Asiaczek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 A kto wybiera się z W-wy do Rzeszowa na sobotę (2, 4, 5, 7, 9 grupa)? Ja się wybieram, ale wolałabym pojechać busem, a nie samochodem osobowym... Pzdr. Quote
Coffee&Nera Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Asiaczki bedziecie *_______* O kurcza musze was poznac i wasze boskie Basenji ;) Quote
Cambel&Megi Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Asiaczek napisał(a):A kto wybiera się z W-wy do Rzeszowa na sobotę (2, 4, 5, 7, 9 grupa)? Ja się wybieram, ale wolałabym pojechać busem, a nie samochodem osobowym... Pzdr. Ooo, czyli jednak mam nadzieję, że się spotkamy, i poznamy... ;) W Kielcach wtedy wogóle nie wypaliło... Quote
Asiaczek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Nerul napisał(a):Asiaczki bedziecie *_______* O kurcza musze was poznac i wasze boskie Basenji ;) Tak, w poniedziałek wysyłam zgłoszenia. A, i będzie też Artur z Kiką (KALIMERA Asiaczek FCI):lol: Cambel&Megi napisał(a):Ooo, czyli jednak mam nadzieję, że się spotkamy, i poznamy... ;) W Kielcach wtedy wogóle nie wypaliło... To może jakieś "pakuneczki" dla Twoich podopiecznych? Co o tym myslisz...? pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Asiaczek napisał(a):A kto wybiera się z W-wy do Rzeszowa na sobotę (2, 4, 5, 7, 9 grupa)? Ja się wybieram, ale wolałabym pojechać busem, a nie samochodem osobowym... Pzdr. :multi::multi: znowu się spotkamy :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 panienkabubu napisał(a)::multi::multi: znowu się spotkamy :loveu: I znowu bedzie wesoło!!! Ciekawe, czy uda nam się zebrac skład busowy... pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Asiaczek napisał(a):I znowu bedzie wesoło!!! Ciekawe, czy uda nam się zebrac skład busowy... pzdr. Asiu, czy w Waszym busiku macie miejsce dla DUŻEGO bernardyna?? - zobaczysz, czy Frania urosła :cool3: pewnie oceny nam się zgrają ze sobą, obie jesteśmy na "B", ale po ocenie na pewno Was odnajdę :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Panienko - jeszcze jest sporo wolnego miejsca, bo... sa tylko 2 osoby chetne. Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Asiaczek napisał(a): To może jakieś "pakuneczki" dla Twoich podopiecznych? Co o tym myslisz...? pzdr. Byłoby nam bardzo miło :) Na dzień dzisiejszy to wiem, że będziemy mieli jakieś stoisko, więc własnoręcznie będziesz mogła doręczyć... ;) Quote
Asiaczek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Cambel&Megi napisał(a):Byłoby nam bardzo miło :) Na dzień dzisiejszy to wiem, że będziemy mieli jakieś stoisko, więc własnoręcznie będziesz mogła doręczyć... ;)Ok. To zaczynam robic zbiórkę wśród moich znajomych. Co prawda do wystawy jeszcze sporo czasu, ale takie rzeczy trzeba zacząć wczesniej. Gdyby coś sie zmieniło - daj znać na tym topiku lub na PW, dobrze? Pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Asiaczek']Panienko - jeszcze jest sporo wolnego miejsca, bo... sa tylko 2 osoby chetne. Pzdr. Asiu - porozmawiam z koleżanką. Czy na PW mogłabyś mi przesłać orientacyjny koszt wyprawy? No i do kiedy trzeba dać Ci znać? Ona waha się, czy zgłaszać, czy nie. Wiem, że czasu jednak jeszcze sporo, ale można zacząć się nad tym zastanawiać. Quote
Cambel&Megi Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Asiaczek napisał(a):Ok. To zaczynam robic zbiórkę wśród moich znajomych. Co prawda do wystawy jeszcze sporo czasu, ale takie rzeczy trzeba zacząć wczesniej. Gdyby coś sie zmieniło - daj znać na tym topiku lub na PW, dobrze? Pzdr. Bardzo dziękujemy już teraz... :multi: Tutaj na pewno nic się nie zmieni, będę w obydwa dni, w końcu do hali mam 3 min. drogi. ;) Quote
Coffee&Nera Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ja rownież w oba dni bede- mnie mozna znaleść na V grupie ;) Quote
Asiaczek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Cambel&Megi napisał(a):Bardzo dziękujemy już teraz... :multi: Tutaj na pewno nic się nie zmieni, będę w obydwa dni, w końcu do hali mam 3 min. drogi. ;) O, takiej to dobrze! A my z W-wy mamy 300 km w jedna stronę...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Nerul napisał(a):Ja rownież w oba dni bede- mnie mozna znaleść na V grupie ;) Ale łatwiej będzie, abys Ty podeszła do basków, niz baski do Ciebie. Bo nas na pewno nie bedzie tyle, ile Twojej rasy... To co? Podejdziesz?:lol: Pzdr. Quote
Coffee&Nera Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Oczywiscie :D:D Tylko moge sie troszkę zawstydzic jak to ja mam w zwyczaju. Ja na Malamutach zawsze wesze jak cos ;) wiadomo juz ile Basenji i jakie psy ogołem zgłoszone? Quote
Asiaczek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Nerul napisał(a): wiadomo juz ile Basenji i jakie psy ogołem zgłoszone? Jak przeglądałam spis wystawców, to jeszcze ani jednego basenji nie zgłoszono... Ale do zamknicia listy jeszcze trochę czasu zostało... Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Asiaczek napisał(a):O, takiej to dobrze! A my z W-wy mamy 300 km w jedna stronę...:lol: Pzdr. Wspaniale.....Wiesz, chętnie się z Tobą zamienię... ;) Quote
Asiaczek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 A ja nie będe się zamieniac, bo - jakby nie spojrzeć - to z centrum PL do kazdej granicy mamy ok. 400 km. I to mnie cieszy...:lol: Pzdr. Quote
Mała_Tybetanka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Asiaczek napisał(a):A ja nie będe się zamieniac, bo - jakby nie spojrzeć - to z centrum PL do kazdej granicy mamy ok. 400 km. I to mnie cieszy...:lol: Pzdr. Oj tak to jest prawda ...właściwie wszędzie ta sama droga :) Asiaczku to my was będziemy dopigować w sobotę ....:) Quote
Błyskotka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Asiaczek napisał(a):O, takiej to dobrze! A my z W-wy mamy 300 km w jedna stronę...:lol: Pzdr. No my tak samo mamy 300 w jedną stronę :lol:. No to najwyraźniej się spotkamy :cool3:. Quote
Asiaczek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Mała_Tybetanka napisał(a):Oj tak to jest prawda ...właściwie wszędzie ta sama droga :) Asiaczku to my was będziemy dopigować w sobotę ....:) O, super!!! A możesz mi powiedzieć, czy na płycie rzeczywiście był Białystok? Pytam tak z ciekawości...:lol: Błyskotka napisał(a):No my tak samo mamy 300 w jedną stronę :lol:. No to najwyraźniej się spotkamy :cool3:. Piękna sprawa! Dawno nie widziałysmy się, prawda? pzdr. Quote
Agasia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Asiaczek napisał(a):A kto wybiera się z W-wy do Rzeszowa na sobotę (2, 4, 5, 7, 9 grupa)? Ja się wybieram, ale wolałabym pojechać busem, a nie samochodem osobowym... Pzdr. Chętnie pisalabym sie na BUSa... :) Quote
Asiaczek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Agasia - chcesz - masz!:lol: Jest juz nas troje do busa do Rzeszowa! Super skład nam się szykuje...:lol: Pzdr. Quote
Agasia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Asiaczek']Agasia - chcesz - masz!:lol: Jest juz nas troje do busa do Rzeszowa! Super skład nam się szykuje...:lol: Pzdr.:multi::multi: Fajno Quote
Recommended Posts