Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaW, w razie czego zgłosisz się do sekretariatu i dam Ci samą kopertę :D

Agnieszka K. myślę, że tak, wieczorem jeszcze dam odpowiedź co i jak dokładnie.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka K. Tak na zdrowy rozum , to lepiej przyjechać na swoją godzinę. Pieski mniej się wymęczą. Organizator chyba nie będzie robił problemów, bo to i miejsca więcej dla innych i kolejka do numerków mniejsza. Ja też jadę w niedzielę na 12, bo po co mam się męczyć od rana w ścisku i gwarze na balkonie.

Posted

Do Warszawy dotarło dzisiaj :)
Jeszcze nie wiem jak u mnie, ale nie panikuję, spokojnie poczekamy, w razie czego w sobotę będę się zastanawiać, ale uważam, że zdąży dojść :loveu:
Wszystko na spokojnie:)

Posted

a ja mam pytanie do kogoś z Rzeszowa lub kogoś kto wie :)
Jak dotrzeć z dworca PKP na teren wystawy? Dojdzie się pieszo? może bus albo tramwaj? w najgorszym wypadku weźmiemy taksówke, ale wolałabym tego uniknąć....
z góry dziękuje za odpowiedź!!

Posted

Savannah napisał(a):
Jak dotrzeć z dworca PKP na teren wystawy.... albo tramwaj?

Hej , ten środek lokomocji z pewnoscią Ci nie grozi;)
Myslę,ze pieszo też dojdziesz,choc kawałek jest, niestety nie jestem z Rzeszowa, więc nie wiem jakie busy tam jeżdżą, ale gdy zapytasz na miejscu to myslę,że Ktoś Ci podpowie.
Co do samej wystawy, to ja akurat zawsze ją bardzo miło kojarze, o wiele lepiej niż w Kielcach.Co prawda to I Miedzynarodówka, ale myslę ,że organizatorzy nie zawiodą.

Posted

Savannah napisał(a):
Jak dotrzeć z dworca PKP na teren wystawy? Dojdzie się pieszo? może bus albo tramwaj? w najgorszym wypadku weźmiemy taksówke, ale wolałabym tego uniknąć....

Daleko to nie jest, ale z jakieś 20 minut szybkim marszem trzeba liczyć. Tramwajów w Rzeszowie nie mamy. Z dworca najlepiej poproś kogoś, żeby ci wskazał którędy iść w stronę hali na Podpromiu. A w skrócie kieruj się na ul. Grunwaldzką, potem 3 maja (to są ulice Starówki) potem Zamkowa , z Zamkowej obok NFZ w lewo i cały czas prosto (trochę świateł ) i dojdziesz :).Zresztą tam już zobaczysz psiarzy.

Posted

Psiarzy i psiska to już pewnie będzie w połowie drogi słychać :D No a trasa dobrze została wytłumaczona, a poza tym podobno jakieś mapki przyszły też w kopercie, nie wiem jak to wygląda bo na oczy nie widziałam, ale powinno pomóc.

Posted

:multi::multi::multi: doszło, doszło - tylko czemu z Cypiska na kopercie zrobili dziewczynkę :crazyeye::evil_lol:

Savannah - dojdziesz spokojnie. Na stronie oddziału jest mapka z sateliny i dokładnie możesz sobie ulice przeglądnąć. 30 min i jesteś na miejscu :p

Posted

Magdalenkl napisał(a):
mozna dojechac autobusem jezeli chcesz moge z toba pojsc bedziemy kwestowac na schronisko

My bedziemy w Rzeszowie już o 5:30.... wiec chyba odpada :cool1:

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi!! Pocieszyliście mnie! Na szczęście jade z koleżanka, wiec we dwie bedzie raźniej !:lol:

Posted

Osoby, które maja sędziowanie później mogą przyjechać później. Dokumenty po 10.00 będą do odebrania w sekretariacie wystawy.
Prośba techniczna, żeby było sprawniej, po odebraniu katalogu i numerku miejcie w reku książeczkę zdrowia, żeby na kontroli weterynaryjnej było szybciej.
No cóż, my zaczynamy wielkie odliczanie :)

panienkabubu, będą psie znaczki jak co roku - tablice z napisem "wystawa"