Impresja&Simarilion Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 my też dostałyśmy potwierdzenie wczoraj!! ale się cieszę :p Quote
musia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 A ja dostałam właśnie potwierdzenie na klubówkę mailem (od szefa- organizatora) w formie załącznika Worda. Do wydrukowania. Po podobnym z jutrzejszego konkursu dzikarzy w Piotrkowie nie zaskakuje mnie to. Quote
Iwa-R Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 :placz::placz::placz: Same kłody pod nogi. Jak znajdę jedno, to sypie się drugie.... Mam transport tam. Teraz brak mi noclegu i transportu powrót w sobotę po wystawie! Proszę, jeśli ktoś jedzie w sobotę spowrotem, zabiorę się w (prawie) każde miejsce! Quote
kinnia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 a co jak ktoś dostanie potwierdzenie a tej opaski na rękę nie:P? Quote
Dumisiowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Słuchajcie mam do Was pytanko?? Ja za klub jeszcze nie zapłaciłam a na zgłoszeniu nic nie napisali o płatności...to oznacza, że mozna zapłacić na wystawie??? Quote
Talagia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 20 min temu dostalam maila potwierdzajacego zgloszenie na klubowa wystawe :multi::multi: Quote
Goshka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [B]A mnie zastanawia numer na potwierdzeniu z klubu- Jazzirka zgłoszona do pośredniej ma numer 6. ,suka Dumisiowej w championach ma 8. Czyżby tak mało psów miało być? Jestem w szoku![/B] Quote
Jogurt Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Dumisiowa']Słuchajcie mam do Was pytanko?? Ja za klub jeszcze nie zapłaciłam a na zgłoszeniu nic nie napisali o płatności...to oznacza, że mozna zapłacić na wystawie???[/quote] Pisalam maila do klubu w tej sprawie jeszcze jak zglaszalam psa i powiedzieli mi ze oplaty za klubowa przyjmuja tylko na miejscu. Quote
Chrewt Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Wreszcie w piątek doszło nam potwierdzenie (wysłane 15.09, a doszło 26.09). Co ciekawe na pewno w potwierdzeniu pisze, że osoba wprowadzająca wystawianego psa (czy właściciel) ma mieć założoną przesłaną opaską na nadgarstek bo inaczej się z psem nie wejdzie na teren wystawy. Quote
Frytela Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 a ja nie mam potwierdzen od klubu, jak prosilila mnie ich przedstawicielka, wszczynam alarm ;) Quote
Musiałek Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 pytanie za 100 pkt !!! czy wystawa klubowa I grupy jest na dworze czy w jakiejs hali ??? Quote
Jogurt Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Hm, z tego co pisza to Kincsem Park to tor wyscigow konnych....wiec wydaje mi sie ze raczej dachu tam nie bedzie, chociaz brzmi to troche absurdalnie :roll: Quote
Musiałek Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 no tak bedzie to co prawda poczatek pazdziernika ale nigdzie nie jest powiedziane ze bedzie ładna pogoda :)) wiec trzeba namiot brac :/ Quote
M&S Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 na stronie euro jest plan obiektu z podziałem na pawilony i ringi...:p Quote
Musiałek Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ale wystawy europejskiej czy klubówki o która pytałam ?? Quote
M&S Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 na stronie euro jest plan obiektu z podziałem na pawilony i ringi... Quote
Musiałek Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ale wystawy europejskiej czy klubówki o która pytałam ?? Quote
Iwa-R Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ponawiam prośbę... Czy wraca ktoś w sobotę i ma wolne miejsce i mógłby nas zabrać?? :placz: Quote
PROZAK Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 W tamtym roku na tym torze wyscigow konnych, tzn na terenach przyleglych - jest tam ladny parking- organizowali cacibowki i wszystko odbywalao sie na dworzy. sa tam jednak duze ladne hale i moze jednak tam cos zrobia. Quote
musia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Uwaga do tych , co nocują w Budapeszcie w GRIFF JUNIOR - w maju cena podana w Euro zamieniła się na miejscu w forinty. Musieliśmy wieczorem szukać kantora, bo euro nam nie przyjęli. ja biorę równowartość w forintach. na stronie hotelu pisze: [B]Ważne informacje[/B] Uwaga: oficjalną walutą na Węgrzech jest forint, a więc w przypadku płatności karta kredytową hotel obciąży ją właśnie w tej walucie. W przypadku płatności w gotówce, hotel stosuje swoje ceny, które mogą różnić się od tych podanych w Euro, w zależności od codziennego kursu wymiany walut obowiązującego w bankach. Płatność jedynie w forintach węgierskich lub kartą kredytową. Płatność w euro nie jest możliwa. Quote
Musiałek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 musia - a spisz w griffie ?? super my też :multi: kogo jeszcze tam spotkamy :lol: Quote
Katarzyna Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Czy ktos ma numer telefonu do biura wystawy europejskiej? Quote
Musiałek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 na zgłoszeniu na wystawe klubowa doczytałam sie adresu Kincsem Park wiec jak rozumiem wystawy klubowe bea się odbywały w tym samym czasie i miejscu co wystawa europejska ??!! powiedzcie mi czy dobrze myslę ?? Quote
jo-jo Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Musiałek']na zgłoszeniu na wystawe klubowa doczytałam sie adresu Kincsem Park wiec jak rozumiem wystawy klubowe bea się odbywały w tym samym czasie i miejscu co wystawa europejska ??!! powiedzcie mi czy dobrze myslę ??[/quote] [FONT=Century Gothic]Iwonko raczej nie, w dogach np. na potwierdeniu z klubu mam niby wpisany piątek jako dzień wystawy a dopiero poniżej jest podana data niedzielna :)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Na początku jak przeczytałam, że w piątek, to omal nie wywróciło nam to całej teorii tego weekendu :evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts