Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

McDzik napisał(a):
Słuchajcie to ważne !!!! Może ktoś mi szybko jeszcze odpowie !!! Wie ktoś może coś na temat konkurencji NAJLESZA SUKA HODOWLANA / NAJLEPSZY REPRODUKTOR ? Czy na wystawie jutro i w niedziele będzie ta konkurencja w konkurencjach finałowych? Jelsi tak, to gdzie trzeba zgłosic chęć udziału w tej konkurencji na wystawie? Prosze o informacje !!!

Konkurencje Najlepsza suka Hodowlana i Najlepszy Reproduktor na pewno są na wystawach kulbowych. Rzadko na wystawach krajowych/miedzynarodowych. To - jak mi sie wydaje - zalezy od oddziału. Informacja o tych konkurencjach powinna znaleźc się na ulotce reklamowej lub na stronie oddziału.

Według mnie takich konkurencji NIE MA w Rzeszowie.
Pzdr.

Posted

bardzo prosze o uzupełnienie stawki AKIT było zgłoszonych tylko 7

[SIZE="4"]Rzeszów - 9-10.02.2008
Międzynarodowa Wystawa (CACIB)
[SIZE="3"]Sędzia: Paweł Szemraj (PL)

PSY
Klasa młodzieży
1
1275
Klasa pośrednia 2 1276 - 1277
Klasa championów 1 1278

SUKI
Klasa pośrednia
1
1279
Klasa otwarta 1 1280
Klasa championów 1 1281

Posted

Zapraszam wszystkich do mnie - Ring 3 przed 10 powinnam być, jak poznać:
- mam szalonego czarnego psa na krotkich lapach, wielkimi uszami i bialym szalem ;)
- do tego psa wolam kokos, czarny, czurny, kufo ;)
- ja sama - hmmm nie wiem xD
- a jak mnie nie znajdziecie to pisac lub dzwonic - 502 186 117 ;) Zapraszam do nas xD

Posted

Frytela napisał(a):
Zapraszam wszystkich do mnie - Ring 3 przed 10 powinnam być, jak poznać:
- mam szalonego czarnego psa na krotkich lapach, wielkimi uszami i bialym szalem ;)
- do tego psa wolam kokos, czarny, czurny, kufo ;)
- ja sama - hmmm nie wiem xD
- a jak mnie nie znajdziecie to pisac lub dzwonic - 502 186 117 ;) Zapraszam do nas xD

Możliwe, że zajrzę:cool3::eviltong::D

Posted

To my się chwalimy jako pierwsze :loveu::loveu::loveu::loveu:.
Moja ABRA Jeziorna Pianka w pięknej stawce (łącznie 24 suki) - CWC i CACIB , i tym samym skończony Champion Polski, a rozpoczęty InterChampion :-).
Jej córka - moja Andrea w stawca młodzieży - 6 suczek - 2 lokata z oceną doskonałą :-)))). Jestem strasznie dumna z obu moich dziewczynek :-). Pięknie się pokazywały, a Rzeszów okazał się dla nas wyjątkowo szczęśliwy :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Cavisia']To my się chwalimy jako pierwsze :loveu::loveu::loveu::loveu:.
Moja ABRA Jeziorna Pianka w pięknej stawce (łącznie 24 suki) - CWC i CACIB , i tym samym skończony Champion Polski, a rozpoczęty InterChampion :-).
Jej córka - moja Andrea w stawca młodzieży - 6 suczek - 2 lokata z oceną doskonałą :-)))). Jestem strasznie dumna z obu moich dziewczynek :-). Pięknie się pokazywały, a Rzeszów okazał się dla nas wyjątkowo szczęśliwy :loveu::loveu::loveu:

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
A my jutro sie wystawiamy oj bedzie gorąco xD

Posted

Ok Ok ;) Zapraszam ;)
A własnie jak chcecie nie zostac omlaskani jezorem mojej paskudy to trzeba uwazac strasznie wylewny sie robi xD

Asiaczek napisał(a):
Ja wróciłam, a co?;)
Pzdr.

o wyniki prosimy ;)

Posted

[quote name='Cavisia']To my się chwalimy jako pierwsze :loveu::loveu::loveu::loveu:.
Brawo, pierwsza zadowolona!:lol:

[quote name='aneta']Dodam ze BEST OF GROUP dostał też cavik, pięknie sie prezentujący
Rosebury JUSTIN THYME
Brawo!!!
Pzdr.

Posted

My tez juz w domach i pochwalę się:

Kenio - KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - dosk. 2
Dżezik - JAZZY BOY Asiasczek FCI - dosk.1 , CWC, CACIB, NDPwR
Wazi - Abotere's WAHZIRI - dosk.2
Żelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR.
[SIZE=2]Pzdr.