Atik Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 AnkaW, w razie czego zgłosisz się do sekretariatu i dam Ci samą kopertę :D Agnieszka K. myślę, że tak, wieczorem jeszcze dam odpowiedź co i jak dokładnie. Quote
AnkaW Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Atik']AnkaW, w razie czego zgłosisz się do sekretariatu i dam Ci samą kopertę :D :multi::multi::buzi: Quote
malaSilky Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 my juz mamy potwierdzenie zgloszenia, ale nr wystawcy nie przyszedl :-o A przed innymi wystawami zawsze dochodzil... Quote
Atik Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 malaSylky, poczytaj trochę wcześniej, już o tym było ... I przeczytaj dokładnie co pisze na potwierdzeniu. Quote
Agnieszka K. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Atik, bardzo dziękuję za informację i czekam w takim razie do wieczora :) . Quote
majka127 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Agnieszka K. Tak na zdrowy rozum , to lepiej przyjechać na swoją godzinę. Pieski mniej się wymęczą. Organizator chyba nie będzie robił problemów, bo to i miejsca więcej dla innych i kolejka do numerków mniejsza. Ja też jadę w niedzielę na 12, bo po co mam się męczyć od rana w ścisku i gwarze na balkonie. Quote
goldenniva Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 czyli jak mam ocene 13. to moge przyjechac na wystawe ok. 12 .?????:roll: Quote
duzebzium Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Uff dzisiaj przyszlo potwierdzenie:cool3: a juz sie martwilam... Koperta ładniutka:cool3: i postarali sie, bo mapka jest...:cool3: Quote
panienkabubu Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Do Warszawy dotarło dzisiaj :) Jeszcze nie wiem jak u mnie, ale nie panikuję, spokojnie poczekamy, w razie czego w sobotę będę się zastanawiać, ale uważam, że zdąży dojść :loveu: Wszystko na spokojnie:) Quote
Florka_xyz Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Czy ktoś z gdańska badz okolic jedzie na sobote i milaby jedno miejsce wolne ? Quote
Savannah Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 a ja mam pytanie do kogoś z Rzeszowa lub kogoś kto wie :) Jak dotrzeć z dworca PKP na teren wystawy? Dojdzie się pieszo? może bus albo tramwaj? w najgorszym wypadku weźmiemy taksówke, ale wolałabym tego uniknąć.... z góry dziękuje za odpowiedź!! Quote
Dotta Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Savannah napisał(a):a ja mam pytanie do kogoś z Rzeszowa lub kogoś kto wie :) Jak dotrzeć z dworca PKP na teren wystawy.... albo tramwaj? z góry dziękuje za odpowiedź!! Hej , ten środek lokomocji z pewnoscią Ci nie grozi;) Myslę,ze pieszo też dojdziesz,choc kawałek jest, niestety nie jestem z Rzeszowa, więc nie wiem jakie busy tam jeżdżą, ale gdy zapytasz na miejscu to myslę,że Ktoś Ci podpowie. Co do samej wystawy, to ja akurat zawsze ją bardzo miło kojarze, o wiele lepiej niż w Kielcach.Co prawda to I Miedzynarodówka, ale myslę ,że organizatorzy nie zawiodą. Quote
Magdalenkl Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 mozna dojechac autobusem jezeli chcesz moge z toba pojsc bedziemy kwestowac na schronisko Quote
Cavisia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Savannah napisał(a):a ja mam pytanie do kogoś z Rzeszowa lub kogoś kto wie :) Jak dotrzeć z dworca PKP na teren wystawy? Dojdzie się pieszo? może bus albo tramwaj? w najgorszym wypadku weźmiemy taksówke, ale wolałabym tego uniknąć.... z góry dziękuje za odpowiedź!! Daleko to nie jest, ale z jakieś 20 minut szybkim marszem trzeba liczyć. Tramwajów w Rzeszowie nie mamy. Z dworca najlepiej poproś kogoś, żeby ci wskazał którędy iść w stronę hali na Podpromiu. A w skrócie kieruj się na ul. Grunwaldzką, potem 3 maja (to są ulice Starówki) potem Zamkowa , z Zamkowej obok NFZ w lewo i cały czas prosto (trochę świateł ) i dojdziesz :).Zresztą tam już zobaczysz psiarzy. Quote
McDzik Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Psiarzy i psiska to już pewnie będzie w połowie drogi słychać :D No a trasa dobrze została wytłumaczona, a poza tym podobno jakieś mapki przyszły też w kopercie, nie wiem jak to wygląda bo na oczy nie widziałam, ale powinno pomóc. Quote
Talagia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 My też już mamy potwierdzenia :) I odliczamy dni do wystawy :cool3: Quote
AnkaW Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 :multi::multi::multi: doszło, doszło - tylko czemu z Cypiska na kopercie zrobili dziewczynkę :crazyeye::evil_lol: Savannah - dojdziesz spokojnie. Na stronie oddziału jest mapka z sateliny i dokładnie możesz sobie ulice przeglądnąć. 30 min i jesteś na miejscu :p Quote
Savannah Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Magdalenkl napisał(a):mozna dojechac autobusem jezeli chcesz moge z toba pojsc bedziemy kwestowac na schronisko My bedziemy w Rzeszowie już o 5:30.... wiec chyba odpada :cool1: Dziękuje wszystkim za odpowiedzi!! Pocieszyliście mnie! Na szczęście jade z koleżanka, wiec we dwie bedzie raźniej !:lol: Quote
DAgmara1974 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Witam wszystkich serdecznie Czy osoby wybierające się do Rzeszowa na wystawę dostali już potwierdzenie pocztą. Bo ja nie i już się denerwuje.:angryy: Quote
panienkabubu Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Czy dla podróżujących samochodem będą jakieś "psie" znaczki, w którą stronę się kierować, czy mamy się zaopatrywać w plany Rzeszowa? :) Quote
Atik Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Osoby, które maja sędziowanie później mogą przyjechać później. Dokumenty po 10.00 będą do odebrania w sekretariacie wystawy. Prośba techniczna, żeby było sprawniej, po odebraniu katalogu i numerku miejcie w reku książeczkę zdrowia, żeby na kontroli weterynaryjnej było szybciej. No cóż, my zaczynamy wielkie odliczanie :) panienkabubu, będą psie znaczki jak co roku - tablice z napisem "wystawa" Quote
panienkabubu Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 My już liczymy od kilku miesięcy :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts