McDzik Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Mamy druga międzynarodówke za rok !!!!!!!! :multi: Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Rzeszowie Serdecznie zaprasza na II MIĘDZYNARODOWĄ WYSTAWĘ PSÓW RASOWYCH w Rzeszowie która odbędzie się w dniach 7-8 lutego 2009 r. Wystawa odbędzie się w Hali RCWS w Rzeszowie przy ul. Podpromie 10 Quote
Cambel&Megi Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 magda_drakkar napisał(a):W Rzeszowie będziemy pierwszy raz w młodzieży:) Magda, dziękuję za numer, będę Was szukać :) I ja życzę Wszystkim samych sukcesów, no i do niektórych, mam nadzieję - do zobaczenia ;) Quote
McDzik Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 magda_drakkar napisał(a):W Rzeszowie będziemy pierwszy raz w młodzieży:) No to Wam sie udało tak bez konkurecnji na międzynarodówce ;D Teraz nic tylko zyczyc upragnionego swistka z tytułem Zw.Mł. :razz: Niech am Drakus zaszaleje ;D Potem już z górki dwie krajówki to poleci :) Ja z Dianą niestety bede miala gorzej, bo konkurencji jest troche i to z jedną sunią juz sie kiedys zmierzyłsymy i przegrałsymy z nią ;/ ale trzymac kciuki !! Quote
Magot Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Magda, dziękuję za numer, będę Was szukać :) I ja życzę Wszystkim samych sukcesów, no i do niektórych, mam nadzieję - do zobaczenia ;) Obyśmy się odnalazły!:cool3: Quote
Magot Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 McDzik napisał(a):No to Wam sie udało tak bez konkurecnji na międzynarodówce ;D Teraz nic tylko zyczyc upragnionego swistka z tytułem Zw.Mł. :razz: Niech am Drakus zaszaleje ;D Potem już z górki dwie krajówki to poleci :) Ja z Dianą niestety bede miala gorzej, bo konkurencji jest troche i to z jedną sunią juz sie kiedys zmierzyłsymy i przegrałsymy z nią ;/ ale trzymac kciuki !! Dzięki:):) Ostatnio na międzynarodowce w Kielcach(byliśmy w szczeniakach) też nie mieliśmy konkurencji:lol::evil_lol: Quote
McDzik Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='psiulka']McDzik - już było pisane wczoraj :D Nie widziałam !!!! :D Quote
McDzik Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 magda_drakkar napisał(a):Dzięki:):) Ostatnio na międzynarodowce w Kielcach(byliśmy w szczeniakach) też nie mieliśmy konkurencji:lol::evil_lol: o prosze, niektorzy to mają szczescie ;D a ja tez byłam w Kielcach przy leonkach głównie i sunia z naszej hodowli na 37 leonków zdobyła CACIB :) A Wam jak posżło wtedy w tych szczeniaczkach? ;D Oczywiscie WO :D a na BIS jUnior byliscie?:D Quote
Magot Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 McDzik napisał(a):o prosze, niektorzy to mają szczescie ;D a ja tez byłam w Kielcach przy leonkach głównie i sunia z naszej hodowli na 37 leonków zdobyła CACIB :) A Wam jak posżło wtedy w tych szczeniaczkach? ;D Oczywiscie WO :D a na BIS jUnior byliscie?:D No to brawa:klacz: Dostaliśmy wtedy ocenę obiecującą:P Quote
McDzik Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 magda_drakkar napisał(a):No to brawa:klacz: Dostaliśmy wtedy ocenę obiecującą:P No to tez brawa :) :buzi::sweetCyb: a ja juz newy i nie mogę doczekać się jutra, wystawiam leonkę w młodziezy wlasie... :nerwy: Quote
Magot Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 McDzik napisał(a):No to tez brawa :) :buzi::sweetCyb: a ja juz newy i nie mogę doczekać się jutra, wystawiam leonkę w młodziezy wlasie... :nerwy: Będzie dobrze, powodzenia!:cool3::) Quote
psiulka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Będziecie miały z Dianą wiernych kibiców :D Quote
McDzik Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='psiulka']Będziecie miały z Dianą wiernych kibiców :D I jednego prywatnego fotografa :P Quote
McDzik Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 magda_drakkar napisał(a):Będzie dobrze, powodzenia!:cool3::) Nie dziekuje, zeby nie zaperzyć xD Quote
McDzik Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 jolai alf napisał(a):W sierpniu byłam w Rzeszowie ale na Młodym Prezenterze była mam mojego Batiego Int.Ch.SOPHIE-MARIE du Menuel Galopin stąd podobieństwo ;) oO proszę, jaki ten swiat jest mały :) A Bati cała mama :) Quote
McDzik Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ludzie za jakieś 10 godzin już tam będziemy :D !!! Ja dziś nie zasne z emocji :D Quote
Asiaczek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Cambel&Megi napisał(a): I ja życzę Wszystkim samych sukcesów, no i do niektórych, mam nadzieję - do zobaczenia ;) Trzymam za słowo, bo bedzie troche rzeczy dla Waszych psiaków. Głupio by było, żeby Artur wiózł je z powrotem do W-wy... pzdr. Quote
elki Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 McDzik napisał(a):I jednego prywatnego fotografa :P Ja tak skromnie do tego prywatnego fotografa ,chce prosic o jakies zdjatka cardiganow, ale my w niedziele czy to mozliwe?:oops: Quote
Coffee&Nera Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Oj ja oczywiscie bede na Cardiganach i bede robic fotki- Elki napewno i twoim psiakom porobie zdjecia zarowno mogę na ringu jak i po ;) Quote
panienkabubu Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Do zobaczenia jutro. Proszę nie bać się do mnie podchodzić, będę z dwoma Bernardynami ;) Ring 9. Zapraszam :) Asiaczku, do zobaczenia, przyjdziemy pod baski na pewno ok 11:20:) Quote
Coffee&Nera Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ja możliwe podejde :D:D Fotki z mojej strony napewno będą :D:D Quote
panienkabubu Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 To super :) Tylko przedstawiajcie się nickami :) Uciekam spać, pobudka o 2:30 Dobranoc! Quote
McDzik Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Słuchajcie to ważne !!!! Może ktoś mi szybko jeszcze odpowie !!! Wie ktoś może coś na temat konkurencji NAJLESZA SUKA HODOWLANA / NAJLEPSZY REPRODUKTOR ? Czy na wystawie jutro i w niedziele będzie ta konkurencja w konkurencjach finałowych? Jelsi tak, to gdzie trzeba zgłosic chęć udziału w tej konkurencji na wystawie? Prosze o informacje !!! Quote
drzalka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Do zobaczenia za kilka godzin na wystawie :lol: Mam nadzieje ze uda mi się poznac kogos z dogomaniaków :lol: Quote
Recommended Posts