pralinka94 Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Sara (244/15) to bardzo energiczna sunia w typie owczarka niemieckiego, około 5 letnia. Sunia potrzebuje sporej dawki ruchu, bardzo lubi się bawić i aportować piłki. W stosunku do innych psów jest przyjazna. Sara potrafi siadać na komendę i wciąż uczy się nowych komend. W stosunku do ludzi bardzo przyjazna, lubi być głaskana, w szczególności po brzuszku. Przyszły opiekun musi sobie zdawać sprawę, że to duży pies, sunia potrafi mocno pociągnąć na smyczy i trzeba sporej konsekwencji aby nie dała opiekunowi wejść na głowę. Sunia nadaje się do domu gdzie są już starsze dzieci. Jej właściciel trafił do szpitala i nie może się nią dłużej opiekować. Sara jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Przebywa w Katowicach. Kontakt: Paulina 792-304-398 Oto ślicznotka: Quote
pralinka94 Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 I oczywiście prosimy Maciaszka o założenie karty na stronie schroniska i fundacyjnej :loveu: Quote
pralinka94 Posted May 13, 2015 Author Posted May 13, 2015 Zapisuję :) Robić wizytówkę? ;) tak, bardzo prosimy! :) Quote
maciaszek Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Jestem i ja. Sara jest już wszędzie, gdzie być powinna. Proszę tylko o sprawdzenie czy nie ma żadnych błędów, karty zakładałam w biegu ;) Quote
pralinka94 Posted May 15, 2015 Author Posted May 15, 2015 Jestem i ja. Sara jest już wszędzie, gdzie być powinna. Proszę tylko o sprawdzenie czy nie ma żadnych błędów, karty zakładałam w biegu ;) dziękuje, nie wychwyciłam żadnych błędów :) Quote
pralinka94 Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 Sara pojechała wczoraj do domu, wiem tylko tyle że trafiła do rodziny do domu z ogrodem. Na dniach będę dzwoniła, co u suni ;) zamieszkała pod Pyrzowicami. 1 Quote
Recommended Posts