d_orka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A ja zapraszam "pstrykaczy" na ring cavisiowy;) Quote
Coffee&Nera Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 D orka powinnam wszystkich zdazyc- oby mi bateria niepadła specjalnie naładuje 3 komplety ;) Quote
d_orka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 O, to super:loveu:serdecznie zapraszamy do obfocania! Zapomniałam dodać , że ozdóbki wystawiają się w sobotę:p Quote
McDzik Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Mi się własnie akumulatory do aparatu ładują :D Oby nic mi się nie skiepściło, bo w Kielcach coś się stało i nie mam ani jednego zdjęcia, bo wszystkie były beznadziejnej jakości i pokasować musiałam :( .. łehh ;/ .. Quote
McDzik Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 d_orka napisał(a):O, to super:loveu:serdecznie zapraszamy do obfocania! Zapomniałam dodać , że ozdóbki wystawiają się w sobotę:p To wy pewnie jeden ring ze spanielami tybetańskimi dostaniecie :P Jak tak, to znajdę Was na bank, ja będę z kremowym osobnikiem ST :D Quote
psiulka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ja mam akumulator z 10-sięcio godzinny, więc będę mogła dużo focić. :D Tyle, że nie wiem jak to będzie z pamięcią. Na ozdóbkach na pewno się pojawię :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ja również... ST, Cavalerki i Pomeranianki mam zamiar obfocic najbardziej. Magda pamietaj co mi obiecałas xD Quote
Magot Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 psiulka napisał(a):Ja mam akumulator z 10-sięcio godzinny, więc będę mogła dużo focić. :D Tyle, że nie wiem jak to będzie z pamięcią. Na ozdóbkach na pewno się pojawię :loveu: A do nas zajrzysz?:diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Magda drakkar- ja mam najlepszy pomysł. Spiszmy tam gdzie mamy zamiar byc to sie wszyscy poodnajdujemy :diabloti::razz: Quote
Magot Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ok, to gdzie się spotykamy?:razz::evil_lol: Quote
McDzik Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dobry pomysł :D ale co jesli ktos wtedy bedzie mial ocene psa? Quote
psiulka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Jasne :cool3: Ja tam będę gdzieś pewnie blisko Nery i McDzika, także się pewnie poznamy :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Mogłabym sobie fotke zrobic z twoim Spanielkiem jak cos :D:D prosze xD? Quote
Magot Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Pewnie, że tak:cool3: Drakusław byłby w 7 niebie:loveu::evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 No to zostanie wygłaskany, obfocony... Kurde ile ja ludzi poznam- zaczynam sie bac ze jestem popularna :diabloti::-o:cool3: Quote
psiulka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Drakkusia wytarmosimy i będziemy mu kibicować :evil_lol: Quote
Magot Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Mały już się cieszy:cool3: Jeśli zobaczysz dziewczynę w jasnych dżinsach z czerwoną kurtką i kręcącego tyłkiem podpalanego spaniela to będziemy my:cool3: Quote
Magot Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 psiulka napisał(a):Drakkusia wytarmosimy i będziemy mu kibicować :evil_lol: Dziękujemy!:loveu:;) Quote
Coffee&Nera Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A jak ty ujzysz dziewczyne strasznie wrzeszczaca w towarzystwie innych wrzeszczacych dziewczyn to na bank bede ja- taka w okularkach z aparatem and na głowie grzywką. A i w brazowej kurtce i czapie z pomponem xD jest czapa charakterystyczna to mnie na bank poznasz Quote
McDzik Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Arni (ST) mówi mi tu , że chciałby wspólną fotkę z Drakkarem :D Quote
Frytela Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ludzie czego wy kurde jesteście w sobote wszyscy... Jak pech to pech z niektorymi od roku mijam się tzn ja w niedziele a oni w sobote i na odwrót ehhh :(:( Quote
McDzik Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Mnie dziś Nerul namówiła na niedziele :D Jak jak mam ją w sobotę męczyć spanielami tybetańskimi i leonbergerami, to ona mnie w niedziele pomęczy Alaskanami i Syberianami :D .. więc Cie odwiedzimy :D Quote
Frytela Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 McDzik napisał(a):Mnie dziś Nerul namówiła na niedziele :D Jak jak mam ją w sobotę męczyć spanielami tybetańskimi i leonbergerami, to ona mnie w niedziele pomęczy Alaskanami i Syberianami :D .. więc Cie odwiedzimy :D A malamuty nie sa przypadkiem w sobote?? http://www.zkwp.rzeszow.pl/zkwp/index.php?option=com_content&task=view&id=90&Itemid=81&limit=1&limitstart=5 niestety są wiec i ja ich nie zobacze buu :( Quote
psiulka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 magda_drakkar napisał(a):Mały już się cieszy:cool3: Jeśli zobaczysz dziewczynę w jasnych dżinsach z czerwoną kurtką i kręcącego tyłkiem podpalanego spaniela to będziemy my:cool3: Będziemy w takim razie wyszukiwać Was :lol: A kiedy są cocerki? :eviltong: McDzik napisał(a):Mnie dziś Nerul namówiła na niedziele :D Jak jak mam ją w sobotę męczyć spanielami tybetańskimi i leonbergerami, to ona mnie w niedziele pomęczy Alaskanami i Syberianami :D .. więc Cie odwiedzimy :D Oj Wy, świry :evil_lol: Quote
Recommended Posts