Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dostałam właśnie potwierdzenie na klubówkę mailem (od szefa- organizatora) w formie załącznika Worda. Do wydrukowania.

Po podobnym z jutrzejszego konkursu dzikarzy w Piotrkowie nie zaskakuje mnie to.

Posted

:placz::placz::placz: Same kłody pod nogi. Jak znajdę jedno, to sypie się drugie....

Mam transport tam. Teraz brak mi noclegu i transportu powrót w sobotę po wystawie! Proszę, jeśli ktoś jedzie w sobotę spowrotem, zabiorę się w (prawie) każde miejsce!

Posted

[B]A mnie zastanawia numer na potwierdzeniu z klubu- Jazzirka zgłoszona do pośredniej ma numer 6. ,suka Dumisiowej w championach ma 8. Czyżby tak mało psów miało być? Jestem w szoku![/B]

Posted

[quote name='Dumisiowa']Słuchajcie mam do Was pytanko?? Ja za klub jeszcze nie zapłaciłam a na zgłoszeniu nic nie napisali o płatności...to oznacza, że mozna zapłacić na wystawie???[/quote]

Pisalam maila do klubu w tej sprawie jeszcze jak zglaszalam psa i powiedzieli mi ze oplaty za klubowa przyjmuja tylko na miejscu.

Posted

Wreszcie w piątek doszło nam potwierdzenie (wysłane 15.09, a doszło 26.09).

Co ciekawe na pewno w potwierdzeniu pisze, że osoba wprowadzająca wystawianego psa (czy właściciel) ma mieć założoną przesłaną opaską na nadgarstek bo inaczej się z psem nie wejdzie na teren wystawy.

Posted

W tamtym roku na tym torze wyscigow konnych, tzn na terenach przyleglych - jest tam ladny parking- organizowali cacibowki i wszystko odbywalao sie na dworzy. sa tam jednak duze ladne hale i moze jednak tam cos zrobia.

Posted

Uwaga do tych , co nocują w Budapeszcie w GRIFF JUNIOR

- w maju cena podana w Euro zamieniła się na miejscu w forinty. Musieliśmy wieczorem szukać kantora, bo euro nam nie przyjęli.

ja biorę równowartość w forintach.

na stronie hotelu pisze:

[B]Ważne informacje[/B]

Uwaga: oficjalną walutą na Węgrzech jest forint, a więc w przypadku płatności karta kredytową hotel obciąży ją właśnie w tej walucie. W przypadku płatności w gotówce, hotel stosuje swoje ceny, które mogą różnić się od tych podanych w Euro, w zależności od codziennego kursu wymiany walut obowiązującego w bankach. Płatność jedynie w forintach węgierskich lub kartą kredytową. Płatność w euro nie jest możliwa.

Posted

na zgłoszeniu na wystawe klubowa doczytałam sie adresu Kincsem Park

wiec jak rozumiem wystawy klubowe bea się odbywały w tym samym czasie i miejscu co wystawa europejska ??!!

powiedzcie mi czy dobrze myslę ??

Posted

[quote name='Musiałek']na zgłoszeniu na wystawe klubowa doczytałam sie adresu Kincsem Park

wiec jak rozumiem wystawy klubowe bea się odbywały w tym samym czasie i miejscu co wystawa europejska ??!!

powiedzcie mi czy dobrze myslę ??[/quote]

[FONT=Century Gothic]Iwonko raczej nie, w dogach np. na potwierdeniu z klubu mam niby wpisany piątek jako dzień wystawy a dopiero poniżej jest podana data niedzielna :)[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Na początku jak przeczytałam, że w piątek, to omal nie wywróciło nam to całej teorii tego weekendu :evil_lol:[/FONT]