Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi się własnie akumulatory do aparatu ładują :D Oby nic mi się nie skiepściło, bo w Kielcach coś się stało i nie mam ani jednego zdjęcia, bo wszystkie były beznadziejnej jakości i pokasować musiałam :( .. łehh ;/ ..

Posted

d_orka napisał(a):
O, to super:loveu:serdecznie zapraszamy do obfocania!
Zapomniałam dodać , że ozdóbki wystawiają się w sobotę:p

To wy pewnie jeden ring ze spanielami tybetańskimi dostaniecie :P Jak tak, to znajdę Was na bank, ja będę z kremowym osobnikiem ST :D

Posted

Ja mam akumulator z 10-sięcio godzinny, więc będę mogła dużo focić. :D Tyle, że nie wiem jak to będzie z pamięcią. Na ozdóbkach na pewno się pojawię :loveu:

Posted

psiulka napisał(a):
Ja mam akumulator z 10-sięcio godzinny, więc będę mogła dużo focić. :D Tyle, że nie wiem jak to będzie z pamięcią. Na ozdóbkach na pewno się pojawię :loveu:

A do nas zajrzysz?:diabloti:

Posted

Mały już się cieszy:cool3:
Jeśli zobaczysz dziewczynę w jasnych dżinsach z czerwoną kurtką i kręcącego tyłkiem podpalanego spaniela to będziemy my:cool3:

Posted

A jak ty ujzysz dziewczyne strasznie wrzeszczaca w towarzystwie innych wrzeszczacych dziewczyn to na bank bede ja- taka w okularkach z aparatem and na głowie grzywką. A i w brazowej kurtce i czapie z pomponem xD jest czapa charakterystyczna to mnie na bank poznasz

Posted

Mnie dziś Nerul namówiła na niedziele :D Jak jak mam ją w sobotę męczyć spanielami tybetańskimi i leonbergerami, to ona mnie w niedziele pomęczy Alaskanami i Syberianami :D .. więc Cie odwiedzimy :D

Posted

McDzik napisał(a):
Mnie dziś Nerul namówiła na niedziele :D Jak jak mam ją w sobotę męczyć spanielami tybetańskimi i leonbergerami, to ona mnie w niedziele pomęczy Alaskanami i Syberianami :D .. więc Cie odwiedzimy :D

A malamuty nie sa przypadkiem w sobote?? http://www.zkwp.rzeszow.pl/zkwp/index.php?option=com_content&task=view&id=90&Itemid=81&limit=1&limitstart=5
niestety są wiec i ja ich nie zobacze buu :(

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Mały już się cieszy:cool3:
Jeśli zobaczysz dziewczynę w jasnych dżinsach z czerwoną kurtką i kręcącego tyłkiem podpalanego spaniela to będziemy my:cool3:

Będziemy w takim razie wyszukiwać Was :lol: A kiedy są cocerki? :eviltong:

McDzik napisał(a):

Oj Wy, świry :evil_lol: