AnkaW Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Nerul - ja nie gryze :cool3::cool3: a co niektórzy mówią ze nawet jestem miła :diabloti:. Ale jednego bądź pewna w życiu nie poznam Olimpusa :evil_lol: jest to dla mnie czarna magia. Psa ze zdjęcia pewnie bym poznała ale aparatu nie :shake:. Quote
Agama Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 dziewczyny AnkaW jest przemila,przesympatyczna:loveu::loveu::loveu: Quote
AnkaW Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Agama napisał(a):dziewczyny AnkaW jest przemila,przesympatyczna:loveu::loveu::loveu: no prosze :lol::lol: Dziękuję Agama :oops::oops: szkoda że Cię nie będzie. Quote
Coffee&Nera Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 No to napewno podejde ładnie powiem dzien dobry- pogłaskam grzywki jeśli bedzie mozna :D:D i obfoce... moze nawet jakis temat załapiemy ;)? Quote
Pugsy Malone Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 To może i ja się skuszę i podejdę:cool1: Quote
Coffee&Nera Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Cambel podejdziemy we 2 bedzie nam raźniej co ty na to :diabloti:? Quote
McDzik Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ale wy wszyscy nieśmiali jesteście, ja to tam nigdy się nie krępuje, żeby do kogoś podejśc i zagadać xD AnkaW - dziękuję za PW =) Quote
Agama Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 AnkaW -w Rzeszowie pewnie mnie nie bedzie-aczkolwiek nigdy nic nie wiadomo-w tym sezonie bede wystawiac weterana czyli CH.PL. ML.Ch .PL MADRYTA Sasquehanna,staruszek 2 lutego zaczyna 10 rok zycia,bidaczek juz chyba ma skleroze bo zapomnial co nalezy robic na ringu-ALE CWICZYMY:cool3::lol: Quote
McDzik Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ohh to się graty należą! A do ilu lat grzywacze dożywają w ogole? Quote
Coffee&Nera Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='McDzik']Ale wy wszyscy nieśmiali jesteście, ja to tam nigdy się nie krępuje, żeby do kogoś podejśc i zagadać xD AnkaW - dziękuję za PW =) Ja niesmiala niejestem tak do ludzi- tylko tak jakos jak przyjdzie co do czego z wystawcami/hodowcami to mam pietra :eviltong: Quote
Light of Shin-Ra Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Agama napisał(a):AnkaW -w Rzeszowie pewnie mnie nie bedzie-aczkolwiek nigdy nic nie wiadomo-w tym sezonie bede wystawiac weterana czyli CH.PL. ML.Ch .PL MADRYTA Sasquehanna,staruszek 2 lutego zaczyna 10 rok zycia,bidaczek juz chyba ma skleroze bo zapomnial co nalezy robic na ringu-ALE CWICZYMY:cool3::lol: Szkoda , że Cię nie będzie. A gdzie mam szansę zobaczyć Mesia? McDzik - grzywki żyją do 15 lat i dłużej nawet. :multi: Quote
Błyskotka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Gdybym wiedziała do kogo mam podejść to też bym podeszła :lol:. Quote
Coffee&Nera Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Błyskotko ja napewno do was podejde- wkoncu kojarze was juz od lat z PŚ :cool3: I zawsze chcialam was spotkac a tu takie szczescie i na Rzeszów wędrujecie :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 McDzik napisał(a):Ale wy wszyscy nieśmiali jesteście, ja to tam nigdy się nie krępuje, żeby do kogoś podejśc i zagadać xD Ja też nie mam z tym problemów :) Uhhh już nie mogę się doczekać, tyyle spotkań i tyyyyle super psów :loveu: Quote
Talagia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Jak ktoś będzie w sobote to do nas też zapraszam :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ja bede w oba dni- czyzbym miala za duzo ludzi do poznania? Z tego co pamietam to Talagio porzyczalas psiaka na MP mojej kolezance Ewelinie a moze to nie ty? :oops: Quote
Talagia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Nerul napisał(a):Ja bede w oba dni- czyzbym miala za duzo ludzi do poznania? Z tego co pamietam to Talagio porzyczalas psiaka na MP mojej kolezance Ewelinie a moze to nie ty? :oops: Chyba ja ;) Quote
Coffee&Nera Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 A no to Ewelina opowiadala mi o tobie ;) Już troszke mniej mam stracha przed tymi nowymi znajomosciami Quote
Frytela Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 A kogo mogę poznać w niedziele nie licząc Nerula i Cambel z którymi spotkam się na 1 miejscu :)?? Kogo moge odwiedzić i poznać? :P Quote
Coffee&Nera Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Paulinka ja Kokosa wytarmosze rowno... O której juz bedziesz w Rzeszowie? Bo moze jakis wczesniejszy spacer? Ja zachecam poznac Asie- tam wiesz z kręgu Malamuto-Huskych co ty na to Quote
Cambel&Megi Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Nerul napisał(a):Paulinka ja Kokosa wytarmosze rowno... O której juz bedziesz w Rzeszowie? Bo moze jakis wczesniejszy spacer? Ja zachecam poznac Asie- tam wiesz z kręgu Malamuto-Huskych co ty na to Jak ma się taka pogoda utrzymać to raczej nienajlepszy pomysł.:roll: Sierść przygotowana do wystawy, a wokół hali takie błoto, że eh..:shake: Quote
Frytela Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Nerul napisał(a):Paulinka ja Kokosa wytarmosze rowno... O której juz bedziesz w Rzeszowie? Bo moze jakis wczesniejszy spacer? Ja zachecam poznac Asie- tam wiesz z kręgu Malamuto-Huskych co ty na to No czemu nie ;) Cambel&Megi napisał(a):Jak ma się taka pogoda utrzymać to raczej nienajlepszy pomysł.:roll: Sierść przygotowana do wystawy, a wokół hali takie błoto, że eh..:shake: Haha nie było cie w kielcach, tuz przed wystawianiem kokos mi w błotko wskoczył :P wiec gorzej być już nie moze ;) Quote
Coffee&Nera Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Cały Kokos- norma...Teraz to u nas tez pogoda pod psem... błota i breje ale moze sie przejasni to wszystko Quote
Frytela Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 U nas nawet sucho ale wiatr uhuhu :) A kokos tak to cały on, mam nadzieje ze wiecej mi takiego numeru nie zrobi :) Quote
Recommended Posts