Karolajna Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 deer_1987 napisał(a):Coco jest sliczna!! Dzisiaj miała bliskie spotkanie ze świnką :evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Wiyamy... :) Ale śliczny zwierzyniec... :) Ja też kiedyś miałam świnke i nawt troche poddną do Kuby... :) Quote
Karolajna Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Dozia_13 napisał(a):Wiyamy... :) Ale śliczny zwierzyniec... :) Ja też kiedyś miałam świnke i nawt troche poddną do Kuby... :) Rozetkę himi? Planuję kupno lunki. LunCavia ma przepiękne świniorki lunki. Ale jeszcze nie wiem. Może uda mi się przełamać Mamę do 13 grudnia i na wystawie odbiorę świnkę :cool3: Teraz na wiosnę mam już zarezerwowane 2 mychy od koleżanki (zakłada hodowlę rasowych myszek) :evil_lol: Oraz gdzieś w październiku może będzie uszaty :p Quote
Karolajna Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 deer_1987 napisał(a):ktore od niej??? planować mogę jeszcze nie jest pewne.:razz: Spodobał mi się strasznie Faramirek LunCavia, no ale już sprzedany chyba:-(. Ma strasznie fajne lunki, jak już to zostanie mi hodowla MelaMi, bo Kutno to w pół moje miasto bo stamtąd pochodzi mój Tata i tam jest mój wujek (Babci i Dziadka od strony Taty nie mam- Dziadka nie znałam wcześnie umarł, Babcia umarła mi 2 lata temu...). Dosyć często przyjeżdża do mnie mój Wujek z Kutna bo pracuje u nas :eviltong: W nie dalekiej przyszłości będzie świnka na razie czekam aż przełamię Mamę. :diabloti: Quote
grrrond Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 aż wpadłam na strone LunCavii i widzę, że faramir ma już niedługo rok. Dlaczego dorosłego? Quote
Karolajna Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 grrrond napisał(a):aż wpadłam na strone LunCavii i widzę, że faramir ma już niedługo rok. Dlaczego dorosłego? Mój Kubuś ma 2 latka. Faramirek jest po prostu boski:loveu: Martinee napisał(a):witankooo :):) A witamy, witamy ;-) Quote
Karolajna Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 W czwartek wyjeżdżam... Jutro mam już rozkładówkę, muszę odebrać paszport. Ale roboty będzie miała moja mama przy zoo :lol: No troszkę jej to zajmie obejście zwierzyńca :evil_lol: A ja będę miała wakacje :cool3: Muszę się rozluźnić przed nauką, 4 września jadę na wycięcie pieprzyków, będę w szwach, no i zobaczymy czy pieprzyki będą rakotwórcze czy nie... Oby wszystko było ok, bo będą mnie ciąć i to już trafię normalnie na salę operacyjną :diabloti: Zaczynam się uczyć (normalnie chemię przerabiam :lol: a biologię już przerobiłam dawno, ale się dziwię mojej Pani od biologi że 3 mi postawiła a się starałam, no ale w tym roku liczę na 4/5 [tematy zwierzęce, moje ulubione- zwłaszcza ostatnio próbuję genetyki /hmmm... się pcham do tej genetyki :razz:/]). Dla mnie będzie następny gwóźdź do trumny jak się dowiem że pieprzyki są rakotwórcze... Quote
Karolajna Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Uwaga, uwaga! Ruszyła nasza stronka internetowa! www.moje-zwierzeta.pl.tl Zapraszamy! Quote
taxelina Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ide ogladac strony a ty przypomnij gdzie jedziesz Quote
Karolajna Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Tunezja. Stronka ruszyła tylko nie wszystko działa. Jeszcze pracuję, muszę więcej fotek wstawić ;-) Quote
Karolajna Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Bo nikt do nas nie zagląda ;-( A ja fotek nie mam... Teraz właśnie zauważyłam że komputer mi się sypie... I to przez wirusy... Mam 2619 wirusów! a nie mam czym ich usunąć (jak wgram pandę albo inny program antywirusowy to mi z muli komputer jeszcze bardziej)... I tak tylko mogę wejść na dogo moje blogi i cavię... po za tym na nic ;-( Komputera nie chce mi się restartować na nowo bo teraz nie dawno aktualizowałam kilka programów i system... I telewizji na komputerze nie mogę oglądać bo się program wiesza... Cóż, na ccp i inne strony będę wchodzić z komputera brata albo biurowego... Quote
Karolajna Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Dobra... Macie jakieś stare... Pogrzebałam i tylko je znalazłam: A teraz gdzie jest żółw? :cool3: PS. Przepraszam za małe zdjęcia ale te wielkie załadować się nie chciały... Quote
taxelina Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Widzisz, postaralas sie i sa zdjecia :D nawet jesli stare to jednak sa Quote
Karolajna Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 I szlag by to trafił... Trojan mi się wgrał... czyli papa komputerku... Kurcze, kurcze, kurcze... :-( Nic już raczej nie wykombinuję... Nie mam na czym pracować... Ehhh... dlaczego ten los jest tak nie sprawiedliwy? W razie potrzeby jestem stale pod komórką... Mój nr. to 696539615... Zobaczymy może uda mi się jeszcze jutro lub dziś wejść, na razie powalczę sobie z komputerem- raczej mój brat powalczy... Może i trzeba będzie reinstalować Windowsa... Quote
Karolajna Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Komputer, działa tylko co jakiś czas się resetuje. Ale właśnie dzisiaj miałam wycinanego pieprzyka... 3 poprzednie okazały się niebezpieczne :-( Normalnie jak to usłyszałam to aż normalnie płakałam. To u nas musi być rodzinne bo moja mama też miała chyba 3 tylko. A ja mam zmiany hormonalne i mam więcej tych pieprzyków. No i mam 5 (chyba) szwów na prawym ramieniu i 3 tyg. zwolnienie z wfu. A Coco dzisiaj złapała kleszcza i szybka moja interwencja bo zaczął jej się dopiero wbijać. Dostała krople i dowiedziałam się ile waży... A waży 2,5 kg! jak na 4 mies. psa yorka to całkiem nieźle :evil_lol: Quote
taxelina Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 2,5 kg hmm za malo dla mnie,wole psy ok 7-10 kg jako najmniejsze :P Quote
Karolajna Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Ogółem york waży do 3 kg. dorosły (z tego co wyczytałam). Ale pewna z tą wagą yorków nie jestem ;-) Quote
Karolajna Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Cicho... Zagląda ktoś do nas? :D Quote
taxelina Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 My tak :D ale czasem i u nas zastoj.. Quote
Karolajna Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Zaraz pomniejsze zdjęcia i wrzucę :D Quote
Recommended Posts