Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łehh no w Rzeszowie pogoda beznadziejna, już lepiej by było, jakby troszkę śniegu spadło do wystawy i zakryło to wstrętne błotko :) .. A w sobotę może ktoś ma ochotę na zapoznanko z Mc i malutkim tybecikiem Arnim? :D Ja będę balansować między ringiem ST a Leonbergerów tak głównie :)

Posted

Talagia napisał(a):
Dwa kropczaste psy (ewentualnie duzy zielony kennel z kropczastymi psami) + brązowy strój ;)

Ok, będziemy szukać :D Jeszcze może po katalogu jakoś Was znajdziemy wg numerków startowych :P:P Kremowy spanielek tybetański na całej wystawie będzie tylko mój jeden, tak to w klasie otwartej są zgłoszone dwie złote suczki, więc my raczej charakterystyczni, a jak będę ubrana to do dziś nie wiem, pewnie też jakoś okazjonalnie, bo w leonkach sunię w młodzieży wystawiam :)

Posted

McDzik napewno cie napotkam- Jakby do ciebie podeszła taka głosna dziewczyna to na bank bede ja- przedstawie sie ze jestem Aneta i cos na bank zaczne mowic (Paulina juz napewno jest przezmnei głucha xP)

Posted

Nerul napisał(a):
McDzik napewno cie napotkam- Jakby do ciebie podeszła taka głosna dziewczyna to na bank bede ja- przedstawie sie ze jestem Aneta i cos na bank zaczne mowic (Paulina juz napewno jest przezmnei głucha xP)

ok, jakoś może to przezyje ;D Za gg dzieki, jeszcze sie zgadamy :) Ja wyruszam na tamten teren z częścią naszej tybetkowej rodzinki (znajoma z warszawy dzien przed do mnie przyjezdza z tibby i jedziemy razem) :) A na miejscu czeka duuuża część leonkowej rodzinki, którą musze przywitać :P Ganiania pewnie będzie dużo, ale na bank sie spotkamy :)

Posted

Liderowa napisał(a):
Zapraszam pod ring goldenów:razz::cool3:

i my też zapraszamy pod goldenowy ring :pbędziemy pewnie gdzieś koło Marty;)a jak nas poznać ?hmmm można znów wymyślić jakiś znak charakterystyczny:p

Posted

Frytela napisał(a):
A kogo mogę poznać w niedziele nie licząc Nerula i Cambel z którymi spotkam się na 1 miejscu :)??
Kogo moge odwiedzić i poznać? :P

Czy ja dobrze kojarze Kokosa z pudła BISa szczeniąt w sierpiu w Rzeszowie? Czy coś pomieszałam :cool3: