McDzik Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No... to teraz zostało jeszcze kilka godzinek tylko i już :):) !!!! Nie mogę się doczekać :) Życzę wszystkim samych sukcesów! Quote
jolai alf Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 I my też życzymy sukcesów, dożo medali i jak najlepszych tytułów i do zobaczenia z niektórymi na wystawie ;););) Quote
McDzik Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Nie ja się nie obrażam :D Jedziemy z 4 leonbergerami :D Prawie każdy w innej klasie xD Quote
McDzik Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Jolai alf, wiem, ze Afganów jest dużo, ale ten tak mi przypomina takiego, którego widziałam na wystawie rzeszowskiej w sierpniu na Młodym Prezenterze, byłaś może własnie z nim?:) Quote
jolai alf Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 W sierpniu byłam w Rzeszowie ale na Młodym Prezenterze była mam mojego Batiego Int.Ch.SOPHIE-MARIE du Menuel Galopin stąd podobieństwo ;) Quote
Coffee&Nera Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wy w niedziele dopiero? Ahh i tak bede to i tak was poznam :D:D Quote
Magot Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Nerul napisał(a):Wy w niedziele dopiero? Ahh i tak bede to i tak was poznam :D:D No tak, chcialabym być jeszcze w sobotę, bo jest wtedy 7 grupa:cool3:, ale nie mogę:shake: Quote
psiulka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Madzia - szkoda, że nie będzie Cię jutro, ale i tak obiecuję że Cię znajdziemy w niedziele i zamęczymy Drakkarka :diabloti: Quote
Magot Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Trzymam za słowo:loveu: Męczarnie w postaci mizianek to on uwielbia:diabloti::cool3: Quote
Coffee&Nera Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ahhh no to juz widze ze mnie pokocha xD Quote
majka127 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wszystkim pozrywanych ringówek i szerokiej drogi. My startujemy w niedzielę a jutro czekamy na relacje. Quote
Magot Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Nerul napisał(a):Ahhh no to juz widze ze mnie pokocha xD Uważaj taka miłośc może być zabójcza xD Quote
Coffee&Nera Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Mam sie bać xD? Ja już mam cały ekwipunek- mozliwe z wystawy jeszcze napisze z komórki co tam sie dzieje :D:D tak na szybcika wejde napisze posta i znikam focic dalej xD Quote
psiulka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Jejku już się nie mogę doczekać :loveu: Ja chcę zdjęcie z Drakkarem :D xD Quote
Magot Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='psiulka']Jejku już się nie mogę doczekać :loveu: Ja chcę zdjęcie z Drakkarem :D xD Ach, a ja już czuję, jak mi ręce odpadają po kąpaniu i suszeniu go:diabloti::evil_lol: Quote
psiulka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='magda_drakkar']Ach, a ja już czuję, jak mi ręce odpadają po kąpaniu i suszeniu go:diabloti::evil_lol: Jaką będziecie mieć konkurencję? :cool3: Quote
Magot Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='psiulka']Jaką będziecie mieć konkurencję? :cool3: Nie mamy żadnej konkurencji!:multi: Quote
psiulka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='magda_drakkar']Nie mamy żadnej konkurencji!:multi: Nie spodziewałabym się :-o Tyle jest teraz psów popularnych ras, że nie wiadomo gdzie patrzeć :evil_lol: Quote
Magot Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Nerul napisał(a):Jaka klasa? Młodzieży ;)(choć ze względu na zachowanie powinien być w szczeniakach:diabloti:) Quote
Coffee&Nera Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Macie już jakies Zwyciestwo Młodzieży czy dopiero zaczunacie w tej klasie ;)? Oczywiscie zycze sukcesow !! Quote
Magot Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 W Rzeszowie będziemy pierwszy raz w młodzieży:) Quote
Recommended Posts