jo-jo Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [FONT="Century Gothic"]A u nas nadal nic.. Potwierdzenie z klubu mam meilowe, ale na papierze brak.. Byle nie było tak jak w maju. Wtedy potwierdzenie dostałam we wtorek, ale jak wróciłam z wystawy :evil_lol:[/FONT] Quote
Jogurt Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Hm, a moze potwierdzenie nie dochodzi bo wegrzy przekrecili moje typowo polskie nazwisko az tak ze poszlo do kogos innego :diabloti::diabloti: A najbardziej spedza mi sen z powiek jak dostane sie do sekretariatu bez tego paska :diabloti: Quote
bargest Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Hura:multi:dzis dostalam potwierdzenie na Europejska a wczoraj emeila potwierdzajacego z klubu.Nareszcie odetchnelam z ulga. Quote
Nor(a) Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Jogurt']A najbardziej spedza mi sen z powiek jak dostane sie do sekretariatu bez tego paska :diabloti:[/QUOTE] no własnie...czy wystarczy normalnie zapłacić wejściówkę i wpuszczą z psem na ktorego nie ma się potwierdzenia? :roll: Quote
musia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Wyżeł niemiecki - potwierdzenie listowne z klubowej wyżłów. Quote
olapsiara Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ja dzisiaj dostałam potwierdzenie z klubu, a z europejskiej już dawno dawno temu :) [quote name='Jogurt']A najbardziej spedza mi sen z powiek jak dostane sie do sekretariatu bez tego paska :diabloti:[/quote] Jogurt, śpij spokojnie, w najgorszym wypadku będziesz po prostu musiała kupić bilet. Quote
olapsiara Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Nor(a)']no własnie...czy wystarczy normalnie zapłacić wejściówkę i wpuszczą z psem na ktorego nie ma się potwierdzenia? :roll:[/quote] Moim zdaniem nie powinni robić problemów z wejściem, ale jest jeszcze dużo czasu wiec pewnie potwierdzenia jeszcze dostaniecie, moje z klubu było wysłane w poniedziałek, wiec w sumie doszło ekspresowo. Quote
Joanna G Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 A ja w dalszym ciągu mam tylko na europejską dla pudelki ,a dla afganki nic nie ma ,ani z klubu ani z euro :-( Quote
Dumisiowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 a ja dostałam dzis listem pot. z klubówki :) wkońcu.... Quote
Goshka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='musia']Wyżeł niemiecki - potwierdzenie listowne z klubowej wyżłów.[/quote] [B]Musia, zdradź kto z Polandii sie wybiera[/B]:cool3: Quote
Katarzyna Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Kurcze my z klubowki mamy, ale nic z Euro :( Quote
Bogarka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Joanna G']A ja w dalszym ciągu mam tylko na europejską dla pudelki ,a dla afganki nic nie ma ,ani z klubu ani z euro :-([/quote] Która twoja afganke zgłaszałas? Quote
musia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Goshka'][B]Musia, zdradź kto z Polandii sie wybiera[/B]:cool3:[/quote] GRAF z Czarnego Podmuchu i Joszko-Jawor Duma Kazana - na pewno Quote
Joanna G Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Uffff , przyszlo dzisiaj długo oczekiwane przezemnie potwierdzenie na europejska dla Natalki .Dalej czekam na klubowe . Quote
Jogurt Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='olapsiara']Ja dzisiaj dostałam potwierdzenie z klubu, a z europejskiej już dawno dawno temu :) Jogurt, śpij spokojnie, w najgorszym wypadku będziesz po prostu musiała kupić bilet.[/quote] Nie chodzi mi o kupienie biletu, tylko o to jak ja wejde z psem i jak poradze sobie w takim chaosie :shake: to nasz debiut zagraniczny ;) wiec nie do konca wiem czego moge sie spodziewac #cool3 Napisalam maila do babki z klubu basseta, podobno wysylala potwierdzenia w poniedzialek, a co do euro dalej nie wiem nic :shake: Quote
piotrjan Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Mam , mam , mam ! :multi::loveu::multi::loveu::multi:[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial]Na klubówkę dostałem 22.09 ( wysłano priorytetem 18.09 ) .[/FONT] [FONT=Arial]Na europejską dostałem 25.09 ( wysłano 15.09 ) .[/FONT] [FONT=Arial]Nie wiem dla której poczty, ale przyznaję za szybkość złotą pałę ":mad:" . [/FONT] Quote
Alojzyna Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Są już stawki na europejskiej u nas jest 129 staffików (65 psów i 64 suczki) Quote
Jogurt Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jupiiii [COLOR=Red][SIZE=7]MAM!!!!!!!!!!![SIZE=2][COLOR=Black]wrocilam do domciu przed chwila i znalazlam obydwa w skrzynce :multi::multi: Moge juz spac spokojnie ;)[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR] Quote
M&S Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='piotrjan'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Mam , mam , mam ! :multi::loveu::multi::loveu::multi:[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial]Na klubówkę dostałem 22.09 ( wysłano priorytetem 18.09 ) .[/FONT] [FONT=Arial]Na europejską dostałem 25.09 ( wysłano 15.09 ) .[/FONT] [FONT=Arial]Nie wiem dla której poczty, ale przyznaję za szybkość złotą pałę ":mad:" . [/FONT][/quote] ...jak doszło do Ciebie z klubówki....to może i do nas też trafi w końcu:cool3: Quote
posok Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Wysłałem zgłoszenie i przelew bankowy na podany nr. konta 06.08.2008r. i do dziś nie mam potwierdzenia udziału w europejskiej. Na moje maile do organizatorów też nie mam odpowiedzi. Może macie jakiś numer telefonu, żeby zadzwonić do Bratanków i się czegoś dowiedzieć ( oczywiście w języku do strawienia):chaos: Quote
Jogurt Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Proponuje Ci napisac do organizatora klubowej wystawy, oni maja liste psow danej rasy zgloszonej na euro, wiec beda ci w stanie powiedziec chociaz czy pies jest w katalogu i kiedy wyslali zgloszenia.;) Nic wiecej nie da sie zrobic :diabloti: w moim przypadku nawet telefonu nikt nie podniosl :mad: Quote
Joanna G Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Bogarka']Która twoja afganke zgłaszałas?[/quote] Bogarka zglosiłam Natalke :) Quote
posok Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Właśnie wczoraj przyszło potwierdzenie Budapesztu, więc Vip jedzie zdobywać bratanków:multi:( byłem na dyżurze i dowiedziałem się dzisiaj o tym, a miałem już znalezione tel. do organizatorów). Dzięki Jogurt za radę:lol: Quote
Gracjana Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [COLOR=Navy][B][SIZE=3]Napiszcie błagam gdzie spicie...!!!:placz: (najlepiej namiary na priv) Wystawa tuz tuz a ja nie mam noclegu!!! !!!PILNE!!![/SIZE][/B][/COLOR] Quote
jo-jo Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [FONT="Century Gothic"]My również już mamy potwierdzenie plus dodatkowo dzisiaj przyszło z klubu :multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts