Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']
Mój TZ , to przed każdą wystawą mówi - weź tylko się tam na tym ringu nie wydzieraj i nie kłuć :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

:roflt: :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
ze słabszym kontowaniem mogę się zgodzić , ale czasem mu się zdarzy tak stanąć że nawet To ma ok [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

a myślisz, że większosć psów n wystawach dlaczego ma taaakie kąty (czy konty bo znowu zdurniałam) - bo są gniecione przez "handlerów" :evil_lol:

[quote name='Vectra']
chyba im zamówię takie obroże świecące ...[/quote]

a żebyś wiedziała, że są potrzebne - ja jak na wiochę się wyniosę to też moim zamówię, bo tam jak ciemno to na amen :shake: a te w dodatku małe i czorne :shake: tylko światełkami na doopach świecą :evil_lol:

ale Klamka biedna przeżyła :mdleje: :shake: to tak jak w te nawałnice ja Luny szukałam po domu a ona wciśnięta w kącik spiżarni :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']:roflt: :evil_lol:

a myślisz, że większosć psów n wystawach dlaczego ma taaakie kąty (czy konty bo znowu zdurniałam) - bo są gniecione przez "handlerów" :evil_lol:

a żebyś wiedziała, że są potrzebne - ja jak na wiochę się wyniosę to też moim zamówię, bo tam jak ciemno to na amen :shake: a te w dodatku małe i czorne :shake: tylko światełkami na doopach świecą :evil_lol:

ale Klamka biedna przeżyła :mdleje: :shake: to tak jak w te nawałnice ja Luny szukałam po domu a ona wciśnięta w kącik spiżarni :shake:[/QUOTE]
No właśnie jak czytałam o zagubionej Lunie , to zdałam sobie sprawę , co przeżyłaś.

a co do kontowania , to Franio ma wzorowe :diabloti: bez gniecenia :evilbat: czy tam ustawiania .... takie ma taki się urodził i już ;)

no , ale połowa sukcesu , to umić psa postawić / wystawić .. czego ja nie umiem ..

Chyba nie muszę wspominać jak pilnie ćwiczymy ? :evil_lol:
Franio na smyczy był ostatnio na wystawie w lipcu i teraz w Radomiu ... bo tak to po co mi to ?
No może ze dwa razy go postawiłam , stał ? stał .. znaczy umie .. więc nie widzę potrzeby więcej robienia z niego debila :evil_lol:

Posted

[quote name='andzia69']przyszłam, poczytałam i się odstresowałam po takim jednym watku:lol:
nie będę tam więcej wchodzić bo mnie krew zalewa:angryy:[/quote]
eeeee , mnie to już nie stresuje :diabloti: mnie to bawi :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol:
miłośniku Ty morderczych psów :evilbat: i tak cię zeżrą :eviltong: :cool3: :diabloti: tylko patrzeć .... bo one w genach mają , jedzenie ludzi :p

Posted

[quote name='Vectra']eeeee , mnie to już nie stresuje :diabloti: mnie to bawi :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol:
miłośniku Ty morderczych psów :evilbat: i tak cię zeżrą :eviltong: :cool3: :diabloti: tylko patrzeć .... bo one w genach mają , jedzenie ludzi :p[/quote]

piszesz oczywiście o ratlerkach :diabloti:

Posted

piszę o krwiożerczych wypaczonych genetycznie , terrierach typu świń :diabloti:

tu można się o tym dowiedzieć :evil_lol:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119062[/url]

Posted

[quote name='Vectra']piszę o krwiożerczych wypaczonych genetycznie , terrierach typu świń :diabloti:

tu można się o tym dowiedzieć :evil_lol:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119062[/URL][/quote]

a co mają do tego świnki? wszak kobita miała DDB i CC :roll: (i też nie wiadomo czy rasowe czy w typie...) bosh, ale mamy społeczeństwo :shake: aż żal czytać co niektóre wypowiedzi, bo się ściemnia od tych głupot :mad:

ps. zapuść jakieś foty :p

Posted

zawsze są winne świnki :diabloti: pimpek warknie ,a temat schodzi na asocjalne TTB :evil_lol: zawsze tak jest , tyle ile tematów o agresji , pogryzieniu .... nawet jak nie ma tam świnek , to i tak łone winne som ... i zawsze temat schodzi do jednego , czyli do niczego ...
Nie mam fotek , bo nie ma kto zmniejszyć ;)

Posted

sprzątam kurde :diabloti:
a i zgłosiłam mojego czempiona na jeszcze 3 wystawy , blisko mamy , to se popajacujemy HA , do Łodzi na dwie i do Nowego Dworu ... a co ...

Posted

[quote name='Vectra']sprzątam kurde :diabloti:
a i zgłosiłam mojego czempiona na jeszcze 3 wystawy , blisko mamy , to se popajacujemy HA , do Łodzi na dwie i do Nowego Dworu ... a co ...[/quote]

szalejesz :cool3:

a powiedz mi piękna jakiej szerokości i długości kupowałaś obróżki dla Mani? :razz:

Posted

e tam szaleje , jedyne wystawy które są blisko ...
może jeszcze do Wrocławia się wypuszcze .... ale to MOŻE
w Łodzi będzie też tato Frania :)

taką ma teraz Mańka .... ale to pewnie jeszcze kapkie i będzie za mała ..

[url]http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?products=product&prod_id=1424[/url]

Posted

[quote name='Vectra']e tam szaleje , jedyne wystawy które są blisko ...
może jeszcze do Wrocławia się wypuszcze .... ale to MOŻE
w Łodzi będzie też tato Frania :)

taką ma teraz Mańka .... ale to pewnie jeszcze kapkie i będzie za mała ..

[URL]http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?products=product&prod_id=1424[/URL][/quote]

dzięki - mniej więcej wiem jakie wymiary ;)
ja upatrzyłam 32cm i 37cm (tą sobie przydepcze :lol: ) długości, ale jest dużo czasu to na pewno cosik znajdę :razz:

Posted

[quote name='Vectra']
Drugi zawał , to jak Franio zawisł na kaloryferze .... [/quote]
Nie pisz nic o psie i kaloryferze... Też mało na zawał nie padłam jak mi pies wsadził łeb między ścianę a rurkę od kaloryfera i zaczął wyć z paniki...

Posted

Gdyby nie fotel , który stał blisko i Franio o niego się złapał przednimi łapami , to by mu nóżkę wyrwało .. do tej pory ma ślad .... ale nie wył nawet przez chwilę , taki był dzielny.Roku wtedy nie miał .... TZ prawie leciał po szlifierkę by kaloryfer ciąć ...
Polewaliśmy nóżkę olejem .. i jakoś w końcu udało się wyjąć :mdleje:
Pisałam o tym ..... rok temu ...
I co mały gagatek sobie z tego zrobił ? :diabloti: poszedł po zdarzeniu i naszczał na kaloryfer :evilbat:

Przyjechał różowy domek dla Mani :multi:

a teraz się szykuje do spotkania ;) wpadnie zaraz wizytacja , dziadzio Michaś :)

Posted

[quote name='malawaszka']to dlatego taki szybko nazgłaszałaś na masę wystaw :turn-l: :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]czyli nie ja jedna miałam takie odczucie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]czyli nie ja jedna miałam takie odczucie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

dziadzia się boją :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']dziadzia się boją :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
No przecież on mnie zmusza :diabloti: i ciągle dzwoni i przyjeżdża .... :evil_lol:
a mogłam kupić staffika , na bazarze z kartonu i nikt by mi dupy nie zawracał :evilbat:
Dobrze że Rafałek jest rozumny i nie zazdrosny , bo mało kto może załapać jak to można gadać dzien w dzień o pieskach :evil_lol:
Moja matka , to się patrzyła na mnie jak na dekla , jak słuchała naszej rozmowy , mojej i Michasiach ... o kupach :diabloti: przez pół godziny ...
Jak skończyła , to pytała z kim ja gadałam ... no więc zgodnie ze stanem faktycznym , mówię że z Michałem .....
oczy jej się otworzyły - O KUPACH ???? pól godziny ???? :evil_lol:

o i zaraz mu Matylda pokarze , jak ona ślicznie potrafi stać :diabloti: i częstować gwoździkami , bo oczywiście ja ją uczę stania :siara: od najwszesnych chwil jej życia .. tak samo jak Frania ... ale ciiiiiiii :evil_lol:

Posted

Witamy!
Chcieliśmy się przywitać z siostrzyczką naszą Manią:loveu:
no i całą jej rodzinką pieskowo-ludzką!:multi:
A do togo podobno jeszcze Franio jest naszym braciszkiem:cool3:
Blog jest świetny, zdjęcia poprostu powalające - przegladam od wczoraj,
ale ponad 1000 stron nie dalam rady zaliczyć:shake:
Nie wiedziałam że taką zapsioną rodzinkę teraz bedziemy mieli:crazyeye:
(oczywiscie jeżeli bedziecie chcieli nas za rodzinę uznać:oops:)
Pozdrowienia od Dirty Harry`ego i reszty!

Posted

Nie martw się, z nami możesz...

Ja wczoraj zrobiłam listę koniecznie pilnych i absolutnie koniecznych rzeczy dla Birmy [głównie zabawki i nowe smycze :D] i wyszło mi.... zaledwie 500 zł.... A jak dodamy do tego frisbee, które udało mi się kupić w świetnej cenie 60 zł/3 szt JAWZ [jedne z najlepszych, normalnie 1 szt. tyle kosztuje] to mnie już Kamil z domu wyrzuci... ech, idę gotować obiad, bo będę mu musiała humor poprawić przed rozmową o wyposarzeniu Birmy :)