Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mała, łagodna, ma ca 8 lat, niedawno sobie rozwaliła dość konkretnie listwę mleczną, była szyta. Siedzi od 2012 lub 3013 roku. Alfą w boksie nie jest, raczej wycofana. :(

Posted

Mała, łagodna, ma ca 8 lat, niedawno sobie rozwaliła dość konkretnie listwę mleczną, była szyta. Siedzi od 2012 lub 3013 roku. Alfą w boksie nie jest, raczej wycofana. :(

o rany :( ależ bidulka :( smutne oczka wręcz przerażają :( dziewczynki a może udało by się maleńką wyciągnąc ze schroniska ? :(

Posted

Byłoby dt za zwrot kosztow za jedzenie i weter. Jesli jest potrzebne dla suni.

Rozumiem, że chodzi o Sabinkę? Gdzie? 

Proszę o informacje na PW :)

przypomnę się ...........

A możesz mi Cioteczko podesłać link do bazarku?

Przez te dogo zawirowania wszystko straciłam :(

Posted

A możesz mi Cioteczko podesłać link do bazarku?

Przez te dogo zawirowania wszystko straciłam :(

Przypomnę się raz jeszcze :)

Posted

ciocia cały czas wstawiam link do bazarku :( tak jak na przykład tutaj ....prześlę go jeszcze na PW.

http://www.dogomania.com/forum/topic/146827-dzi%C5%9B-ko%C5%84czymy-wielka-wiosenna-wyprzeda%C5%BC-zapraszamy-1205-2000/

Kolejne prośby wraz z załączonym linkiem + PW z prośbą o potwierdzenie i linkiem do bazarku.

Przysięgam nie mam siły się dłużej prosic o potwierdzenie więc proszę o uzupełnienie postu rozliczeniowego o wpłatę z naszego bazarku a ja na wątku bazarkowym wstawię adnotację że wpłata widnieje w rozliczeniu na wątku. Na chwilę obecną i tego nie mogę zrobic aby zamknąc bazarek bo nie ma w rozliczeniu śladu że przekazałam suni pieniądze.

Posted

Martika, Lili wyjechała na kilka dni, wpłata na pewno dotarła - tylko przez te roboty na dogo uciekło nam bardzo dużo wątków.

Jeżeli tylko w ciągu najbliższych dni będzie w stanie podłączyć się do internetu to na pewno zrobi wszystko zgodnie z Twoją prośbą.

Przepraszamy za zamieszanie i opóźnienie rozliczenia. 

• Downvote 2
Posted

Martika, Lili wyjechała na kilka dni, wpłata na pewno dotarła - tylko przez te roboty na dogo uciekło nam bardzo dużo wątków.

Jeżeli tylko w ciągu najbliższych dni będzie w stanie podłączyć się do internetu to na pewno zrobi wszystko zgodnie z Twoją prośbą.

Przepraszamy za zamieszanie i opóźnienie rozliczenia. 

Pinczerko bardzo Ci dziękuję za wyjaśnienie  :) w takim razie czekam cierpliwie :)

Posted

Niestety ale nie mam czasu, żeby wertować poprzednie strony wątku dlatego pisałam, że proszę

o link do bazarku - dostałam go wczoraj wieczorem i dopiero tu zajrzałam ściągnięta przez Pinczerkę... 

To, że dogo wszystko mi skasowało to nie moja wina... 

Błędy naprawione :) Wybacz za opóźnienie.

Kwota potwierdzona i dopisana do rozliczenia - BARDZO dziękujemy za pomoc :)

Posted

Niestety ale nie mam czasu, żeby wertować poprzednie strony wątku dlatego pisałam, że proszę

o link do bazarku - dostałam go wczoraj wieczorem i dopiero tu zajrzałam ściągnięta przez Pinczerkę... 

To, że dogo wszystko mi skasowało to nie moja wina... 

Błędy naprawione :) Wybacz za opóźnienie.

Kwota potwierdzona i dopisana do rozliczenia - BARDZO dziękujemy za pomoc :)

ale ja link podałam 4 razy :) nigdzie nie trzeba było się cofac ani szukac :) strona 9 ( przedostatnia) oraz 10 ( aktualna) dodatkowo PW z linkiem :)

P.S. Dziękuję za potwierdzenie i niech sunieczce wyjdzie na zdrówko :)

Posted

ale ja link podałam 4 razy :) nigdzie nie trzeba było się cofac ani szukac :) strona 9 ( przedostatnia) oraz 10 ( aktualna) dodatkowo PW z linkiem :)

P.S. Dziękuję za potwierdzenie i niech sunieczce wyjdzie na zdrówko :)

Dostałam chwilowej ślepoty, dopiero PW dotarło do moich oczu - wybacz  0what.gif0vishenka_33.gif