Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dozia_13 napisał(a):
Wiyamy... :)

Ale śliczny zwierzyniec... :) Ja też kiedyś miałam świnke i nawt troche poddną do Kuby... :)

Rozetkę himi?
Planuję kupno lunki. LunCavia ma przepiękne świniorki lunki.
Ale jeszcze nie wiem. Może uda mi się przełamać Mamę do 13 grudnia i na wystawie odbiorę świnkę :cool3:
Teraz na wiosnę mam już zarezerwowane 2 mychy od koleżanki (zakłada hodowlę rasowych myszek) :evil_lol:
Oraz gdzieś w październiku może będzie uszaty :p

Posted

deer_1987 napisał(a):
ktore od niej???

planować mogę jeszcze nie jest pewne.:razz:
Spodobał mi się strasznie Faramirek LunCavia, no ale już sprzedany chyba:-(.
Ma strasznie fajne lunki, jak już to zostanie mi hodowla MelaMi, bo Kutno to w pół moje miasto bo stamtąd pochodzi mój Tata i tam jest mój wujek (Babci i Dziadka od strony Taty nie mam- Dziadka nie znałam wcześnie umarł, Babcia umarła mi 2 lata temu...). Dosyć często przyjeżdża do mnie mój Wujek z Kutna bo pracuje u nas :eviltong:
W nie dalekiej przyszłości będzie świnka na razie czekam aż przełamię Mamę. :diabloti:

Posted

grrrond napisał(a):
aż wpadłam na strone LunCavii i widzę, że faramir ma już niedługo rok. Dlaczego dorosłego?

Mój Kubuś ma 2 latka. Faramirek jest po prostu boski:loveu:

Martinee napisał(a):
witankooo :):)

A witamy, witamy ;-)

Posted

W czwartek wyjeżdżam...
Jutro mam już rozkładówkę, muszę odebrać paszport.
Ale roboty będzie miała moja mama przy zoo :lol:
No troszkę jej to zajmie obejście zwierzyńca :evil_lol:
A ja będę miała wakacje :cool3:
Muszę się rozluźnić przed nauką, 4 września jadę na wycięcie pieprzyków, będę w szwach, no i zobaczymy czy pieprzyki będą rakotwórcze czy nie... Oby wszystko było ok, bo będą mnie ciąć i to już trafię normalnie na salę operacyjną :diabloti:
Zaczynam się uczyć (normalnie chemię przerabiam :lol: a biologię już przerobiłam dawno, ale się dziwię mojej Pani od biologi że 3 mi postawiła a się starałam, no ale w tym roku liczę na 4/5 [tematy zwierzęce, moje ulubione- zwłaszcza ostatnio próbuję genetyki /hmmm... się pcham do tej genetyki :razz:/]).
Dla mnie będzie następny gwóźdź do trumny jak się dowiem że pieprzyki są rakotwórcze...

• 2 weeks later...
Posted

Bo nikt do nas nie zagląda ;-(
A ja fotek nie mam... Teraz właśnie zauważyłam że komputer mi się sypie...
I to przez wirusy... Mam 2619 wirusów! a nie mam czym ich usunąć (jak wgram pandę albo inny program antywirusowy to mi z muli komputer jeszcze bardziej)...
I tak tylko mogę wejść na dogo moje blogi i cavię... po za tym na nic ;-(
Komputera nie chce mi się restartować na nowo bo teraz nie dawno aktualizowałam kilka programów i system... I telewizji na komputerze nie mogę oglądać bo się program wiesza... Cóż, na ccp i inne strony będę wchodzić z komputera brata albo biurowego...

Posted

Dobra... Macie jakieś stare... Pogrzebałam i tylko je znalazłam:

A teraz gdzie jest żółw? :cool3:

PS. Przepraszam za małe zdjęcia ale te wielkie załadować się nie chciały...

Posted

I szlag by to trafił... Trojan mi się wgrał... czyli papa komputerku...
Kurcze, kurcze, kurcze... :-(
Nic już raczej nie wykombinuję... Nie mam na czym pracować... Ehhh... dlaczego ten los jest tak nie sprawiedliwy?
W razie potrzeby jestem stale pod komórką... Mój nr. to 696539615... Zobaczymy może uda mi się jeszcze jutro lub dziś wejść, na razie powalczę sobie z komputerem- raczej mój brat powalczy... Może i trzeba będzie reinstalować Windowsa...

Posted

Komputer, działa tylko co jakiś czas się resetuje.
Ale właśnie dzisiaj miałam wycinanego pieprzyka... 3 poprzednie okazały się niebezpieczne :-( Normalnie jak to usłyszałam to aż normalnie płakałam. To u nas musi być rodzinne bo moja mama też miała chyba 3 tylko. A ja mam zmiany hormonalne i mam więcej tych pieprzyków. No i mam 5 (chyba) szwów na prawym ramieniu i 3 tyg. zwolnienie z wfu.
A Coco dzisiaj złapała kleszcza i szybka moja interwencja bo zaczął jej się dopiero wbijać. Dostała krople i dowiedziałam się ile waży... A waży 2,5 kg! jak na 4 mies. psa yorka to całkiem nieźle :evil_lol: