Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamy druga międzynarodówke za rok !!!!!!!! :multi:

Związek Kynologiczny w Polsce
Oddział w Rzeszowie
Serdecznie zaprasza

na
II MIĘDZYNARODOWĄ
WYSTAWĘ PSÓW RASOWYCH
w Rzeszowie
która odbędzie się w dniach
7-8 lutego 2009 r.

Wystawa odbędzie się w Hali RCWS w Rzeszowie przy ul. Podpromie 10

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda_drakkar napisał(a):
W Rzeszowie będziemy pierwszy raz w młodzieży:)

Magda, dziękuję za numer, będę Was szukać :)

I ja życzę Wszystkim samych sukcesów,
no i do niektórych, mam nadzieję - do zobaczenia ;)

Posted

W Rzeszowie będziemy pierwszy raz w młodzieży:)

No to Wam sie udało tak bez konkurecnji na międzynarodówce ;D Teraz nic tylko zyczyc upragnionego swistka z tytułem Zw.Mł. :razz: Niech am Drakus zaszaleje ;D Potem już z górki dwie krajówki to poleci :) Ja z Dianą niestety bede miala gorzej, bo konkurencji jest troche i to z jedną sunią juz sie kiedys zmierzyłsymy i przegrałsymy z nią ;/ ale trzymac kciuki !!

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Magda, dziękuję za numer, będę Was szukać :)

Obyśmy się odnalazły!:cool3:

Posted

McDzik napisał(a):
No to Wam sie udało tak bez konkurecnji na międzynarodówce ;D Teraz nic tylko zyczyc upragnionego swistka z tytułem Zw.Mł. :razz: Niech am Drakus zaszaleje ;D Potem już z górki dwie krajówki to poleci :) Ja z Dianą niestety bede miala gorzej, bo konkurencji jest troche i to z jedną sunią juz sie kiedys zmierzyłsymy i przegrałsymy z nią ;/ ale trzymac kciuki !!

Dzięki:):) Ostatnio na międzynarodowce w Kielcach(byliśmy w szczeniakach) też nie mieliśmy konkurencji:lol::evil_lol:

Posted

Dzięki:):) Ostatnio na międzynarodowce w Kielcach(byliśmy w szczeniakach) też nie mieliśmy konkurencji:lol::evil_lol:

o prosze, niektorzy to mają szczescie ;D a ja tez byłam w Kielcach przy leonkach głównie i sunia z naszej hodowli na 37 leonków zdobyła CACIB :) A Wam jak posżło wtedy w tych szczeniaczkach? ;D Oczywiscie WO :D a na BIS jUnior byliscie?:D

Posted

McDzik napisał(a):
o prosze, niektorzy to mają szczescie ;D a ja tez byłam w Kielcach przy leonkach głównie i sunia z naszej hodowli na 37 leonków zdobyła CACIB :) A Wam jak posżło wtedy w tych szczeniaczkach? ;D Oczywiscie WO :D a na BIS jUnior byliscie?:D

No to brawa:klacz:
Dostaliśmy wtedy ocenę obiecującą:P

Posted

No to brawa:klacz:
Dostaliśmy wtedy ocenę obiecującą:P

No to tez brawa :) :buzi::sweetCyb: a ja juz newy i nie mogę doczekać się jutra, wystawiam leonkę w młodziezy wlasie... :nerwy:

Posted

McDzik napisał(a):
No to tez brawa :) :buzi::sweetCyb: a ja juz newy i nie mogę doczekać się jutra, wystawiam leonkę w młodziezy wlasie... :nerwy:

Będzie dobrze, powodzenia!:cool3::)

Posted

jolai alf napisał(a):
W sierpniu byłam w Rzeszowie ale na Młodym Prezenterze była mam mojego Batiego Int.Ch.SOPHIE-MARIE du Menuel Galopin stąd podobieństwo ;)

oO proszę, jaki ten swiat jest mały :) A Bati cała mama :)

Posted

Cambel&Megi napisał(a):

Trzymam za słowo, bo bedzie troche rzeczy dla Waszych psiaków. Głupio by było, żeby Artur wiózł je z powrotem do W-wy...
pzdr.

Posted

McDzik napisał(a):
I jednego prywatnego fotografa :P

Ja tak skromnie do tego prywatnego fotografa ,chce prosic o jakies zdjatka cardiganow, ale my w niedziele czy to mozliwe?:oops:

Posted

Słuchajcie to ważne !!!! Może ktoś mi szybko jeszcze odpowie !!! Wie ktoś może coś na temat konkurencji NAJLESZA SUKA HODOWLANA / NAJLEPSZY REPRODUKTOR ? Czy na wystawie jutro i w niedziele będzie ta konkurencja w konkurencjach finałowych? Jelsi tak, to gdzie trzeba zgłosic chęć udziału w tej konkurencji na wystawie? Prosze o informacje !!!