Martika&Aischa Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Kociaki zapraszają na bazarek :) chociaż tak wspomożemy ogonki :) http://www.dogomania.com/forum/topic/147252-fasion-by-milady-edycja-iv-z-nowo%C5%9Bciami-zapraszamy-1306-2000/ Quote
Ferox Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Z wieści telefonicznych :) U Kornelki wszystko w porządku. Nie jest jeszcze wypuszczana na podwórko. Kornelka powoli przyzwyczaja się do nowej Pani, już nie syczy, jednak dalej obawia się brania na ręce. :( Szczególnie cieszy się na widok Pańci w porze karmienia ;) Co do Fenixa, czuje się dobrze, apetyt ma ogromny :D Rany na nóżkach ładnie się goją i zaczynają zarastać futerkiem. Wydaje mi się, że przybrał jeszcze trochę masy :) Jutro jedziemy do Pani Doktor na wizytę kontrolną i ściągnięcie szwów, więc staniemy na wadze ;) Niepokoi mnie tylko zaczerwienienie koło uszu Feniksa, może moje przewrażliwienie, ale wole dmuchać na zimne ;) Quote
Ferox Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 I ja! Obiecany przelew poleciał wczoraj... Nutusiu, dotarły do mnie pieniążki "spadkowe" po Odim. :) Pięknie Ci dziękuję. :wub: Quote
Ferox Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Kociaki zapraszają na bazarek :) chociaż tak wspomożemy ogonki :) http://www.dogomania.com/forum/topic/147252-fasion-by-milady-edycja-iv-z-nowo%C5%9Bciami-zapraszamy-1306-2000/ Martiko@Aischo, ślicznie Ci dziękuję za piękny bazarek. :wub: Quote
Ferox Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Gorąco dziękuję Cioci Cancer43 i Cioci Kamie202, za bazarek dla kociaków na Fb. :wub: 1 Quote
Nutusia Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Nutusiu, dotarły do mnie pieniążki "spadkowe" po Odim. :) Pięknie Ci dziękuję. :wub: Bardzo się cieszę - na zdrowie! :) I jeszcze tylko prośba o potwierdzenie tutaj: http://www.dogomania.com/forum/topic/146228-rozliczam-domowe-pyszno%C5%9Bci-i-inne-cuda-na-odiego-do-2804-godz-2100/ Quote
Ferox Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Przedwczoraj Fenix był u Pani Doktor na wizycie kontrolnej. Miał ściągnięte szwy i zrobioną morfologię. Pani Doktor obejrzała również nóżkę i uszka Fenixa. Zaleciła jeszcze smarowanie maścią uszu, ale na zewnętrznej stronie małżowin. Feni dostał jeszcze zastrzyk Biomectinu. Morfologia wyszła bardzo dobrze :) Rany ładnie się goją :) Fenix waży już 3,6kg. :D Za morfologię i Biomectin dla fenixa zapłaciłem 21zł :( P.S. Koszty wszystkich zabiegów, operacji i hospitalizacji Fenixa z dużą ulgą wyniosły 550zł. Za co bardzo, bardzo gorąco dziękuję Panu Doktorowi. :wub: Właśnie przygotowuję bazarek i mam nadzieję, że choć w części pokryje dług w lecznicy. Quote
Nutusia Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Najważniejsze, że Feni zaczyna wyglądać i ważyć ;) jak kot! :) Dołączam się do podziękowań dla Pana Doktora - też mamy u siebie taki SKARB i dzięki temu łatwiej pomagać... Mój bazarek trwa do środy - też będzie z niego jakiś grosik dla powstańca z popiołów ;) 1 Quote
Martika&Aischa Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Najważniejsze, że Feni zaczyna wyglądać i ważyć ;) jak kot! :) Dołączam się do podziękowań dla Pana Doktora - też mamy u siebie taki SKARB i dzięki temu łatwiej pomagać... Mój bazarek trwa do środy - też będzie z niego jakiś grosik dla powstańca z popiołów ;) i z naszego bazarku wpadnie grosik do kociej skarbonki :) zdrówka ogonki :* 1 Quote
Ferox Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Najważniejsze, że Feni zaczyna wyglądać i ważyć ;) jak kot! :) Dołączam się do podziękowań dla Pana Doktora - też mamy u siebie taki SKARB i dzięki temu łatwiej pomagać... Mój bazarek trwa do środy - też będzie z niego jakiś grosik dla powstańca z popiołów ;) i z naszego bazarku wpadnie grosik do kociej skarbonki :) zdrówka ogonki :* Fenix Ciociom dziękuje całym sercem :D 5 Quote
Cassi_ Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 hejka :rolleyes: tak jak wspominałam na początku.... mogę podesłać fanty na bazarki z przeznaczeniem dla kociaków którym pomagasz :) proszę tylko na PW słać info z adresem Quote
Nutusia Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Bardzo oryginalne ma umaszczenie. Przystojniaczek! :) Quote
Kama202 Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Gorąco dziękuję Cioci Cancer43 i Cioci Kamie202, za bazarek dla kociaków na Fb. :wub: Cała przyjemność po naszej stronie Krzysiu :D Quote
Ferox Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 hejka :rolleyes: tak jak wspominałam na początku.... mogę podesłać fanty na bazarki z przeznaczeniem dla kociaków którym pomagasz :) proszę tylko na PW słać info z adresem Bardzo dziękuję :) Już wysyłam PW ;) Quote
Ferox Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 Dotarły pieniążki od Cioci Cancer i Kamy z bazarku Fb ( w sumie 520zł) :wub: W imieniu Fenixa bardzo Ciociom dziękuję. 1 Quote
Ferox Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 Fenix, bardzo powoli dochodzi do siebie, bardzo oszczędza nóżkę. Wydaje mi się, że do pełnej sprawności jeszcze daleka droga. 1 Quote
mar.gajko Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Kiciak piękny, ale sierść jeszcze "nie taka". Quote
Nutusia Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Może też trochę oszczędzać nóżkę z "przyzwyczajenia". Moja Lili tak miała - operacja spowodowała, że przestała odczuwać przeogromny ból spowodowany wypadnięciem panewki kości udowej ze stawu, a i tak jeszcze przez dłuższy czas obawiała się normalnie korzystać z łapy... Teraz - jak to mówi nasz nieoceniony Doktor - potrzebny jest już tylko Doktor Czas ;) Quote
Recommended Posts