Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś dam wam pierwsze foto moich psów ;)
Montanka;

Olcia;

Mówimy że Ola dostała cztery życia...
Najpierw to że wzięli ją do schroniska (była wygłodzona, bo na działce nic jej nie dawali pić, ani jeść!) Miała wtedy 4 miesiące, może mniej. Drugie że po miesiącu zabraliśmy ją ze schroniska, była bardzo wdzięczna. Trzecie że wyszła cudem z ciężkiej, boreliozy. I 4 że cudem przeżyła ten wypadek (tak mówili weterynarze w klinice)...

PS. Przepraszam za taką małą ilość zdjęć, bo internet mi się wiesza, i nie chce mi się z hostingować...

PRZEDSTAWIENIE ZWIERZĄT (24 SIERPNIA 2009):
-Coco Channel- Melisa Ad Operam- Nasz mały roczny yorczek. Jest strasznie wesołą i inteligentną suczką.
-Tosia- Moja mała Żabcia- suńka dołączyła do nas na początku sierpnia, jest rozrabiaką i daje o sobie znać kiedy ktoś nie zwraca na nią uwagi. Strasznie szczekliwa jest.
-Monti, Montana- Arina Geslander- Moja najstarsza niunia. Ma już 4 lata, jest wesołą, ale nie uprzejmą dla ludzi oraz zwierząt... Zabawowa tylko w swoim towarzystwie- czyt. rodzina- Tola, Coco, Kubuś, Coco i my.
-Toluch- Jola ze schroniska ;-) - Jest śmiesznym psem. Skacze na ludzi i gryzie dla zaczepki po kostkach. Ale ona chce tylko żeby tylko znaleźć dla niej godzine na drapanie po brzuchu :evil_lol:
-Stefa dla znajomych :cool3:- Stefania- Jest to żółwica czeronolica, którą dostałam przez przypadek. Je z ręki i ciągle uparcie siedzi w wodzie ;-)
-Nutka- Świniątko które dostałam 6 grudnia. Jest przezabawna i strasznieee grubiutka :loveu: Kiedy tylko przyjdę do domu z cykorią to już po całym domu rozlega się jej głośne KWIII!:evil_lol:
-Kubuś- moje dzieciątko które w tym roku będzie mieć 3 lata- tak samo jak nutkę dostałam go 6 grudnia... Ale to już różnica między nimi 2 lata ;-) Kastrańcik ;-)

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Więc mam zdjęcia Montanki. Przy okazji dam Kubusia... OK?

Wiecie że Montana umie robić ładną buźkę do aparatu... Bawić się ręcznikiem każdy pies umie. A teraz szok:

To odkurzacz:lol:
I kilka Kubusia:

Czegoś wam to ostatnie zdjęcie Kubusia nie przypomina? Jakiegoś zwierzaka?
I coś dla śmiechu:

Posted

Może jeszcze dziś wkleję zdjęcia ciąg dalszy. Na razie było tyle bo reszta zhostingować się nie chciała. A przez jakiś czas to zdjęć się uzbierała... :)

• 2 weeks later...
Posted

Mam zdjęcie nowej suńki!:

Opis ogólny:
Imię: w schronisku Jola, w domu Tola ;)
Charakter: Bardzo wyrozumiała, dużo szczeka (taka wyszczekana), jak nas (mnie, moją mamę, tatę lub brata) straci z oczu- płacze (SERIO!)
Rasa: Zwykły pospolity kundelek :)

Resztę później tylko coś mi nie chcą się znowu za linkować ;/