Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

quadrupedium napisał(a):
Przepraszam ;),
ale nie wiem kto sędziuje cotony (co prawda są zgłoszone całe 2 sztuki).

I czy poda oddział plan sędziowania z wykazem godzinowym - to bardzo ułatwi nam ustawienie czasu dojazdu.

Pozdrawiam Rzeszów

Chyba Ela Junikiewicz, ona jest od biszonów, ale na zkwp.rzeszow.pl nie ma nic o cotonach ;/

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to prawdopodobnie pani Elżunia =D ale dobrze, ze sie upomnialas, bo tak to pewnie dopiszą, a innaczej ktoś mógłby przyjechać na wystawe i nawet sie na tablicy ras przy ringu nie odnalazł.. =D

Posted

Info ze stronki:

JUNIKIEWICZ Elżbieta PL –bolończyk, hawańczyk, maltańczyk, gryfonik belgijski, brukselski, brabantczyk chihuahua, spaniel kontynentalny papillon i phalene, boston terrier, bichon frise
SHIYAN Tanjana UA – chińskie grzywacze, cavalier king charles spaniel, king charles spaniel, shih-tzu, lhasa apso, terier tybetański, spaniel tybetański
SHEVCHENKO Svetlana UA - buldog francuski, pekińczyk, mops, chin japoński, pudle,

Posted

A czy rozróżniacie proponowaną obsadę sędziowską z planem sędziowania ? Bo dla mnie to duża różnica.
Napisałam, że będzie plan sędziowania z rozpiską godzinową - piszę to po raz ostatni. Czytajcie ze zrozumieniem a nie róbcie sztucznego zamieszania.

Posted

Atik napisał(a):
A czy rozróżniacie proponowaną obsadę sędziowską z planem sędziowania ? Bo dla mnie to duża różnica.
Napisałam, że będzie plan sędziowania z rozpiską godzinową - piszę to po raz ostatni. Czytajcie ze zrozumieniem a nie róbcie sztucznego zamieszania.

Pies został przyjęty na wystawę, ale nie podaliście rasy w wykazie obsady sędziowskiej.
Przepraszam, jeżeli nieprecyzyjnie zadałam pytanie.

Posted

Jakby kogoś interesowało, to " Z powodów niezależnych od organizatorów została zmieniona obsada sędziowska! (sędzina, która miała oceniać między innymi Collie, Svetlana Shevchenko została zawieszona w prawach sędziowania...),"
Zaproszenie organizatorów w ostatniej chwil przyjęła sędzina KRYSTYNA SZULC z Warszawy.

Tak jest napisane na collakowym forum :)

Pozdrawiam :)

Posted

Pamiętam, było w sam raz ;) Dobrze i dla waszych nagusów i dla naszych włochaczy xD Ani wasze nie marzły, ani nasze się nie męczyły .. nie to co np w Kielcach =/

Posted

McDzik napisał(a):
Pamiętam, było w sam raz ;) Dobrze i dla waszych nagusów i dla naszych włochaczy xD Ani wasze nie marzły, ani nasze się nie męczyły .. nie to co np w Kielcach =/

A nam troche za ciepło było ;) ale rzeczywiście o niebo lepiej niż kielce ;)
łii doczekac sie nie moge hehe :)

Posted

Dla nas było ok, jeszcze spanielki tybetańskie były na tej mniejszej, bocznej sali, a większe psy, np. leonbergery na tej głównej.. Oby w tym roku rozmieszczenie ringów było podobne :) I nie wcisneli nas na balkon..

Posted

[quote name='Iwona']Aniu- oj - skleroza się kłania :-). W zeszłym roku było super- jak w sam raz- ani za zimno ani za gorąco :-)

Iwona, latka lecą :evil_lol: to i z pamięcią krucho :cool3:.
aaaa :hmmmm: bo ja w tamtym roku byłam z Radziem towarzysko tylko :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='AnkaW']Iwona, latka lecą :evil_lol: to i z pamięcią krucho :cool3:.
aaaa :hmmmm: bo ja w tamtym roku byłam z Radziem towarzysko tylko :megagrin::megagrin::megagrin:

Aniu- nie zwalając na latka:evil_lol: nie zapomnij jakiegoś dobrego miejsca zarezerwować - do siedzenia:cool3:- również dla nas ( jak dotrzesz wcześniej do Rzeszowa). Daaaaawno się nie widzieliśmy to i poplotkować wypada:lol:

Posted

[quote name='Nerul']AnkaW czy mogłabym porobic twoim Grzywkom fotki? Bo kumpela mnie bardzo prosila? Zrobilabym im małą sesje mogę :evil_lol:?

Nie widze problemu, zdjęcia zawsze mile widziane :multi::multi: ale będzie tylko jeden :loveu:.

McDzik - tak Radzio, Radek a właściwie to Radar, w zależności od okolicznści :evil_lol: to gdzywek :loveu:

Iwona będę chyba bardzo wczeście bo jednak BUSem pojadę o 6 rano. Oj pogadamy pogadamy, tylko żebym oceny nie przegapiła.

Posted

[quote name='AnkaW']
McDzik - tak Radzio, Radek a właściwie to Radar, w zależności od okolicznści :evil_lol: to gdzywek :loveu:.

Oo =) napisz na pw jak udało Wam się wejść 'towarzysko' xD