Coffee&Nera Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Wiesz mi w jego głowce cos nowego sie zrodzi xD Quote
McDzik Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Łehh no w Rzeszowie pogoda beznadziejna, już lepiej by było, jakby troszkę śniegu spadło do wystawy i zakryło to wstrętne błotko :) .. A w sobotę może ktoś ma ochotę na zapoznanko z Mc i malutkim tybecikiem Arnim? :D Ja będę balansować między ringiem ST a Leonbergerów tak głównie :) Quote
McDzik Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Talagia napisał(a):Jak ktoś będzie w sobote to do nas też zapraszam :evil_lol: A was to jak poznać? :D Quote
Coffee&Nera Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ja ja ja ! Mam sie bac? Ja niepełnoletnie to sie bede krepowała xD Ja bede wedrowala napewno kolo Malamutów i Huskych :D:D Quote
McDzik Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 A husky i malamuty też są w sobote, tak? No to super :D Aa tam się przejmujesz, ja w sumie mam jeszcze krzywe 17 lat :P Quote
Frytela Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 łeee dlaczego ja jestem w niedziele :( Ja też chce kogos poznac ;) Quote
Talagia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 McDzik napisał(a):A was to jak poznać? :D Dwa kropczaste psy (ewentualnie duzy zielony kennel z kropczastymi psami) + brązowy strój ;) Quote
Coffee&Nera Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ja bede w oba dni napewno... Wiec spokojnie na wszystkich was nadąze... Talagio 2 kropczaste napewno rozpoznam ;) Quote
McDzik Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Talagia napisał(a):Dwa kropczaste psy (ewentualnie duzy zielony kennel z kropczastymi psami) + brązowy strój ;) Ok, będziemy szukać :D Jeszcze może po katalogu jakoś Was znajdziemy wg numerków startowych :P:P Kremowy spanielek tybetański na całej wystawie będzie tylko mój jeden, tak to w klasie otwartej są zgłoszone dwie złote suczki, więc my raczej charakterystyczni, a jak będę ubrana to do dziś nie wiem, pewnie też jakoś okazjonalnie, bo w leonkach sunię w młodzieży wystawiam :) Quote
McDzik Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Nerul, to pewnie na te dwa kropczaste ruszymy razem ;P Quote
Coffee&Nera Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 McDzik napewno cie napotkam- Jakby do ciebie podeszła taka głosna dziewczyna to na bank bede ja- przedstawie sie ze jestem Aneta i cos na bank zaczne mowic (Paulina juz napewno jest przezmnei głucha xP) Quote
McDzik Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Nerul napisał(a):McDzik napewno cie napotkam- Jakby do ciebie podeszła taka głosna dziewczyna to na bank bede ja- przedstawie sie ze jestem Aneta i cos na bank zaczne mowic (Paulina juz napewno jest przezmnei głucha xP) ok, jakoś może to przezyje ;D Za gg dzieki, jeszcze sie zgadamy :) Ja wyruszam na tamten teren z częścią naszej tybetkowej rodzinki (znajoma z warszawy dzien przed do mnie przyjezdza z tibby i jedziemy razem) :) A na miejscu czeka duuuża część leonkowej rodzinki, którą musze przywitać :P Ganiania pewnie będzie dużo, ale na bank sie spotkamy :) Quote
Liderowa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Frytela napisał(a):łeee dlaczego ja jestem w niedziele :( Ja też chce kogos poznac ;) Zapraszam pod ring goldenów:razz:Chociaż może i w sobotę wpadnę...:cool3: Quote
aga616 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Liderowa napisał(a):Zapraszam pod ring goldenów:razz::cool3: i my też zapraszamy pod goldenowy ring :pbędziemy pewnie gdzieś koło Marty;)a jak nas poznać ?hmmm można znów wymyślić jakiś znak charakterystyczny:p Quote
Coffee&Nera Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 McDzik- na bank okrzyk- aga jak zobaczysz grupe rozprzeszczanych dziewczyn to napewno bedziemy kroczyc my ;) Quote
McDzik Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Tak :D Nerul trzeba się spotkac przed wystawą i obgadać szczegóły :D Quote
McDzik Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Nerul, my Kraków też musimy nawiedzić :D Ja zgłaszam mojego :) Quote
AnkaW Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Frytela napisał(a):A kogo mogę poznać w niedziele nie licząc Nerula i Cambel z którymi spotkam się na 1 miejscu :)?? Kogo moge odwiedzić i poznać? :P Czy ja dobrze kojarze Kokosa z pudła BISa szczeniąt w sierpiu w Rzeszowie? Czy coś pomieszałam :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ten Kokos ten :cool3::cool3::cool3: Quote
Light of Shin-Ra Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Agama napisał(a):Han ,Mesia pewnie zobaczysz w Krakowie Nie jadę do Krakowa:placz: bo jak dobrze policzyłam to wtedy cieczka nam wypada. Quote
Frytela Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 AnkaW napisał(a):Czy ja dobrze kojarze Kokosa z pudła BISa szczeniąt w sierpiu w Rzeszowie? Czy coś pomieszałam :cool3: Tak to ten czarny potwór ;) Quote
McDzik Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ..Jak dobrze mieć psa i nie martwić się o cieczkę :D Quote
Recommended Posts