Dzaga Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 odwyk :evil_lol: [SIZE=1](10 znaków :roll:)[/SIZE] Quote
Greven Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wszytskiego najlepszego w nowym roku :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [B][COLOR=navy]bo mamcia pewnie jeszcze śpi :diabloti::lol:[/COLOR][/B] Quote
Rinuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [I][B]elooou :evil_lol: wstawaj bo czas z psami wyjść:diabloti:[/B][/I] Quote
Vectra Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 No witajcie w nowym roku , niedawno wstałam :multi: wszystko pamiętam :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dzaga Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ooo. Czekamy na relacje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Vectra']No witajcie w nowym roku , niedawno wstałam :multi: wszystko pamiętam :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [I][B]heh czyli to źle ?:diabloti:[/B][/I] Quote
Vectra Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Nie jest źle , jest malinowo , pamiętam wsio .. było wesoło , obśmiałam się , ubawiłam .... kocham was , oby ten rok taki był :evil_lol: Quote
Matusz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Vectra']Nie jest źle , jest malinowo , pamiętam wsio .. było wesoło , obśmiałam się , ubawiłam .... kocham was , oby ten rok taki był :evil_lol:[/quote] [COLOR=Navy][B]no oby taki był :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Rinuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Vectra']Nie jest źle , jest malinowo , pamiętam wsio .. było wesoło , obśmiałam się , ubawiłam .... kocham was , oby ten rok taki był :evil_lol:[/quote] [I][B]też Cię kochamy,ale idź wytrzeźwiej :evil_lol:[/B][/I] Quote
Dzaga Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]idź wytrzeźwiej :evil_lol:[/B][/I][/quote] :cool3: raczej :cool3: Quote
Vectra Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Rok by niezły ... :) oby ten gorszy nie był to będzie piknie ... Rinusiowa , mam dmuchnąć w balonik ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
andzia69 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Vectra']No witajcie w nowym roku , niedawno wstałam :multi: wszystko pamiętam :evil_lol: :evil_lol:[/quote] no coś ty - wszystko pamiętasz???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Cześć Ewa :loveu: My Cię też kochamy :loveu: [quote name='Vectra']No witajcie w nowym roku , niedawno wstałam :multi: wszystko pamiętam :evil_lol: :evil_lol:[/quote] To najważniejsze :evil_lol: Zapraszam na rosołek, kefirek... a może jakieś poprawiny? :razz: I będzie good ;) [URL]http://images33.fotosik.pl/93/520bd41554293934.jpg[/URL] Świetne zdjęcie - mordy dziewuch i te jajca Franka... :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Vectra']Nie jest źle , jest malinowo , pamiętam wsio .. było wesoło , obśmiałam się , ubawiłam .... kocham was , oby ten rok taki był :evil_lol:[/quote] :evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:miodowo ;)[/B][/COLOR][/FONT] :multi::loveu::multi: Quote
Rinuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Vectra'] Rinusiowa , mam dmuchnąć w balonik ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [I][B]Dmuchaj tutaj i teraz :diabloti: chociaż pewnie juz nowa dawka % weszła w krew :evil_lol:[/B][/I] Quote
lolka75 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 zdrowko Vectra:multi::loveu:...najlepszego w Nowym Roku:multi: Quote
Recommended Posts