asiuniab Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 hura, hura, Szafirka przyjmie naszą bidę, także wracamy na właściwy tor, wrzucamy bieg i do przodu:) jestem szczęśliwszą osobą wiedząc, że niedługo się zmieni życie Tego trójłapka:) 2 Quote
Gabi79 Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 kochane ciocie, dostałam dzisiaj informację, że niestety psiak na razie nie może pojechać do dt:( mam informację, że odezwie się, jak tylko sytuacja się unormuje, chodzi o zdrowie czterokopytnego; strasznie mi smutno (sinusoida emocji w tym tygodniu, strasznie mi się udzieliła), dziś pozwolę sobie na ten stan, a jutro do roboty, muszę skończyć rozsyłać zaproszenie na wątek i przemyśleć w jaki sposób najlepiej i najmądrzej pomóc naszemu trójłapkowi, bo niestety On całe swoje życie jest w schronisku:( spełnia się najgorszy scenariusz:( Mówi się trudno, ale mam nadzieję, że Szafirka przyjmie malucha Quote
bakusiowa Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 hura, hura, Szafirka przyjmie naszą bidę, także wracamy na właściwy tor, wrzucamy bieg i do przodu:) jestem szczęśliwszą osobą wiedząc, że niedługo się zmieni życie Tego trójłapka:) Nie trójłapka tylko Iryska. Quote
cancer43 Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Nie trójłapka tylko Iryska. Wrrr ,nie Iryska,tylko Stanczyka Quote
cancer43 Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 hura, hura, Szafirka przyjmie naszą bidę, także wracamy na właściwy tor, wrzucamy bieg i do przodu:) jestem szczęśliwszą osobą wiedząc, że niedługo się zmieni życie Tego trójłapka:) No to super dobra wiadomość Quote
free Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 oooo po ciążkim dniu w schronisku...aż mi sie japa usmiechneła ;) Quote
asiuniab Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Kochani mamy na razie: deklaracje stałe: asiuniab-siostrzenica - 40 zł Aldrumka - 20 zł agat21 - 10 zł free - 50 zł razem 120 zł deklaracje jednorazowe: tiggi - 50 zł ewu - 100 zł ewa gonzales Amiga - 30 zł ania68 - 10 zł Rubik - 10 zł głosowanie: Irys - 6 głosów Stańczyk - 4 głosów Kleks - 2 głosy ps. dzięki tiggi uzupełniam głosowanie do końca niedzieli 05-07-2015 to tak w ramach porządków:) Quote
asiuniab Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Do kiedy trwa głosowanie? a do końca niedzieli:) Quote
Xibalba Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Zaglądam do maluszka wieczorem :) Czyli jednak hotelik, dobrze że jest miejsce. Proszę cegiełkę za 10 zł i nr konta (czy wysłać na ten, który mam?). Niestety tylko tyle na razie mogę, ale będę pamiętać o maluchu, choć w duchu wierzę, że nie będzie długo czekał na nowy dom. Quote
AMIGA Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 To ja się przyłączam do głosowania - jestem za Iryskiem. Imię Stańczyk też jest fajne, ale jakoś tak za długie. Quote
asiuniab Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Zaglądam do maluszka wieczorem :) Czyli jednak hotelik, dobrze że jest miejsce. Proszę cegiełkę za 10 zł i nr konta (czy wysłać na ten, który mam?). Niestety tylko tyle na razie mogę, ale będę pamiętać o maluchu, choć w duchu wierzę, że nie będzie długo czekał na nowy dom. super, dziękuję bardzo, bardzo nam się przyda, nie wiem jaki masz nr konta, mam jedno konto tylko dla psiaków, i to będę rozsyłać, więc może poczekaj, ja dziś najpóźniej jutro wszystkim porozsyłam dane do przelewu:) To ja się przyłączam do głosowania - jestem za Iryskiem. Imię Stańczyk też jest fajne, ale jakoś tak za długie. super, dziękuję za głos; ja co do długości, zawsze zwracam uwagę, żeby to były dwie sylaby i w myślach wołam psa, jeśli jest łatwo to znaczy, że się nada:) deklaracje stałe: asiuniab-siostrzenica - 40 zł Aldrumka - 20 zł agat21 - 10 zł free - 50 zł razem 120 zł deklaracje jednorazowe: tiggi - 50 zł ewu - 100 zł ewa gonzales Amiga - 30 zł ania68 - 10 zł Rubik - 10 zł Xibalba - 10 zł głosowanie: Irys - 7 głosów Stańczyk - 4 głosów Kleks - 2 głosy Quote
teresaa118 Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Jak Jogis pojdzie do wlasnego domu, przeniose moja deklaracje na Iryska- Stanczyka Quote
free Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Irysek...nie widzę jakoś,,ale to malo wazne. Joasiu,,jak pisalam na fb.deklaracja moja i kolezanki w sumie 150zł oby tak zostalo.Obietnica byla pod wplywem leków .. Ja z bazarku wedle obietnicy dorzuce na jakiś m;c lub 2 na hotel A malec i tak długo miejsca nie zagrzeje w hotelu ;) Quote
Nadziejka Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 A ja wolam Stasiu Stasiuniek ciesze ogromnie raduje Asiu ze udalo sie cudnie cudnie sciskamy mocno kciuki aby wszystko poszlo dobrusko Quote
asiuniab Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Jak Jogis pojdzie do wlasnego domu, przeniose moja deklaracje na Iryska- Stanczyka cudnie, raczej Irys (Stańczyk), a wraz z Nim ja dziękujemy Irysek...nie widzę jakoś,,ale to malo wazne. Joasiu,,jak pisalam na fb.deklaracja moja i kolezanki w sumie 150zł oby tak zostalo.Obietnica byla pod wplywem leków .. Ja z bazarku wedle obietnicy dorzuce na jakiś m;c lub 2 na hotel A malec i tak długo miejsca nie zagrzeje w hotelu ;) free jesteś niesamowita - stokrotne dzięki, wiele muszę się nauczyć od Ciebie:) A ja wolam Stasiu Stasiuniek ciesze ogromnie raduje Asiu ze udalo sie cudnie cudnie sciskamy mocno kciuki aby wszystko poszlo dobrusko ewa gonsales, dziękuję trzymaj, trzymaj, jak psiak będzie na miejscu na chwilę puścimy, a później znów zaciskamy za poznanie i szybką naukę podroska, a później to już tylko będziemy zaciskać za domek:) Quote
Xibalba Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 super, dziękuję bardzo, bardzo nam się przyda, nie wiem jaki masz nr konta, mam jedno konto tylko dla psiaków, i to będę rozsyłać, więc może poczekaj, ja dziś najpóźniej jutro wszystkim porozsyłam dane do przelewu:) Ok, to czekam :) I trzymam kciuki oby się wszystko udało. Quote
asiuniab Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Uwaga, Uwaga, ogłaszam, że chłopak od dziś nazywa się Irys, nie jest już nr w schronisku, nie jest trójłapkiem, psiakiem, chłopakiem, a jest Irysem:) bardzo się cieszę, dziękuję za pomoc w wyborze imienia; zabieram się za rozsyłanie konta oraz jak tylko porozmawiam z Szafirką dam Wam znać co i jak, względem terminu przyjazdu do Niej Irysa:) Quote
cancer43 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Uwaga, Uwaga, ogłaszam, że chłopak od dziś nazywa się Irys, nie jest już nr w schronisku, nie jest trójłapkiem, psiakiem, chłopakiem, a jest Irysem:) bardzo się cieszę, dziękuję za pomoc w wyborze imienia; zabieram się za rozsyłanie konta oraz jak tylko porozmawiam z Szafirką dam Wam znać co i jak, względem terminu przyjazdu do Niej Irysa:) Jaka dobra wiadomość od poniedziałku 1 Quote
tiggi Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Cieszą takie wiesci????Irysku trzymam za Ciebie mocno???? Quote
asiuniab Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 wstępnie z Szafirką umówiłyśmy się na łączony transport na czwartek, jednak nie udało mi się znów dodzwonić do schroniska, a muszę się wcześniej z Nimi umówić na odbiór Irysa; będę jeszcze próbować; Quote
asiuniab Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 właśnie rozesłałam nr konta, kochane cioteczki proszę uporządkować skrzynkę i wpuścić moją wiadomość:) tiggi i ewu Quote
Gabi79 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Irysek, cudne Słoneczko!!! Oby w czwartek opuścił schronisko!!! Quote
cancer43 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 właśnie rozesłałam nr konta, kochane cioteczki proszę uporządkować skrzynkę i wpuścić moją wiadomość :) tiggi i ewu Do ewu trzeba wysyłać wiadomosci na maila - [email protected] Quote
Recommended Posts