zaplacic teraz a za europejska mozna w dniu wystawy na miejscu placic Quote
sylrwia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Proponuje rób jak chcesz (tylko nie wprowadzaj ludzi w błąd) ale najpierw zapoznaj się z informacjami na stronie EuroDogShow Quote
BarbeSale Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [SIZE=2][COLOR=#922310][FONT=Trebuchet MS]We do not accept the entry fee on the spot! You should send it before the deadlines! [COLOR=Black]Wiem że to już było cytowane, ale nie zaszkodzi powtórzyć :) znaczy to tyle, że na wystawie płacić nie można, ostateczny termin to: [/COLOR][/FONT][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#922310][B][FONT=Trebuchet MS]15.08.2008.[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#922310][/COLOR][/SIZE] Quote
Smile of Red Witch Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ja nikogo nie wprowadzam w blad, rozmawialam z z wegierskim hodowca, ktory dowiadywal sie odnosnie platnosci w dniu wystawy i to on mi powiedzial wlasnie o tym, ze mozna placic w dniu wystawy. Quote
nalina Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Amstafka-byc moze Węgrzy mogą na miejscu płacic.A obcokrajowcy wczesniej,dowiedz sie porządnie lepiej! Ja ciągle nie mam czasu zglosic sie,ale termin jeszcze jest wiec dam rade.I wolalabym tez placic na wystawie,ale faktycznie zaplace jak inni w momencie zgloszenia psa. Quote
Smile of Red Witch Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dowiadywalam sie dokladnie, Norbert wie ze nie jestem z Wegier, wczoraj napisalam do niego ponownego maila z tym samym pytaniem i o to jaka odpowiedz otrzymalam " I wrote again, You can to pay your entrie fee for the Euro Dog Show on spot. Norbert" Quote
Talagia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 A czy ten hodowca jest organizatorem wystawy? :evil_lol: Quote
sylrwia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Talagia']A czy ten hodowca jest organizatorem wystawy? :evil_lol:[/quote] :thumbs: dobre :roflt: Amstako lepiej chyba wierzyć w inf zamieszczone przez organizatora. ;) Po co sie nieprzyjemnie sparzyc. Quote
Ventora Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Informacja, że nie wolno płacić na miejscu jest wygodna dla organizatorów. Mniejsze kolejki- mniej zamieszania. A poza tym muszą opłacić koszty związane z organizacją wystawy (hala, hotel dla sędziów itp.) W momencie gdy pies jest przyjęty i tak jak amstafka będzie chciała zapłacić na miejscu to na pewno będzie to możliwe, w końcu nie zrezygnują z kasy. Tylko nie piszcie mi że nie przyjmują zgłoszeń bez potwierdzenia wpłaty, bo przyjmują. Ja zgłosiłam a zapłaciłam po dwóch tygodniach. Quote
Smile of Red Witch Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Organizatorem wystawy nie jest ale jest w zarzadzie klubu organizujacego wystawe :razz: Wiec wierze w tym momencie jemu, w sumie nie mialaby powodu zeby Nas oszukiwac, ale ok Wy zrobicie po swojemu. Quote
Recommended Posts