Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonsai_88']emdziolek chyba już wrzucałam tutaj tego linka... szkoda, że nie mam teraz jak pomóc - ani kasy nie ma [za to długów pełno :D], ani sprzętu niepotrzebnego :(

Ja tez niebardzo mam jak pomóc, wygrzebałam coś na bazarek, porozsyłałam po znajomych i robimy zbiórkę obroży, smyczy i misek.

Zeby tak wygrać w totka:roll:

Posted

ano przeczytałam , obejrzałam reportaż .. znowu burdel , kpina i urzędasy zdziwienie :mad: jak smród koło dupy .. to proszę jak pan urzędas od razu z pomocą uderza ...
szlag by ten kraj .....
ale kase musieli dawać hyclowi chyba nie ? ciekawe jak to rozliczą .....

Posted

Cześć :multi:

Po łebkach przeleciałam stronki. Mania nic nie urosła przez ten tydzien :evil_lol:

Masz już dla mnie foty? :cool3:

Poszukaj CAO z uszami, poszukaj :modla: Mój brat z Tzetką mają CAO całego, jak ją zobaczyłam w ogóle CAO nie przypominało :razz: One występują z dwóch szatach? krótkiej i długiej sierści?
Kupili ją z jakiejś pseudo w okolichach Lublina :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']haha właśnie miałam pisać, że jak labek ale przerośnięty :loveu:

[quote name='Vectra']wygląda jak zabiedzony labradorek :diabloti:
haha też to miałam napisać, ale się powstrzymałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

zdjęcia ciulowe , bo robione przez okno .... tak po cichu .. Mania rządzi na podwórku :diabloti:

kąsanie wroga

zdeptanie wroga

wielka ucieczka przed wrogiem

ponowny atak

Posted

Dzień dobry!

Vectra napisał(a):
No to witamy BRATA i półBRATA :multi: :multi: :multi: czarnuszka :loveu: :loveu:
oczywiście że rodzinę wszelką uznajemy , w kupie raźniej :loveu: :loveu:
prosimy o stałe relacje z życia brata , zdjęcia , no i witamy :multi:

relacje jak najbardziej i zdjęcia są, ale ja tu nowa jestem,
nie wiem co i jak, to ja muszę jakąś galerię założyć, czy jak?:oops:

Maniunia na pierwszych zdjęciach taka podobna do braciszka, tylko kolorek inny,
a teraz to już widać że insza jest, w końcu to panna, piękniejsza musi być:loveu:
ale rozrabia jak diabeł:cool3:!

Posted

Vectra napisał(a):
cze robaczku :loveu: :diabloti:
Mogę powiedzieć , że Klamka dziś była mega , wzorcowo , posłusznym psem.Jak powiedziałam poszły do domu , to leciała cwałem bez oglądania kwiatków :diabloti:

nie ma tego złego.... :evil_lol:
ciekawe kiedy zapomni :evil_lol:

Posted

agnethka napisał(a):
chyba większości się tak skojarzył :lol: :evil_lol:

no właśnie widziałam ale już po fakcie :evil_lol:
Czasem wole cytować od razu to co czytam, bo jak dobrnę do końca bez cytowania, to tu tyle nagadane, ze juz nie mam czego komentować :evil_lol:

a Matyldzia jest taka słodka, ze szok! :D niezle rozpracowała miche :) i braciszek przybył na pomoc :)