Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brata który ma 21 lat i ma dziewczynę. Tak więc jest kto do pomocy.
Stare zdjęcia:

Tu mamy Kaczkę która podchodziła i wprost do objęć człowieka się pchała:

A tu ja całuję Coco:

Ja z Coco:

Tola znowu :) :

I Montana:

Pozdrawiamy i wszystkim życzymy powodzenia i dobrych wyników w nowym roku szkolnym :* Ja raczej mało będę wchodzić na dogo/gadu/naszą-klasę/grono.

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eh. Na dzień dobry już mamy prace codziennie z polskiego do domu. No mam zmarnowany czas. Ale cóż poradzić jak się chodzi do 3 gimnazjum i za 8 miesięcy testy? Zobaczymy czy się dostanę do tego co chcę liceum. Oby...

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Czy któreś z twoich zwierząt ma rodowód ? :lol:

Coco i Montana mają metryczki. Coco być może wyrobimy rodowód :p

Posted

Karolajna napisał(a):
Coco i Montana mają metryczki. Coco być może wyrobimy rodowód :p

no właśnie tak mi się zdawało, że te panienki mają, bo Coco wygląda jak york a Monatana jak ON, co u bez rodowodowców jest rzadko zauważalne :D

Fajny masz zwierzyniec :lol: Ja bym tak nie mogła, ledwo wyrabiałam ze świnką kotem i psem :oops:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
no właśnie tak mi się zdawało, że te panienki mają, bo Coco wygląda jak york a Monatana jak ON, co u bez rodowodowców jest rzadko zauważalne :D

Fajny masz zwierzyniec :lol: Ja bym tak nie mogła, ledwo wyrabiałam ze świnką kotem i psem :oops:

Jakoś się wyrabiam, ale wolałabym żeby noc trwała 24 godziny, a nie 12. Nie wysypiam się ostatnio... Zmęczona jestem.
Ah, no tak. Ostatnio wybrałam się nad wodę z bratem, jego dziewczyną i wzięłam Monti i Tolę. Poszliśmy po prostu połowić rybki. Oczywiście Montana wepchała się w wędkę i pozrywała żyłkę. jej nic się nie stało, ale za to mój brat walczył z naprawieniem wędki półgodziny, a później poszedł bawić się psami. Wrzucał je do wody :diabloti: Było gorąco (to był ostatni dzień sierpnia) i później jak mój brat poszedł to tylko siedziły w wodzie. A kiedy im się znudziło to przyszły znowu zrywać żyłki z wędek. No i mój brat się wkurzył i poszedł z nimi do domu. Dosyć długo siedziały z nami na tych rybach. Bo od 11 do 14 siedziały. My półgodziny później do domu schodziliśmy bo nie było brania.

• 1 month later...
Posted

Dzisiaj odszedł Kuba [']
Nagle. Miał ok. 4 lat...
Jestem jeszcze w głębokim szoku. Tuż po śmierci, zdarzyło się coś co zdarzyć się nie powinno. Przyszłam do pokoju na chwilę po tym jak pogrzebałam Kubę, żeby zabrać index (niestety w maju czeka mnie bierzmowanie, a na dodatek muszę być w październiku codziennie na różańcu) spojrzałam na klatkę. Nutka była na drugim końcu klatki aż tu nagle dosłownie jakby świnka piła z poidła! Chociaż Nutka nie mogła.
Cóż będę wam opowiadać. Może wstawię fotki. Dawno nie dodawałam nowych...

Posted

Linki poprawiłam, powinny fotki działać.
Mała Montana:

Coco a w tle mój porządek na biurku:

Testowanie nowego aparatu w telefonie:

Nie sprawdza się w budynku zupełnie. Jak jestem na dworze i robię fotki to wychodzą wspaniałe. Cóż taka wada aparatów.

• 1 month later...
Posted

Przepraszam za długą nieobecność. Przygotowania do testów, a na dodatek ze mną nie jest najlepiej...

Teraz takie trochę artystyczne:

Oraz ostatnie które normalnie kocham:

• 1 month later...
Posted

Dzisiaj moje zdrowie pozwoliło mi na chwilę spaceru. Słońce wyszło, trzeba korzystać :D
Noworocznie wstawiam fotki z dzisiaj :) :

Z fotografią u mnie lepiej :] Co widać. Aparatu nie zmieniałam, ale profesjonalniej podchodzę do robienia zdjęć.
Najgorzej robi się zdjęcia Toli. Montana to urodzona modelka :lol:
Jedno z moich ulubionych zdjęć jest tu: http://karolajna94.deviantart.com/art/Jump-151559620