dzodzo Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 nie tylko umie wstawiac fotki ale zmieniła dobermany na charty afganskie;) Quote
oris Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 dzodzo napisał(a):nie tylko umie wstawiac fotki ale zmieniła dobermany na charty afganskie;) to moj wpływ :eviltong: Quote
Vika_Bari Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 To nie chart to mój ukochany Blumoczka. Tęskne za nim okropnie. Quote
Vika_Bari Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 26.07.2008 w nowe lepsze życie pojechali: 3 dobki i 2 niby dobki 1. Blumen (moje kochanie). 2. Nikki: Wesola mala rozrabiaro po leczeniu zapalenia nerek. 3. Neron. On jest bardzo mily i bardzo fajny i piekny. Pojechal do wlasnego domu. Widzimy rodzine na foto. Wszyscy Neronem zachwyceni. Quote
Vika_Bari Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 A takze 4. Nicki ze Swarzędza: I 5. Vera ze Swarzędza. Spokojna starsza sunia. Pojechala z Nikki i Blumenem do domku tymczasowego. Umiem wstawiac foty! Quote
dzodzo Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 super, ze znow tyle psiakow pojechało:cool2: i Neronek odzyskany jak widzę,taki piekny pies zasłużył na lepsze zycie niz miał Quote
oris Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 super Olena ze wstawilaś, fotki ze juz umiesz :), Ja caly czas latam z malym szczeniorkiem jego oczko wyglada coraz gorzej, zadne masci ani kropelki nie pomagaja oczko jest cale wybałuszone i spuchniete, niby wiedza co to, ale jkos nic nie dziala, najblizszy wet okulista ponoc we Wroclawiu,ale chociaz ich skora juz jest w lepszym stanie Quote
GoniaP Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 oris napisał(a):super Olena ze wstawilaś, fotki ze juz umiesz :), Ja caly czas latam z malym szczeniorkiem jego oczko wyglada coraz gorzej, zadne masci ani kropelki nie pomagaja oczko jest cale wybałuszone i spuchniete, niby wiedza co to, ale jkos nic nie dziala, najblizszy wet okulista ponoc we Wroclawiu,ale chociaz ich skora juz jest w lebszym stanie Polecam dr Juszczaka z Bułgraskiej w Poznaniu.... Nie trzeba jechać do Wrocławia,.... Quote
oris Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 U Egona wszystko ok dostalam od Oleny preparaty na siersc mysle ze teraz wreszcie przestanie juz wypadac. W poniedziałek zostal tez wykastrowany teraz tylko musi sie zagoić. Quote
oris Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 GoniaP napisał(a):Polecam dr Juszczaka z Bułgraskiej w Poznaniu.... Nie trzeba jechać do Wrocławia,.... juz tam dzwoniłam jes do 18 na urlopie dzwonilam tez do wroclawia ale mnie spuscili na drzewo i jeszcze do warszawy do doktora Garncarza i przeslalam fotki jest szansa ze cos poradza byli bardzo mili Quote
oris Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 maltretowalam tez dzisiaj okuliste od ludzi ale ten to juz calkowicie sie na mnie oburzy,[SIZE=2] w ogóle to się dzisiaj z tej bezradności poryczałam Quote
Vika_Bari Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='dzodzo']super, ze znow tyle psiakow pojechało:cool2: i Neronek odzyskany jak widzę,taki piekny pies zasłużył na lepsze zycie niz miał Jak wrócę to wstawię foty Nerona z mojego domu i na nich co Karina z Neronem wyrabiała. Biedny psiak! Ona go kapała, smarowała, ustawiała, odwracała, czesała mokrego, i znów kąpała i znów (bo miął pchły) i potem znów bo śmierdział tym czymś od pcheł. Nu jedno mogę powiedzieć że Neron to zabawka z wyglądem dużego wielkiego dobermana. Nawet moja Vika by tyle nie wytrzymała ile Neron. Taki wielki pluszak dla zabawy z dziećmi. Czego tylko ludzie nie potrafią zrobić ze zwierzętami! Ciekawie czy on od początku od schrona miał taki charakter czy go ten gościu z Wrocka tak wychwal i że on oddal takiego psa!!!!!!!!! Karina i ja zakochaliśmy się w nim. Karina ma swoich dwa psy i non stop krzyczała: Kurcza zabieram go do siebie! Jaki pies! A ja jej nie możesz bo masz dwa samce. I mam na fotach nowy dom Nerona. Asiu może ty wstawisz bo ja nie dam rady. One jakoś dziwnie zmniejszone. Przewale ich tobie. Quote
dzodzo Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 fotki nowej"chałupki" Nerona są takie ze jak je powiększe to będą nieczytelne,więc wklejam tylko kilka.Widać,że dom imponujący-czyli własciwy dom dla własciwego psa-pięknie sie będą komponować.I wielki,naprawdę wielki- zielony ogród!!!!!!!!! a tu Neron w kąpieli, faktycznie siła spokoju-moja Zara by juz rozniosła płot:) Quote
Vika_Bari Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Asiu ty nie wiesz ile to trwało! To woda się kończyła to szampon, to pchły zaczęli wyskakiwać. Ale Karina nie dawała za wygraną. Ja i jeszcze jedna dziewczyna pomagali jej ale woleliśmy nie mieszacz się w ten cuchnący środek na pchły. Moja Vika ma też spokój ale tak długo by nie wytrzymała. Neron jest naprawdę niesamowity. I teraz myślę że będzie mu dobrze. Quote
oris Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Egon jest w coraz lepszej kondycji i naprawde w dobrym nastroju tu na fotkkach zabawa po kapieli, teraz tylko rana po kastracji do zagojenia i nowy kochajacy domek Quote
oris Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 I jeszcze maluchy Negra jak zwykle stanela na wysokosci zadania i zabawia całą rodzine :) Quote
Dobermania Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Olen, co z Zonką? Jakby co, u mnie pokój (nawet dwa:razz:) dla niej przygotowane. Teraz wyjeżdżam na dwa tyg., ale jak wrócę, to mogę wziąć ją lub jakieś maleństwo potrzebujące. Quote
oris Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 U Egona wróciła nużyca, myślę ze to po tej kastracji organizm musiał się osłabić. Wet mi tak mówił ze przy osłabieniu organizmu może to wracać miałam tylko nadzieję ze takk szybko to nie nastąpi. I przeżarł swoje nówki szelki, a były takie piękne, żadna smycz mu się nie oprze i to wiedziałam, dlatego może jedynie na łańcuszkowej wychodzić, ale nie myślałam że za szelki się zabierze Oczko Bachanka wygląda coraz lepiej goi sie powoli, ale goi i to jest najważniejsze :) Quote
aisaK Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Tak, nużyca przy każdym osłabieniu bedzie wracała :( Ale on i tak doskonale wygląda ;) Z tymi szelkami to jak on to zrobił? Na sobie pogryzł? Quote
oris Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Tak Kasiu miał je na sobie, u niego to jest jedno porządne kłapniecie i już po nich, okazało się ze jest w tej dziedzinie fachowcem ;) Quote
oris Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Egoniasty i Mruzka bardzo sie polubiły jak Negra juz nie ma sily na zabawe to Egon bawi sie wlasnie z nia Quote
Recommended Posts