AnkaW Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 McDzik napisał(a):Niektórzy to mają pamięć .. :) hihi mam na zdjęciu bo wtedy też na tym pudle staliśmy :evil_lol: Quote
Frytela Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Tak? to ładnie ;) Ale ja ciemna jestem, nawet nie skojarzyłam ;) Quote
Cordia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ja bede prawdopobobnie bez psa wiec przyjede na ogladanie ;) i zakupy ;) mam nadzieje, że zobacze Was. Bardzo chciałabym zobaczyc Frytke i Kokosa bo to ciekawa rasa, raz welsh corgi mignely mi sie w kielcach ale nie przyjzałam sie :) Quote
Frytela Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Cordia napisał(a):ja bede prawdopobobnie bez psa wiec przyjede na ogladanie ;) i zakupy ;) mam nadzieje, że zobacze Was. Bardzo chciałabym zobaczyc Frytke i Kokosa bo to ciekawa rasa, raz welsh corgi mignely mi sie w kielcach ale nie przyjzałam sie :) A zapraszam do nas, tylko że będzie sam Kokos, fryteli nie zgłaszałam :) Quote
Cordia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 a mozna gdzies zobaczyc stawke rozplanowanie ringow ..? :) sprobojemy odiwedzic Quote
Alfa147 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 My także się wybieramy z Alfką ;) Wiecie może czy będzie stawka?;) Quote
Cambel&Megi Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Alfa147 napisał(a):My także się wybieramy z Alfką ;) Wiecie może czy będzie stawka?;) :-o Ale suuuper! :multi::multi: Do zobaczenia w takim razie :cool3: Quote
Frytela Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 wiesz co alfa mam pytanie CZY MY SIE KIEDYŚ SPOTKAMY?? xD Kurcze weź gdzieś przenocuj i w niedziele wpadnij xD Quote
Kori Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Będę w sobotę przy huskich i mamutach :loveu: jeszcze tylko nie wiem kiedy będą belgi. To jakoś się chyba rozpoznamy Nerul? Quote
Coffee&Nera Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Niewiem jak- ja bede wędrowac z aparatem- jak cos to ja moge psiurkowi zdjecia porobic :razz: Jak spotkasz dziewczyne co sie wierci na Malamutach- to napewno ja :cool3: Quote
psiulka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Frytela']A zapraszam do nas, tylko że będzie sam Kokos, fryteli nie zgłaszałam :) A co to, czemu Fryty nie zgłaszasz? :shake: Quote
Frytela Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 bo Fryta ma ferie :P Najeździla sie duzo, niech teraz młody poszaleje ;) Quote
psiulka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Frytela napisał(a):bo Fryta ma ferie :P Najeździla sie duzo, niech teraz młody poszaleje ;) A to Fryta gdzie tyle jeździła, że ma teraz ferie? :eviltong: Quote
McDzik Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Nerul, ja nasze dzisiejsze przedwystawowe spotkanie uważam za udane :D Misja PLAKAT ukończona :D i pani z kawiarni nas przez 3 godziny nie wywaliła, to też sukces :D Tylko stolik troche zawalony katalogami z wystaw był, to ludzie na nas patrzyli, jakbyśmy książki przynajmniej sprzedawały, ale to się wytnie :D Nie mogę się doczekac powtórki :D A za tydzień obowiązkowo spacer z Arnim :) Quote
psiulka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 McDzik napisał(a):Nerul, ja nasze dzisiejsze przedwystawowe spotkanie uważam za udane :D Misja PLAKAT ukończona :D i pani z kawiarni nas przez 3 godziny nie wywaliła, to też sukces :D Tylko stolik troche zawalony katalogami z wystaw był, to ludzie na nas patrzyli, jakbyśmy książki przynajmniej sprzedawały, ale to się wytnie :D Nie mogę się doczekac powtórki :D A za tydzień obowiązkowo spacer z Arnim :) Ja też bardzo jestem zadowolona, że mogłam usłyszeć o tylu ciekawych rzeczach od osoby tak doświadczonej jak Ty :lol: Na następny raz idziemy na przynajmniej 5 h, bo fajnie sie słucha :D :evil_lol: Quote
Frytela Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 psiulka napisał(a):A to Fryta gdzie tyle jeździła, że ma teraz ferie? :eviltong: w sumie w ciagu 1,5 roku byla na 22 wystawach, i po co wiecej ;) Quote
McDzik Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Frytela napisał(a):w sumie w ciagu 1,5 roku byla na 22 wystawach, i po co wiecej ;) OoOhh :crazyeye: to już pewnie hiperchampion wszystkiego co się da z niej jest :crazyeye: .. No to teraz Kokosik sobie poszaleje :razz: mój Arni jeszcze nie wie co go czeka i czym jest świat wystaw :lol: ale niedługo maluszek pozna.. świat elit :lol: Quote
Frytela Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 McDzik napisał(a):OoOhh :crazyeye: to już pewnie hiperchampion wszystkiego co się da z niej jest :crazyeye: .. No to teraz Kokosik sobie poszaleje :razz: mój Arni jeszcze nie wie co go czeka i czym jest świat wystaw :lol: ale niedługo maluszek pozna.. świat elit :lol: Haha nawet championatu nie ma ;) ale ona nie lubi wystaw wiec po co ja meczyc wiecej ;) Quote
psiulka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Błyskotka napisał(a):Gdybym wiedziała do kogo mam podejść to też bym podeszła :lol:. Jak mogę Was rozpoznać? :lol: Frytela napisał(a):A kogo mogę poznać w niedziele nie licząc Nerula i Cambel z którymi spotkam się na 1 miejscu :)?? Kogo moge odwiedzić i poznać? :P Mnie :eviltong: Talagia napisał(a):Dwa kropczaste psy (ewentualnie duzy zielony kennel z kropczastymi psami) + brązowy strój ;) Będę szukać. Sobta czy niedziela? :cool3: Liderowa napisał(a):Zapraszam pod ring goldenów:razz:Chociaż może i w sobotę wpadnę...:cool3: Będziesz z Liderkiem? :cool3: Quote
Błyskotka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Na mojej stronie są zdjęcia Sułtana i mnie ;). Quote
psiulka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Błyskotka napisał(a):Na mojej stronie są zdjęcia Sułtana i mnie ;). O, widzę, widzę :lol: Ja tam będę focić CH-CH, więc pewnie też się tam będe kręcić. A co do chow-chow, to wie Pani może czy będzie Lotos Mały Miś? :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Błyskotko ja tam tez przyjde obfocic... Powinnam wszystkich szybko obskoczyc bo normalnie mi czasu niestarczy ;) Quote
Błyskotka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 psiulka napisał(a):O, widzę, widzę :lol: Ja tam będę focić CH-CH, więc pewnie też się tam będe kręcić. A co do chow-chow, to wie Pani może czy będzie Lotos Mały Miś? :cool3: Jest zgłoszony więc pewnie będzie. A dlaczego pytasz ? Quote
psiulka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Błyskotka napisał(a):Jest zgłoszony więc pewnie będzie. A dlaczego pytasz ? Spodobał mi się na sierpniowej wystawie :loveu: Quote
Recommended Posts