madzia.uje93 Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 A ja wstawię parę zdjęć Kuby z ostatniego spacerku :) Quote
teresaa118 Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Sliczny chlopak, oby szybko znalazl wlasnego "glaskacza" Quote
ania91sc Posted June 1, 2015 Author Posted June 1, 2015 Niestety nie :( Ostatnio mam mało czasu, nie miałam kiedy napisać co u niego słychać - wybaczcie... Postaram się to nadrobić wkrótce. Quote
ania91sc Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 A więc przynoszę wieści - najlepsze wieści :) Od dzisiaj Kuba w nowym domku!!! Wczoraj zadzwoniła do mnie Pani, która znała właścicieli psiaka i dopiero teraz dowiedziała się, że go oddali do schroniska, bo ponoć im się jednak dziecko urodziło... Także jak tylko o tym usłyszała to stwierdziła, że nie może pozwolić na to aby psiak został dłużej w schronisku. No i właśnie tym sposobem dzisiaj przyjechali i go zabrali. Pani nie pracuje, mieszka w domu z ogrodem, maja jeszcze suczkę rasy owczarek niemiecki, z którą Kuba dogadał się bez problemu. Już został wykąpany i powolutku się zadomawia i traktuje wersalkę jak własną :D Pani oczywiście do mnie dzwoniła i opowiadała chętnie jak psiak spędza pierwsze chwile w nowym domu. 2 Quote
EVA2406 Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Dopiero doczytałam i aż łzy mi się zakręciły w oczach z tego Kubusiowego szczęścia. Jak to dobrze, że jeszcze są wrażliwi ludzie na świecie. Quote
ania91sc Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 A tak Kuba miewa się w nowym domciu :) P.S. Pani nie może się go nachwalić :D 1 Quote
Recommended Posts