Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']...odkryłam jak karmić Klementyne :multi: :evil_lol:
trzeba siedzieć obok niej i mówić - jedz malutka dobre kuleczki (pies dostaje mega szaleńczej radości ) trzeba pogłaskać pies daje buzi , pokazac miskę , jedź , ślicznie jesz no pięknie kuleczki znikają - pies je i się cieszy ... przestaje mówić , Klementyna przestaje jeść i patrzy sie na mnie ... więc od nowa , jedz pyszne kuleczki , no zobacz jakie dobre , nooo pięknie jesz,, a super , pięknie , dobry piesek - pies je , merdając ogonem
Jak pies opustoszy miskę trzeba mocno pochwalić :evil_lol: zjadła tak kubek karmy dziś i wczoraj wieczorem też pełną porcje zjadła ...

wydaje mi się , że wystający kręgosłup się lekko schował i boczki odrobinkę nie zaokrągliły .. no i krostki , nie ma nowych ,a te które były zasuszają się i odpadają strupki ..[/quote]
No to super, że masz na nią sposób:multi:

[quote name='Vectra']no :evil_lol: ona w ogóle lubi jak się do niej mówi i ją motywuje.No np Franio jak stawiam miske i mówię - Franiu proszę śniadanko to Franio robi tup tup tup z prędkością światła i ucieka do drugiego pomieszczenia :mad: więc powtarzam - Franio proszę śniadanko :mad: to patrzy i z miną zbitego pieska idzie do miski , staje , zje dwie kulki i merda ogonem że już grzecznie zjadł :diabloti:[/quote]
Moim burkom wystarczy powiedzieć MICHA i obaj lecą do kuchni jak torpedy:diabloti:

Posted

[quote name='Cimi']Ta samo Fiona miała :lol:. Tylko ona wyjść z kuchni nie mogła jak nie zjadła i musiała czekac na mnie, aż pozwolę jej wyjść, a Febe natomiast tylko suche je dlatego, żeby Fiona nie zjadła :lol:.[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='diabelkowa']Hej wpadlam wreszcie poogladac fotki Klementynki :) sliczna dziewuszka:loveu: fajnie ze juz je:)[/quote]
witaj , witaj - jutro mija tydzień jak jest z nami :cool3:

[quote name='Doginka']No to super, że masz na nią sposób:multi:

Moim burkom wystarczy powiedzieć MICHA i obaj lecą do kuchni jak torpedy:diabloti:[/quote]
oo coś jak Kano :diabloti:
[quote name='Medorowa']Cze i czołem zapsiona siora:loveu::multi::multi::multi:[/quote]
witaj siostra ze zmienionym nickiem :loveu: może i ja se zmienie :cool3:

Posted

hihihi sposob karmienia Klementynki wybitnie przypomina sposob karmienia bernardynki Fifi (zaglodzona sunia zabrana z inetrwencji jakiemus debilowi)...ona ma tak, ze jak sie do niej milutko mowi "fajne jedzonko....mhm jakienpyszniutke...tak tak zjesz jeszczec rtoszke...fajna sunia zje jedzonko...takie dobre jedzonko...i jeszcze pare kuleczekk...tak tak slicznie" to caly czas wachluje swoim wielgasnym ogonem i je...ale wytarczy na chwile przestac mowic a ona stoi patrzy na ciebie i jedzenie ją nie interesuje...to wyglada tak jakby ta sunia nie miala zupelnie potrzeby jedzenia tylko robi to jak widzi ze nam to sperawa przyjemnosc ze ona je wiec je i cieszy sie ze my sie cieszymy....Klementynka tez tak ma?

Posted

Współczuję psów nie lubiących jeść :shake: Moje dwa burki wciągają michę z prędkością światła :multi:

Zazdroszczę psów nie lubiących deszczu :placz: Moje wychodzą z założenia, że deszcz, nie deszcz, pobrykac trzeba :diabloti:

Posted

[quote name='asher']Współczuję psów nie lubiących jeść :shake: Moje dwa burki wciągają michę z prędkością światła :multi:

Zazdroszczę psów nie lubiących deszczu :placz: Moje wychodzą z założenia, że deszcz, nie deszcz, pobrykac trzeba :diabloti:[/quote]
Moim też deszcz nie przeszkadza:eviltong::shake:;)

Posted

[quote name='Vectra']odrosną , tak odrosną

pan doktor kazał przytakiwać :diabloti:

odkryłam jak karmić Klementyne :multi: :evil_lol:
trzeba siedzieć obok niej i mówić - jedz malutka dobre kuleczki (pies dostaje mega szaleńczej radości ) trzeba pogłaskać pies daje buzi , pokazac miskę , jedź , ślicznie jesz no pięknie kuleczki znikają - pies je i się cieszy ... przestaje mówić , Klementyna przestaje jeść i patrzy sie na mnie ... więc od nowa , jedz pyszne kuleczki , no zobacz jakie dobre , nooo pięknie jesz,, a super , pięknie , dobry piesek - pies je , merdając ogonem
Jak pies opustoszy miskę trzeba mocno pochwalić :evil_lol: zjadła tak kubek karmy dziś i wczoraj wieczorem też pełną porcje zjadła ...

wydaje mi się , że wystający kręgosłup się lekko schował i boczki odrobinkę nie zaokrągliły .. no i krostki , nie ma nowych ,a te które były zasuszają się i odpadają strupki ..[/quote]
Chyba też bym tak chciała :evil_lol: Zmorka jest uwarunkowana na jedzenie :cool1: To nie ja się proszę zeby jadła tylko ona wrzeszczy na mnie zebym jej dała :mad: Jak mnie nie ma to notorycznie naciąga skowytem, tańcem i pokazywaniem miski że jest głodna a panowie oczywiście ulegaja oczom łabądka i Zmora potrafi dostać trzykrotną porcje dziennie :cool3: Szelma chociaż jest normalna i sobie reguluje sama ile powinna zjeść ;)

Posted

Oj Vectra, ale cudownie przybywa piesków w twoim bannerze :cool3:
A ja zupełnie bez czasu, żeby tu się wciągać w dyskusje. Dlaczego? Tak to lubię cholera. Ale zdjęcia podglądam regularnie, bardzo się podobają
I nowa psina baaaaardzo się podoba! :loveu:

Posted

Dzień dobry :)

Ja również informuję, że mimo, że się nie wypowiadam, to większość Klementynkowych zdjęć zaliczyłam :loveu: Niebawem miejsca w bannerku zabraknie ;)

Ewo, jesteś wielka psiara i już! :) :loveu:

Miłego dnia :)

Posted

[quote name='sugarr']Oj Vectra, ale cudownie przybywa piesków w twoim bannerze :cool3:
[/quote]

tak.. jeszcze kilka sie zmniejszy:razz::razz: ta ruda stficzka:loveu:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']
Niebawem miejsca w bannerku zabraknie ;)

[/quote]

zrobi sie nowy:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja też cichaczem zaglądam co dzień. Patrzę jak moja przybrana córunia :loveu: jak jej dobrze, jak chodzi na spacerki , karmią z rączki , boczki się zaokraglaja. Cud, miód i orzeszki ...:loveu:

A kiedy nowe fotki :diabloti::mad:?

No i czyta się świetnie o tej Twojej sforze Vectra , a sposób karmiania Klemci :lol: niezły , niezły ! Jakbyś tak wszystkie swoje miała karmić to dnia nie starczy.

Posted

[quote name='Niki-lidka'][B][U]Iwona1984[/U][/B] o jakiej rudej stafficzce ciagle mowisz Vectrze?:)[/quote]

Vectra ma takie wymaganie co do rudej stafficzki:loveu::loveu:

[quote name='Vectra']Jasne :evil_lol: już dzwonie i zmawiam , ma być ruda z białą długą skarpetką , czarną maską , białym brzuszkiem i krawacikiem :cool3: takie mam skrone wymagania :diabloti:

[/quote]