Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Atik napisał(a):
Asiaczku już odpowiadam.

Raz - jest gro wpłat, gdzie ktoś wpłaca za kogoś i trudno dojść za kogo, ponieważ nie ma tam nawet rasy psa, a są inne nazwiska. Więc trudno taka wpłatę przypisać do konkretnego wystawcy.
Dwa - nie wiem dlaczego, ale wiele osób wpłacało pieniądze przez pocztę, świadczą o tym dowody wpłaty z faxu, na których widoczna jest najlepiej pieczątka poczty, a reszta słabo czytelna. Tydzień temu została zaksięgowana wpłata przez pocztę wysłana przed świętami. Więc w takich przypadkach nie będziemy mieli wielu potwierdzeń księgowych.
Trzy - na wszelki wypadek, ja brałam zawsze nawet jak wpłacałam wcześniej.

No tak. Jasne.
I rzeczywiscie, dziekujemy za cierpliwość.:lol:
Pzdr.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludziki, a czy ktoś z Lublina mógłby wziąć z Rzeszowa małego szczeniaka mix Collie?? Mamy dla niego domek w Lublinie a nie mamy transportu... Bardzo prosimy!! Piechol grzeczny i niekłopotliwy, sama słodycz :razz:

I jeszcze zapytanie: czy wiadomo gdzie będzie ring 8 i 10?? Szczególnie 10 bo od tego zależy czy w ogóle wezmą swoje furto.

Posted

Bura napisał(a):
Ludziki, a czy ktoś z Lublina mógłby wziąć z Rzeszowa małego szczeniaka mix Collie?? Mamy dla niego domek w Lublinie a nie mamy transportu... Bardzo prosimy!! Piechol grzeczny i niekłopotliwy, sama słodycz :razz:

Bura masz priva w sprawie transportu

Posted

Ja dzisiaj dostałam poczta potwierdzenie zgłoszenia, numery startowe do odbioru razem z katalogiem na wystawie.
Będzie niezły ścisk , dobrze, że na ring wchodze po 12.00:painting:

Posted

AnkaW napisał(a):
Czy wszysce dostali otwierdzenia???? bo do mnie jeszcze nie dotarło :cool3: jeszcze tydzień i mam nadzieję że wszystko będzie ok.

Podobno pod latarnia najciemniej :evil_lol: nie martw się do nas zgloszenia z warszawy potrafily przyjść 2 dni przed wystawą :roll: czekaj cierpliwie

Posted

Mała_Tybetanka napisał(a):
Podobno pod latarnia najciemniej :evil_lol: nie martw się do nas zgloszenia z warszawy potrafily przyjść 2 dni przed wystawą :roll: czekaj cierpliwie

coś w tym jest :evil_lol: jestem cierpliwa.
Potwierdzenie wpłaty też mam ale pieniążki szły z konta koleżanki i pewnie mają jej dane. Nie miałam pojęcia że banki olewają sprawę i nie wpisują za kogo i czego dotyczy wpłata.:shake: Następnym razem będę mądrzejsza.

Posted

jak na karjówce przy duzo mniejszej ilosci byl scisk.. to ciekawe jak teraz bedzie:diabloti:

a windy chociaz szybkie?:P;) to dobre dla wystawcow z klatkami i tabołkami:) po co sie nadwyrężać:)

ja planuje byc juz przed 8 zeby sobie jakies wygodne miejsce zajac.

Posted

No i mamy balkon :roll: swietnie... zaraz mnie cos trafi :angryy::angryy:
Dlaczego wyzly sa na tych ciasnych balkonikach???????? Przeciez tam sa same duze psy!!! Rok temu przynajmniej ring byl z boku... teraz wszystkie wyżlaste będą siedziec na samym środku tam gdzie ten durny rzutnik??? Ja dziekuje, za taka wystawe :roll:

Ring XVI - XVIII - ZADNEJ duzej rasy!!!!! To juz bzdura!!! Przeciez tam jest pełno miejsca... Dlaczego maluchy biegają na takich duzych ringach, a duze psy nie? Bardzo bym prosiła o odpowiedz :D