Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja bede prawdopobobnie bez psa wiec przyjede na ogladanie ;) i zakupy ;) mam nadzieje, że zobacze Was. Bardzo chciałabym zobaczyc Frytke i Kokosa bo to ciekawa rasa, raz welsh corgi mignely mi sie w kielcach ale nie przyjzałam sie :)

Posted

Cordia napisał(a):
ja bede prawdopobobnie bez psa wiec przyjede na ogladanie ;) i zakupy ;) mam nadzieje, że zobacze Was. Bardzo chciałabym zobaczyc Frytke i Kokosa bo to ciekawa rasa, raz welsh corgi mignely mi sie w kielcach ale nie przyjzałam sie :)

A zapraszam do nas, tylko że będzie sam Kokos, fryteli nie zgłaszałam :)

Posted

Nerul, ja nasze dzisiejsze przedwystawowe spotkanie uważam za udane :D Misja PLAKAT ukończona :D i pani z kawiarni nas przez 3 godziny nie wywaliła, to też sukces :D Tylko stolik troche zawalony katalogami z wystaw był, to ludzie na nas patrzyli, jakbyśmy książki przynajmniej sprzedawały, ale to się wytnie :D Nie mogę się doczekac powtórki :D A za tydzień obowiązkowo spacer z Arnim :)

Posted

McDzik napisał(a):
Nerul, ja nasze dzisiejsze przedwystawowe spotkanie uważam za udane :D Misja PLAKAT ukończona :D i pani z kawiarni nas przez 3 godziny nie wywaliła, to też sukces :D Tylko stolik troche zawalony katalogami z wystaw był, to ludzie na nas patrzyli, jakbyśmy książki przynajmniej sprzedawały, ale to się wytnie :D Nie mogę się doczekac powtórki :D A za tydzień obowiązkowo spacer z Arnim :)

Ja też bardzo jestem zadowolona, że mogłam usłyszeć o tylu ciekawych rzeczach od osoby tak doświadczonej jak Ty :lol: Na następny raz idziemy na przynajmniej 5 h, bo fajnie sie słucha :D :evil_lol:

Posted

Frytela napisał(a):
w sumie w ciagu 1,5 roku byla na 22 wystawach, i po co wiecej ;)

OoOhh :crazyeye: to już pewnie hiperchampion wszystkiego co się da z niej jest :crazyeye: .. No to teraz Kokosik sobie poszaleje :razz: mój Arni jeszcze nie wie co go czeka i czym jest świat wystaw :lol: ale niedługo maluszek pozna.. świat elit :lol:

Posted

McDzik napisał(a):
OoOhh :crazyeye: to już pewnie hiperchampion wszystkiego co się da z niej jest :crazyeye: .. No to teraz Kokosik sobie poszaleje :razz: mój Arni jeszcze nie wie co go czeka i czym jest świat wystaw :lol: ale niedługo maluszek pozna.. świat elit :lol:

Haha nawet championatu nie ma ;)
ale ona nie lubi wystaw wiec po co ja meczyc wiecej ;)

Posted

Błyskotka napisał(a):
Gdybym wiedziała do kogo mam podejść to też bym podeszła :lol:.

Jak mogę Was rozpoznać? :lol:

Frytela napisał(a):
A kogo mogę poznać w niedziele nie licząc Nerula i Cambel z którymi spotkam się na 1 miejscu :)??
Kogo moge odwiedzić i poznać? :P

Mnie :eviltong:

Talagia napisał(a):
Dwa kropczaste psy (ewentualnie duzy zielony kennel z kropczastymi psami) + brązowy strój ;)

Będę szukać. Sobta czy niedziela? :cool3:

Liderowa napisał(a):
Zapraszam pod ring goldenów:razz:Chociaż może i w sobotę wpadnę...:cool3:

Będziesz z Liderkiem? :cool3:

Posted

Błyskotka napisał(a):
Na mojej stronie są zdjęcia Sułtana i mnie ;).

O, widzę, widzę :lol: Ja tam będę focić CH-CH, więc pewnie też się tam będe kręcić. A co do chow-chow, to wie Pani może czy będzie Lotos Mały Miś? :cool3:

Posted

psiulka napisał(a):
O, widzę, widzę :lol: Ja tam będę focić CH-CH, więc pewnie też się tam będe kręcić. A co do chow-chow, to wie Pani może czy będzie Lotos Mały Miś? :cool3:

Jest zgłoszony więc pewnie będzie.
A dlaczego pytasz ?