Karolajna Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Dam może zdjęcia śpiącej Coco. Moja słodka mordka :loveu: Quote
taxelina Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 o matko ale piekne zdjecia!! slodki spiacy psiak Quote
Karolajna Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 deer_1987 napisał(a):o matko ale piekne zdjecia!! slodki spiacy psiak Aż na ulicy krzyczą 'Jaki piękny psiak! taaaaki słodki' :razz: Na szczęście ma czerwoną kokardkę żeby nikt nią się nie zauroczył :evil_lol: Quote
taxelina Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 nie dziwne w koncu takie male pieski budza zainteresowanie Quote
Karolajna Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 deer_1987 napisał(a):nie dziwne w koncu takie male pieski budza zainteresowanie Oj taaak :diabloti: elmira napisał(a):Bardzo fajne zwierzaki. :) Dziękujemy! :cool3: Quote
elmira Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Dziękujemy! :cool3:[/quote] Prosiem, prosiem Koleżanko :D Quote
Karolajna Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Jutro wstawię więcej fotek Coco i Monti i Toluchy. Przydałyby się zdjęcia Kubusia... Postaram się zrobić (tylko że cyfrówka spadła mi z biurka przy włączonym obiektywie i zdjęcia będą z komórki /w cyfrówce popsuła się tylko ta klapka zamykająca obiektyw trzeba ręcznie otwierać i zamykać/). Quote
Karolajna Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 elmira napisał(a):Karolina, nie rozbijaj sprzętów :D Ja rozbijam? :evil_lol: Coco przechodziła (a że zdjęcia do komputera zgrywałam) za kabel pociągnęła (kuszący czarny kabelek :razz:) i aparat buch na podłodze. :razz: No i cóż czekam aż któryś z rodziców się ruszy do naprawy z Lustrzanką (starą, rozmagnesowaną z ich winy bo jak wracali z Hong-Kongu wcisnęli aparat nie do podręcznego tylko do tego drugiego :mad: i nam lustrzankę rozmagnesowali) może w Poniedziałek oddamy do naprawy. Przy okazji odebrania mojego paszportu (wyrabiałam nowy). A 21 sierpnia wybywam na tydzień. Już was uprzedzam tydzień przed :evil_lol: Quote
elmira Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Mi dzisiaj Pepka router rozwaliła. Ach te psy. Bo ja mam Peppę i Nodiego :D Quote
Karolajna Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Oj musisz jakiś zabawek im nakupować ;-) U Tolki i Montany zabawką jest zwykłe stare ubranie. Jak podrą zadowolone latają z kawałkami. Quote
elmira Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Karolina u naszej Peppy to chociaż każdy smieć, ale !!! w prezencie nosi. Super suńka z niej. BTW kiesdy spotykamy sie z psami w Potulaku? Czekam na info. Weż Mamę, psy. Pogadamy :) Quote
Karolajna Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Z Montaną będzie gorzej. Tolkę oczywiście mogę już jest przyzwyczajona do autobusu. Tylko że muszę sprawić kaganiec. Bo mnie już z Tolką do autobusu nie wpuści (o ile będzie inny kierowca niż jeździ zwykle). Zabiorę koleżankę, jeśli się nie obrazisz ;-) Ona ma się zalogować na Dogo tylko jak będzie mieć sprawny internet :-) Quote
elmira Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Karolina, kiedy chcesz. Mam dwa tygodnie wolnego :D Quote
Karolajna Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Za tydzień ja wyjeżdżam ;-) Może w Sobotę? Quote
elmira Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Spoko :) Sobota. Jak sie namierzymy? Nr komórki? Przyjde z Mężem i córką, oraz z psiakami, ok? Quote
Karolajna Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Ok, ok. Na jakiejś ławce się umówimy. Tak gdzieś z brzegu. Myślę że rozpoznasz Tolkę... Mała czarna psinka z białą krawatką ;-) A po twoich psach jak mam Cię rozpoznać? Quote
Martinee Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 http://img148.imageshack.us/img148/2152/p1040657vn0.th.jpg fota specjalnie dla mnie ah jak się ciesze ślicznośc Quote
Karolajna Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 deer_1987 napisał(a):Wstawiaj wstawiaj!!! Dobrze, dobrze. Musze wziąć aparat jakoś na dwór przemycić :evil_lol: Wyjdę na pola i porobię kilka. A i wstawię jedno zdjęcie kociaka mojego Brata Ciotecznego :diabloti: Taki przemiły kociak. :loveu: Na razie muszę trochę ogarnąć ze zwierzakami- żółwicy leciała krew spod pazurów... Boli ją, musiałam jej przemyć rankę :-( przemyłam wodą utlenioną i zobaczymy co dalej będzie- czy jedziemy do kliniki w Wawce czy poczekamy spokojnie do jutra na weterynarza w P-kowie. Quote
Karolajna Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Wczoraj u nas przeszła okropna burza. Jak wróciłam weszłam tylko na dogo i zaraz internet mi rozłączyło :-( Ale fotki są. Dam jedno z przeskakiwania płotu (akurat płot nam robili więc miałam jedną przeszkodę do Agilit) :diabloti: Teraz wczorajszego spacerku (bez Coco i Toli- Coco by się zgubiła w chwastach, a Tolka zaraz by zaczepiała Montanę do zabawy, a przez to dochodzi do częstych bijatyk): Oraz Toluchy (już na podwórku): Jedno w zanadrzu mam jeszcze kilka I z dzisiaj Kubusia z Coco :cool3:: Chyba na razie wystarczy :razz: Quote
Recommended Posts