McDzik Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Zapewne ;)) Ale może mi ktoś odpisać? :( Chyba juz nikt .. to ja ide .. bo sie nie wyspie a o 7 pobudka, za kilka godzin wielki dzien !!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 McDzik napisał(a):Słuchajcie to ważne !!!! Może ktoś mi szybko jeszcze odpowie !!! Wie ktoś może coś na temat konkurencji NAJLESZA SUKA HODOWLANA / NAJLEPSZY REPRODUKTOR ? Czy na wystawie jutro i w niedziele będzie ta konkurencja w konkurencjach finałowych? Jelsi tak, to gdzie trzeba zgłosic chęć udziału w tej konkurencji na wystawie? Prosze o informacje !!! Konkurencje Najlepsza suka Hodowlana i Najlepszy Reproduktor na pewno są na wystawach kulbowych. Rzadko na wystawach krajowych/miedzynarodowych. To - jak mi sie wydaje - zalezy od oddziału. Informacja o tych konkurencjach powinna znaleźc się na ulotce reklamowej lub na stronie oddziału. Według mnie takich konkurencji NIE MA w Rzeszowie. Pzdr. Quote
Agappe Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 bardzo prosze o uzupełnienie stawki AKIT było zgłoszonych tylko 7 [SIZE="4"]Rzeszów - 9-10.02.2008 Międzynarodowa Wystawa (CACIB) [SIZE="3"]Sędzia: Paweł Szemraj (PL) PSY Klasa młodzieży 1 1275 Klasa pośrednia 2 1276 - 1277 Klasa championów 1 1278 SUKI Klasa pośrednia 1 1279 Klasa otwarta 1 1280 Klasa championów 1 1281 Quote
Coffee&Nera Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ahh juz po wystawie dnia dzisiejszego- dajcie zdjecia jakie macie ja wkleję później i psiulka tez Quote
Florka_xyz Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Gr.V 1.Chow Chow 2. Siberian Husky - Arktogea Queen of Night:loveu: 3. nie wiem Gratulacje dla Wszystkich walczacych dzisejszego dnia:lol: Quote
Frytela Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Zapraszam wszystkich do mnie - Ring 3 przed 10 powinnam być, jak poznać: - mam szalonego czarnego psa na krotkich lapach, wielkimi uszami i bialym szalem ;) - do tego psa wolam kokos, czarny, czurny, kufo ;) - ja sama - hmmm nie wiem xD - a jak mnie nie znajdziecie to pisac lub dzwonic - 502 186 117 ;) Zapraszam do nas xD Quote
Magot Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Frytela napisał(a):Zapraszam wszystkich do mnie - Ring 3 przed 10 powinnam być, jak poznać: - mam szalonego czarnego psa na krotkich lapach, wielkimi uszami i bialym szalem ;) - do tego psa wolam kokos, czarny, czurny, kufo ;) - ja sama - hmmm nie wiem xD - a jak mnie nie znajdziecie to pisac lub dzwonic - 502 186 117 ;) Zapraszam do nas xD Możliwe, że zajrzę:cool3::eviltong::D Quote
Cavisia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 To my się chwalimy jako pierwsze :loveu::loveu::loveu::loveu:. Moja ABRA Jeziorna Pianka w pięknej stawce (łącznie 24 suki) - CWC i CACIB , i tym samym skończony Champion Polski, a rozpoczęty InterChampion :-). Jej córka - moja Andrea w stawca młodzieży - 6 suczek - 2 lokata z oceną doskonałą :-)))). Jestem strasznie dumna z obu moich dziewczynek :-). Pięknie się pokazywały, a Rzeszów okazał się dla nas wyjątkowo szczęśliwy :loveu::loveu::loveu: Quote
aneta Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dodam ze BEST OF GROUP dostał też cavik, pięknie sie prezentujący Rosebury JUSTIN THYME Quote
drzalka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Wrocilam !!! Gratuluje wszystkim zwycięscom ! Quote
Coffee&Nera Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Gratuje- ja niestety niedalam rade byc na BISach... Zaraz wstawiam fotki głownie z JH mam wiec jeżeli kogos urzadze to i tu i w temacie JH dam ;) Quote
psiulka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Prosiłabym o wyniki nowofunlandów i BIS'ów :D Quote
Coffee&Nera Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ilona wstawiaj najlepsze zdjecia ;) Quote
Frytela Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Cavisia']To my się chwalimy jako pierwsze :loveu::loveu::loveu::loveu:. Moja ABRA Jeziorna Pianka w pięknej stawce (łącznie 24 suki) - CWC i CACIB , i tym samym skończony Champion Polski, a rozpoczęty InterChampion :-). Jej córka - moja Andrea w stawca młodzieży - 6 suczek - 2 lokata z oceną doskonałą :-)))). Jestem strasznie dumna z obu moich dziewczynek :-). Pięknie się pokazywały, a Rzeszów okazał się dla nas wyjątkowo szczęśliwy :loveu::loveu::loveu: GRATULACJE!!!!!!!!!!!! A my jutro sie wystawiamy oj bedzie gorąco xD Quote
psiulka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Frytela - my tam zajrzymy do Ciebie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Agappe napisał(a):nikt jeszcze nie wrócił????:roll: Ja wróciłam, a co?;) Pzdr. Quote
Frytela Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ok Ok ;) Zapraszam ;) A własnie jak chcecie nie zostac omlaskani jezorem mojej paskudy to trzeba uwazac strasznie wylewny sie robi xD Asiaczek napisał(a):Ja wróciłam, a co?;) Pzdr. o wyniki prosimy ;) Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Cavisia']To my się chwalimy jako pierwsze :loveu::loveu::loveu::loveu:. Moja ABRA Jeziorna Pianka w pięknej stawce (łącznie 24 suki) - CWC i CACIB , i tym samym skończony Champion Polski, a rozpoczęty InterChampion :-). Jej córka - moja Andrea w stawca młodzieży - 6 suczek - 2 lokata z oceną doskonałą :-)))). Jestem strasznie dumna z obu moich dziewczynek :-). Pięknie się pokazywały, a Rzeszów okazał się dla nas wyjątkowo szczęśliwy :loveu::loveu::loveu: Brawo, pierwsza zadowolona!:lol: [quote name='aneta']Dodam ze BEST OF GROUP dostał też cavik, pięknie sie prezentujący Rosebury JUSTIN THYME Brawo!!! Pzdr. Quote
Frytela Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Nerul napisał(a):Ja napewno do ciebie zajrzę :D:D to wiem xD ;) wpadaj, a i pamietaj naaaallllleeeeśśśśśnnnniiiikkkkiiii :P Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 My tez juz w domach i pochwalę się: Kenio - KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - dosk. 2 Dżezik - JAZZY BOY Asiasczek FCI - dosk.1 , CWC, CACIB, NDPwR Wazi - Abotere's WAHZIRI - dosk.2 Żelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR. [SIZE=2]Pzdr. Quote
Recommended Posts