Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Potem to mozna śmierdzieć:evil_lol:

Dobra - poczekam:diabloti:[/B][/COLOR][/quote]
czekaj , grzecznie :diabloti:

[quote name='Bullila.nl']Czesc , co taka cissza???:diabloti:[/quote]
tak jakoś :diabloti:

[quote name='Gonitwa']:evil_lol:
Doobreee!

Hejo:multi:[/quote]

siemanko :multi: :multi:

A u nas , no nic nowego :diabloti:
Rafał śpi
Franek śpi
Klementyna śpi
Lalka śpi
Matylda śpi

parno jak cholera :angryy:

Piję kawę , soczek :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']czekaj , grzecznie :diabloti:
[COLOR=DarkOrange][B]TOĆ JA INACZEJ NIE UMIEM:diabloti:[/B][/COLOR]

A u nas , no nic nowego :diabloti:
Rafał śpi
Franek śpi
Klementyna śpi
Lalka śpi
Matylda śpi

Piję kawę , soczek :loveu:[/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]
Miziu miziu dla Matyldy.:loveu:

i ja czekam grzecznie...

..................
............
.........
....
..
.

[/B][/COLOR][CENTER][COLOR=DarkOrange][B][SIZE=4]DŁUGO MAM JESZCZE CZEKAĆ??!!!!!!:mad::angryy:[/SIZE][/B][/COLOR]
[/CENTER]

Posted

Heloł :lol:

Jak tam mała smarkula :evil_lol:, pewno już nie spi :loveu:

[quote name='Vectra']
[/QUOTE]

U mnie też, na samą myśl, że mam siedzieć jutro w takiej pogodzie w robocie to mi się słabo robi :roll: :roll:

Posted

Do naszego domu , niespodziewanie i niezapowiedzianie ... Przyjechała ONA :diabloti:
Podobno moja siostra , założyli mi kajdanki na pyszczek , bo podobno bywam nieuprzejmy :evilbat: Przecież tylko raz pokazałem temu , kto tu rządzi , gówniara zajęła moją klatkę , ma mój materacyk i chciała moją piłkę .. ale jak ugryzła mnie w nogę , to jej nic nie zrobiłem

To ona , przedstawiam Wam moją siostre Matyldę

[IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/110965/00000001.jpg[/IMG]

sprawdziłem , na pewno jest siostrą :diabloti:

[IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/110965/00000006.jpg[/IMG]

Posted

Klementyna też sprawdziła , co to

[IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/110965/00000002.jpg[/IMG]

Matylda sprawdzała jak smakuje Lalka

[IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/110965/00000003.jpg[/IMG]

No i się integrują

[IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/110965/00000005.jpg[/IMG]

Posted

Już nie jestem najmniejszy w domu

[IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/110965/00000007.jpg[/IMG]

ale jestem najgorsza Franca :evilbat:

[IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/110965/00000008.jpg[/IMG]

Posted

Dzięki :)

Co prawda Matylda miała byc dopiero w w następną sobotę , ale Michaś zrobił mi niespodziankę i przywiózł mi ją osobiście - wcześniej :multi: z czego się bardzo BARDZO cieszę .....

Matylda próbowała wykastrować Frania :evil_lol:, ugryzła go w jądra :mdleje:
Trochę ją przegonił za to , ale ona jest dośc spontanicznym zwierzątkiem , uległym ;) poddała się elegancko , po czym złapała Franka za kaganiec .. potem jak się odwrócił to za ogon , Egona wytargała za uszy ...

Matylda to bardzo bystre stworzonko :evil_lol: najada się , wyszaleje i śpi grzecznie w klatce , do której sama maszeruje :multi:

No zanim Franio zacznie śmigac bez kagańca z Matyldą , trochę upłynie , on jest po cioci typem choleryka i się nie zastanawia , aczkolwiek jest bardzo i tak grzeczny i miły.
Przez pierwszą godzinę jej nienawidził , potem pogonił , następnie unikał jak zarazy , teraz za nią biega , kładzie się blisko , wącha , po brzuchu całuje , merda ogonem , nawet od miski jej nie wygnał ;) Ugryźć to może i nie ugryzie , ale wolę chuchać ;)
Franio , to jest Franca ...

Klementyna jest grzeczna , obwąchała małą , wylizała , raz jej zrobiła tygryska ... ale jak jej Matylda zawisła na uchu , to się trochę uspokoiła i jest miłą ciotką ...
Zresztą bardziej od Matyldy , Egona interesują , zabawki Matyldy :evil_lol:

A Lalcia , wiadomo jak Lalcia - prawdziwa mamusia :)

I tam myślałam , że będzie gorzej , że ona będzie się ich bała , że ją napadną i ruszyc się nie dadzą .......
W klatce śpi grzecznie i się bawi , ładnie zjada :multi: jakoś nie tęskni , na szczęście ....
Cieszy się jak szaleniec , buzi baje , GRYZIE :mad: znowu będę chodziła pokąsana ...

Ba , nawet zostali sami na 2 godziny , Matylda co prawda w klatce .. ale ze świnkami w domu , miałam wizje , że ją wydłubywac będą .. a tu nic .... ona spała .. jak wróciliśmy wstała , wyszła , zrobiła siku .. i zabawa ..

Jaka ona jest mała :mdleje: jej obroża , nie dopina się na kufach świnek :mdleje:
Jest wielkości , łba Lalki :mdleje:

Jutro strzele fote , obroże Matyldy i reszty :evil_lol:

ale za to Franiołek jaki duży chłopak się zrobił :multi:

Posted

I tak Franio , jest bardziej "nowoczesny" i tolerancyjny niż Kano :diabloti:
Bo Kano , nienawidził swoich psów do 6 miesiąca ich życia , potem zaczynał tolerowac :diabloti:

Idę spać , bo czort wie , ile to to będzie spać ...
Na razie stoczyła walkę z półką w łazience , obgryzła mnie , zjadła mleko i padła :evil_lol:
Szłam pod prysznic , to sobie myślę , wezmę ją ,pobawi się , zmęczy - naszykowałam kocyk , zabawki - ... a mam taką materiałową półkę z ikei ;) .. wisi sobie .. 20 cm od ziemi się kończy .... ale była zabawa :mad: :evil_lol: rasowy picior :evilbat:

No i czeka nas ciężki okres integracyjny ;)

czekam z utęsknieniem na kojec , mam nadzieje , że przynajmniej do czasu gdy psy się z nią zaprzyjaźnią i nauczą , że to małe i delikatne .. trochę w tym posiedzi ...

Chrapią wszystkie :)

Dobranoc .. jak mnie obudzi za godzinę , to ją uduszę :mad: Franio jak był w jej wieku , budził mnie co półtorej godziny :mdleje: Tylko że wtedy miałam drugie wyro w kuchni .. i drzwi .. teraz nie mam drzwi .. a w łazience spac nie mam zamiaru ...

Posted

Jak to "nie masz drzwi"?:crazyeye::diabloti: Świnki zjadły:eviltong:?:D

Witaj, Ewo, po tak długim czasie. Dopiero teraz weszłam i przeczytałam o Kano - bardzo mi przykro. Pozdrowienia od Lachsa.

Ale ta Twoja sfora się powiększa, no, no, niedługo będzie ich więcej niż metrów domu, a kto wie, za parę lat może i więcej niż ma cała działka metrów:eviltong:
Czy Klementyna jest adoptowana z F. AST?

Posted

Nadrobilam:multi:30 stron w godzinkę:multi::multi::multi:
Super, że Matyldzia już u Ciebie:loveu::loveu::loveu:
Franiołek bidula długo w tym więźniu będzie biegał?:cool3:
Teraz lecę na plażę, ale zajrzę wieczorkiem, aby spojrzeć na małego cudaczka Matyldzię:loveu::loveu::loveu: - zakochałam się w tej myszce:loveu:

Posted

Matiiiilda :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale ciotka masz radoche :loveu:
czekam na fotorelacje :diabloti:

a o co chodziło z tą drugą niespodzianką? :cool3:
i co z sunią, o której wspominałaś?