Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
A jak sie ogolnie zwierzyniec ma?

A dobrze :D Coco tylko pieszczot i zabawy się domaga... Kubuś wielki żarłok chyba będę musiał przejść z nim na dietę :mad: Na czy on że mną na dietę :diabloti: Wczoraj Montanie wyjmowaliśmy kleszcza, Tolka lata po podwórku cała w błocie umazana :cool1:
U nas straszna mgła... A jak u was? Pewnie lepsza pogoda :razz:

• 1 month later...
Posted

Justys95 napisał(a):
Coś mnie dawno tu nie było :oops: Pomiziaj wszystkie twoje zwierzaczki :loveu: ;)

No pomiziam, ale będzie problem z żółwicą :diabloti: Bo się wścieka jak dotykam jej skorupy :razz:

To nie oficjalnie pochwalę się że będzie 2 prosiątko. Za jaki czas- nie wiem... Ale ważne że zjawi się. Mam obiecane u brata :cool3:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='deer_1987']Zapomnialas o swoim watku?
Nie... cicho nikt do nas nie zagląda :-( A ja fotek nie mogę wstawić... No chyba że wejdę do brata na komputer to jakoś wkleję. Oooo znalazłam starą fotkę na moim fotoblogu Kubusia- to zapraszam [url=http://www.photoblog.pl/furyjna/]M

Posted

Mam jedno nowo/stare zdjęcie Kubusia:
[URL=http://img394.imageshack.us/my.php?image=p1040039nz9.jpg][IMG]http://img394.imageshack.us/img394/5298/p1040039nz9.th.jpg[/IMG][/URL]

• 4 weeks later...
Posted

Aha!
Wczoraj przyszło do mnie maleństwo :) przecudna dziewuszka rozetka. Kubuś idzie do kastracji.
Dziewuszka sklepowa, bo na szybko kupowana (beze mnie :-P )
Na moje ponętne oko wygląda na 1 miesiąc- 1,5 miesiąca. Przecudny tricolor. Fotki później! :-)

Posted

Justys95 napisał(a):
No, no. Widzę, że stadko Ci się rozrasta :) Czekam na fotki, i jak będzie miała na imię? :D

Na imię... hehe jeszcze nie wiem... zastanawiam się nad nutka lub malutka bo jest w porównaniu do Kuby mała jak okruszek :evil_lol:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale Cie tu dawno nie bylo..

Wiem... Mało czasu, szkoła daje w kość. Coś czuje że wcale na jakieś dłuższe wypady nie będę miała czasu... Wczoraj były moje urodziny- dostałam fajny prezent- myszy. Na dodatek dostałam samca i samice. Jutro będę zmuszona sprzedać samca, a dokupię 2 samice :evil_lol:
Teraz przetrzęsienie mam. Ostatnio właśnie dzwoniłam do Elmiry bo był pies, biedaczek, szczeniak błąkał się. No i niestety, pies był pod moją szkołą w poniedziałek, a we wtorek już go nie było... Nie miałam jak fotek zrobić.

Posted

Dodam troszkę zdjęć:
- Rabka- tu spędziłam ferie.
- Na spacerku na polach.
- nad stawem, okrążyłam z nimi cały stawik ;)
- tu na podwórku, zabawa kijkiem :]

Posted

- mała nutka ;-)
- sarenki które zobaczyłam na spacerze w swoje urodziny :) normalnie ucieszyłam się bo ponad 2 lata stadka nie widziałam...
- moje 2 mysie ;-)

• 4 weeks later...
Posted

Cicho u nas :-( Nikt chyba zdjęć nie oglądał :-(
A ja wczoraj kupiłam 3 myszkę... Niestety, nie przeżyła jak wracałam do domu... Odeszła. Była ze mną tylko 30 min. Nazwałam go Wyczesany Bobek bo nie zorientowałam się że on miał intensywną biegunkę i tak już go kupiłam. Nie mam ani jednego jego zdjęcia... No ale niestety... :-(

• 1 month later...
Posted

Przedstawiam wam moje (wspólne z bratem) aqua:

13 rybek; uaru i pielęgnice i pyszczaki
2 glonojady
6 kirysków
Krewetka
i jakaś rybka (brat mi mówił ale zapomniałam)

Posted

dokładnie to nie wiem ale jeden jest kirysek rdzawy, panda się gdzieś znajdzie, kiryski pstre. A co do liczby nie jestem pewna, ostatnio chyba składały ikrę...
Poprawka! źle zrozumiałam brata. Nie guaru tylko Uaru.
A pielęgnice to mamy plamookie. A pyszczaki to nie pamiętam (może się okazać że to też pielęgnice, ale nie wiem- nie ma mojego brata- wyjechał na majówkę).