Lili8522 Posted October 20, 2015 Author Share Posted October 20, 2015 Uzupełniłam właśnie ostatnie wpłaty i wydatki - wybaczcie opóźnienie :) Mam pytanie do kilku osób a mianowicie Selenga nie mam wpłat deklaracji od początku czyli od 5 miesięcy, nie wiem czy jeszcze będą czy rezygnujesz ze wsparcia dla Buni? :( Cancer43 - czy to 5 zł nadal jest aktualne bo również nie mam wpłat oraz za wrzesień i za październik nie ma tych "bonusowych" wpłat o których pisałaś z bazarków na FB? :( Tiggi również nie mam 3 wpłat (łącznie z październikiem) :( Proszę dajcie znać czy podtrzymujecie deklaracje bo musimy wiedzieć na czym stoimy :) Jak kogoś pominęłam bądź zapłacił za więcej miesięcy a nie zauważyłam to proszę o sprostowanie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elficzkowa Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 Pozdrowienia dla ślicznotki Buni :) Ona jest taka do przytulania i miziania, przytulania i miziania itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selenga Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Selenga nie mam wpłat deklaracji od początku czyli od 5 miesięcy, nie wiem czy jeszcze będą czy rezygnujesz ze wsparcia dla Buni? :( Odpowiedziałam na PW, ale tu powtórzę - ja się nie zorientowałam, że moja deklaracja na Lusię przeszła na Bunię, jakoś mi to umknęło :( Deklarację oczywiście podtrzymuję i część już uzupełniłam, resztę uzupełnię na początku listopada, a potem już będę płacić co miesiąc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadwiga Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 pozdrawiam,kompletnie mi nie odpowiada nowe forum,dlatego nie wchodzę,niemniej chciałabym wywiązać się z podjętych zobowiązań.czy Lusia i Kulka nadal potrzebują pomocy? Jeśli tak,proszę o info = J Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinczerka_i_Gizmo Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Kulka - czyli Bunia, na której wątku (tutaj) napisałaś? Lusia już w nowym domku :) Ale Kulce/Buni brakuje pieniążków do deklaracji na hotelik... także będziemy wdzięczne za każdy grosik ! Jeszcze mamy Fifi, która kuleje z deklaracjami: http://www.dogomania.com/forum/topic/142859-fifi-znaleziona-szukamy-nadal-najlepszego-domu-dla-niej-i-prosimy-w-wsparcie-na-hotelik-greys-w-swoim-wymarzonym-domku/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiainat Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Bunia pozdrawia jesiennie :-) Wszystko u suni w porządku. Codziennie śmiga na spacerach jak zwariowana, troszkę kłóci się z Fifolinką i generalnie stara się rządzić psim stadkiem:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi79 Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Jaka szczęśliwa Bunieczka Ta fotka mnie "rozwaliła" http://i65.tinypic.com/20petj4.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Ależ z niej uśmiechnięta jesienna kupa futerka! : ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiainat Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Ależ z niej uśmiechnięta jesienna kupa futerka! : ) Ogromna kupa futerka:-) Jest co pielęgnować, a że Bunia nie przepada za zabiegami pielęgnacyjnymi to jest wesoło :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teresaa118 Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Stala dla Kuleczki na listopad w drodze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maarit Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Kochany niedźwiadek ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2015 Share Posted November 10, 2015 Ogromna kupa futerka:-) Jest co pielęgnować, a że Bunia nie przepada za zabiegami pielęgnacyjnymi to jest wesoło :smile: Kasiu, a udało Ci się coś dowiedzieć na temat jakiegoś najbliższego psiego fryzjera w okolicy? Jak nie a problem uciążliwy to daj znać - będziemy coś kombinować w Bielsku :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiainat Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 Kasiu, a udało Ci się coś dowiedzieć na temat jakiegoś najbliższego psiego fryzjera w okolicy? Jak nie a problem uciążliwy to daj znać - będziemy coś kombinować w Bielsku :) Przy obecnej pogodzie to taki fryzjer przydałby się codziennie:-) Bunia buszuje po tych mokrych polach i łąkach - wygląda zjawiskowo:-) Z szczotkowaniem dajemy radę Pinczerko :-) Przyjechał do nas nowy psiaczek, generalnie Bunia przyjęła go bardzo dobrze tylko zaczęła znaczyć teren -dzisiaj oblała wszystkie filary w domu :-/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiainat Posted November 20, 2015 Share Posted November 20, 2015 I Bunia z ostatnich dni;-) Bunia bierze prysznic ;-) i "padnieta"po kąpieli :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lili8522 Posted November 20, 2015 Author Share Posted November 20, 2015 Hahaha Bunia nie jest zachwycona z prysznica ;) Słodzinka <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zachary Posted November 20, 2015 Share Posted November 20, 2015 I wygląda prawie jak jeż....z tą mokrą sierścią... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinczerka_i_Gizmo Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 A jaka karbowana sierść w trakcie schnięcia :) Super zdjęcia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maarit Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Usnęła jak dziecko po kąpieli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lili8522 Posted November 24, 2015 Author Share Posted November 24, 2015 Zapraszam na bazarek dla Buni :) http://www.dogomania.com/forum/topic/333962-ksi%C4%85%C5%BCki-naklejki-pieskot-w-samochodzie-ciuchy-tak%C5%BCe-zimowe-zapraszamy/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lili8522 Posted November 26, 2015 Author Share Posted November 26, 2015 Drugi bazarek :) http://www.dogomania.com/forum/topic/333973-du%C5%BCo-bi%C5%BCuterii-buty-kosmetyk%C3%B3w-gar%C5%9B%C4%87-chusty-z-napisem-szukam-domu-zapraszamy/?p=16654303 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinczerka_i_Gizmo Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Lecimy oglądać fanty ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teresaa118 Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Stala na grudzien dla buni Kuleczki przelana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elficzkowa Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi79 Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 [url=http://www.up.programosy.pl/foto/swieta_14.jpg][/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martika&Aischa Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Cudownych Świąt Kochani :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts