Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT="Century Gothic"]A u nas nadal nic.. Potwierdzenie z klubu mam meilowe, ale na papierze brak..
Byle nie było tak jak w maju. Wtedy potwierdzenie dostałam we wtorek, ale jak wróciłam z wystawy :evil_lol:[/FONT]

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hm, a moze potwierdzenie nie dochodzi bo wegrzy przekrecili moje typowo polskie nazwisko az tak ze poszlo do kogos innego :diabloti::diabloti: A najbardziej spedza mi sen z powiek jak dostane sie do sekretariatu bez tego paska :diabloti:

Posted

[quote name='Jogurt']A najbardziej spedza mi sen z powiek jak dostane sie do sekretariatu bez tego paska :diabloti:[/QUOTE]

no własnie...czy wystarczy normalnie zapłacić wejściówkę i wpuszczą z psem na ktorego nie ma się potwierdzenia? :roll:

Posted

Ja dzisiaj dostałam potwierdzenie z klubu, a z europejskiej już dawno dawno temu :)

[quote name='Jogurt']A najbardziej spedza mi sen z powiek jak dostane sie do sekretariatu bez tego paska :diabloti:[/quote]

Jogurt, śpij spokojnie, w najgorszym wypadku będziesz po prostu musiała kupić bilet.

Posted

[quote name='Nor(a)']no własnie...czy wystarczy normalnie zapłacić wejściówkę i wpuszczą z psem na ktorego nie ma się potwierdzenia? :roll:[/quote]
Moim zdaniem nie powinni robić problemów z wejściem, ale jest jeszcze dużo czasu wiec pewnie potwierdzenia jeszcze dostaniecie, moje z klubu było wysłane w poniedziałek, wiec w sumie doszło ekspresowo.

Posted

[quote name='Joanna G']A ja w dalszym ciągu mam tylko na europejską dla pudelki ,a dla afganki nic nie ma ,ani z klubu ani z euro :-([/quote]
Która twoja afganke zgłaszałas?

Posted

[quote name='olapsiara']Ja dzisiaj dostałam potwierdzenie z klubu, a z europejskiej już dawno dawno temu :)

Jogurt, śpij spokojnie, w najgorszym wypadku będziesz po prostu musiała kupić bilet.[/quote]

Nie chodzi mi o kupienie biletu, tylko o to jak ja wejde z psem i jak poradze sobie w takim chaosie :shake: to nasz debiut zagraniczny ;) wiec nie do konca wiem czego moge sie spodziewac #cool3
Napisalam maila do babki z klubu basseta, podobno wysylala potwierdzenia w poniedzialek, a co do euro dalej nie wiem nic :shake:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Mam , mam , mam ! :multi::loveu::multi::loveu::multi:[/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial]Na klubówkę dostałem 22.09 ( wysłano priorytetem 18.09 ) .[/FONT]
[FONT=Arial]Na europejską dostałem 25.09 ( wysłano 15.09 ) .[/FONT]

[FONT=Arial]Nie wiem dla której poczty, ale przyznaję za szybkość złotą pałę ":mad:" . [/FONT]

Posted

Jupiiii [COLOR=Red][SIZE=7]MAM!!!!!!!!!!![SIZE=2][COLOR=Black]wrocilam do domciu przed chwila i znalazlam obydwa w skrzynce :multi::multi: Moge juz spac spokojnie ;)[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='piotrjan'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Mam , mam , mam ! :multi::loveu::multi::loveu::multi:[/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial]Na klubówkę dostałem 22.09 ( wysłano priorytetem 18.09 ) .[/FONT]
[FONT=Arial]Na europejską dostałem 25.09 ( wysłano 15.09 ) .[/FONT]

[FONT=Arial]Nie wiem dla której poczty, ale przyznaję za szybkość złotą pałę ":mad:" . [/FONT][/quote]

...jak doszło do Ciebie z klubówki....to może i do nas też trafi w końcu:cool3:

Posted

Wysłałem zgłoszenie i przelew bankowy na podany nr. konta 06.08.2008r. i do dziś nie mam potwierdzenia udziału w europejskiej. Na moje maile do organizatorów też nie mam odpowiedzi. Może macie jakiś numer telefonu, żeby zadzwonić do Bratanków i się czegoś dowiedzieć ( oczywiście w języku do strawienia):chaos:

Posted

Proponuje Ci napisac do organizatora klubowej wystawy, oni maja liste psow danej rasy zgloszonej na euro, wiec beda ci w stanie powiedziec chociaz czy pies jest w katalogu i kiedy wyslali zgloszenia.;) Nic wiecej nie da sie zrobic :diabloti: w moim przypadku nawet telefonu nikt nie podniosl :mad:

Posted

Właśnie wczoraj przyszło potwierdzenie Budapesztu, więc Vip jedzie zdobywać bratanków:multi:( byłem na dyżurze i dowiedziałem się dzisiaj o tym, a miałem już znalezione tel. do organizatorów). Dzięki Jogurt za radę:lol: