mela2 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Do mnie też jeszcze nie dotarło potwierdzenie.Jest jeszcze kilka dni,a jak nie dojdzie ,to przecież i tak wejdziemy na wystawę. Quote
Asiaczek Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 UWAGA UWAGA UWAGA Jedna osoba zrezygnowala z naszego busa na sobote na wystawe w Rzeszowie. Jezeli ktoś jest zainteresowany transportem prosze o PW! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Jeżeli ktoś z Warszawy szuka transportu na sobotę proszę o kontakt na PW bądź gg 533 579!!! Zmieści się mały bądź średni piesek!! Quote
Toller Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Nam doszło dzisiaj - ale nie jedziemy, zmieniono sędziego :p Quote
bodzia78 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Do nas potwierdzenie doszło dzisiaj :D . Dzisiaj również synek uraczył mnie chorobą - :angryy: 40 stopni / zapalenie gardła. Powiedziałam mu na uszko że ma się wykurować do soboty bo w niedzielę mamy nie ma :evil_lol: . Nie ma wyboru bo inaczej :mad: . Quote
McDzik Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Asiaczek'] Jedna osoba zrezygnowala z naszego busa na sobote na wystawe w Rzeszowie. hehh ..... chyba wiem jaka osoba............... :( ... Quote
panienkabubu Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 My nadal bez potwierdzonka, ale nic się nie stało :loveu: Przecież bez niego i tak nas wpuszczą :) Quote
Asiaczek Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 McDzik napisał(a):hehh ..... chyba wiem jaka osoba............... :( ... Jezeli myslisz o Naszej Wspólnej Kolezance, której imię zaczyna się na lit. "K", to się mylisz!:lol: Pzdr. Quote
Coffee&Nera Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Jezu chyba nie Asia z Aldanem zrezygnowali? :crazyeye::placz: Quote
panienkabubu Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='panienkabubu']Jeżeli ktoś z Warszawy szuka transportu na sobotę proszę o kontakt na PW bądź gg 533 579!!! Zmieści się mały bądź średni piesek!! u nas to nadal aktualne :) Quote
Martynaaaa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 mam pytanie.czy jeśli nie dojdzie mi papierek,bo ja juz jutro w nocy wyjeżdżam,a jeszcze nie dostałam to nie będę wystawiać?!chodzi tu o MP.:roll: Quote
Atik Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 bodzia78, zdrówka dla dzieciaka. Ja mam nadzieję, że mój mi numeru nie wywinie do niedzieli ... Martynaaaa, będziesz wystawiać, jak jesteś na liście na stronie Oddziału to nie ma problemu. Quote
Martynaaaa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Atik'] Martynaaaa, będziesz wystawiać, jak jesteś na liście na stronie Oddziału to nie ma problemu. a podasz mi tą strone?byłabym wdzięczna ;) Quote
Różyczka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 http://www.zkwp.rzeszow.pl/pliki_www/KONKURSMP.pdf Quote
bodzia78 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Atik - trzymam kciuki za zdrowie Twojego malca... W Warszawie rotawirusy panują. Temperatura spadła :) . A co do wystawy - to ja już się doczekać nie mogę :multi::multi::multi: Quote
jolai alf Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 A ja mieszkam tak blisko i jeszcze tez nie mam potwierdzenia :placz: Quote
panienkabubu Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Czekamy na potwierdzenie, pewnie dojdzie w sobotę:evil_lol: u nas ostatnio wszystko przychodzi w soboty:evil_lol: ale spokojnie :) mam tylko nadzieję, że pogoda nie będzie taka jak obecnie.... Bo się spóźnimy :( a bardzo bym nie chciała tego! Quote
Martynaaaa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Różyczka']http://www.zkwp.rzeszow.pl/pliki_www/KONKURSMP.pdf bardzo dziękuję ;) Quote
gonpak Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 O jaka informacja na stronie ZK Rzeszów:lol:: Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Rzeszowie Serdecznie zaprasza na II MIĘDZYNARODOWĄ WYSTAWĘ PSÓW RASOWYCH w Rzeszowie która odbędzie się w dniach 7-8 lutego 2009 r. Wystawa odbędzie się w Hali RCWS w Rzeszowie przy ul. Podpromie 10 Szczegółowe informacje zostaną zamieszczone w późniejszym terminie. Quote
Nitencja Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 no ba - to jest myslenie przyszlosciowe :) Quote
Atik Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 II MWPR w Rzeszowie jest już przyznana. Ale póki co przeżyjmy I ;) Quote
AnkaW Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ale super :multi::multi::multi: jeszcze żeby do Kielc dodatkowo wróciła międzynarodówka to już byłabym przeszczęśliwa :p:p Quote
panienkabubu Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A my mamy potwierdzenie :multi: Także już całkowicie (yhym) spokojnie myślimy o wystawie, przynajmniej ze strony organizacyjnej. Jeszcze tylko myślimy, czy zdążymy, ale... damy radę :evil_lol: Quote
Błyskotka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 panienkabubu napisał(a):A my mamy potwierdzenie :multi: Także już całkowicie (yhym) spokojnie myślimy o wystawie, przynajmniej ze strony organizacyjnej. Jeszcze tylko myślimy, czy zdążymy, ale... damy radę :evil_lol: A dlaczego mielibyście nie zdążyć ??? No ciekawe czy będzie międzynarodowa w Kielcach :roll:. Quote
panienkabubu Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Bo wyjeżdżamy o 4:30 i nie wiem, czy do 9 zdążymy przyjechać, bo o 9 się umówiłam i teraz nie wiem, czy damy radę, żeby tylko nie padało.... Quote
Recommended Posts