Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to ogłaszam, żeeeeeeeee mamy BUNIĘ :)

Po namacalnych oględzinach ucieszyłyśmy się niezmiernie :)

Dziewczyna, już zawieziona do Kasi i odpoczywa bo dzisiejszych przeżyciach :)

Musiała jeszcze pojechać do lecznicy na szczepienie które miała za sponsorowane przez schronisko. 

W schronisku przebywała od lat 5 - ciu niestety jej zęby wskazują na wiek grubo ponad 10... Może 14-15 lat? :(

Jak tylko opuściła bramy schroniska jej ogon nie przestawał merdać, w samochodzie pięknie jechała,

lubi się głaskać i dzielnie zniosła wizytę u weta :) 

Babcinka waży 18 kilo... Ekhem... z czego 6 spokojnie do zrzucenia, łącznie z futrem które jest w stanie 

okkropnym...

Foto relacja też będzie :D

• Upvote 2
Posted

Ciocie kochane i jak? Czekam z niecierpliwością na info ;)

I mam pytanko, czy dotarła moja kwietniowa wpłata?

Dotarła, własnie wszystko uzupełniłam :)

Nie wiem, czy mogę, najwyżej mnie Aga ukatrupi wirtualnie xD
Kulka to Kulka, nie Kulek.

Ukatrupię jak Cię spotkam :)

Posted

No to ogłaszam, żeeeeeeeee mamy BUNIĘ :)

Po namacalnych oględzinach ucieszyłyśmy się niezmiernie :)

Dziewczyna, już zawieziona do Kasi i odpoczywa bo dzisiejszych przeżyciach :)

Musiała jeszcze pojechać do lecznicy na szczepienie które miała za sponsorowane przez schronisko. 

W schronisku przebywała od lat 5 - ciu niestety jej zęby wskazują na wiek grubo ponad 10... Może 14-15 lat? :(

Jak tylko opuściła bramy schroniska jej ogon nie przestawał merdać, w samochodzie pięknie jechała,

lubi się głaskać i dzielnie zniosła wizytę u weta :)

Babcinka waży 18 kilo... Ekhem... z czego 6 spokojnie do zrzucenia, łącznie z futrem które jest w stanie 

okkropnym...

Foto relacja też będzie :D

No to się, kurczę, baardzooo ucieszyłam :D  (ale zwroty akcji, prawie jak we filmie... amerykańskim) - niech żyje Bunia!!  0yahoo.gif 0yahoo.gif 0yahoo.gif

Posted

Wygląda na to,że Kulka-Bunia to cywilizowana babulka i od razu sobie przypomniała czynności znane sprzed lat pięciu.....A ta nadwaga...jadła i leżała pod budą zrezygnowana...

Posted

Ten dywanik sierściowy ździebko ściąć (od razu ciut zeszczupleje  ;))  , Bunię w nizoralu wyprać ze trzy razy - co tydzień i będzie jak laleczka :) potem karma lajt i fitness i będzie ok; a mnie to najbardziej ten Buni ogonek w górze cieszy - przyszłość widzę w jasnych barwach :D 

• Upvote 1
Posted

o matko ależ rozkoszny uśmiechnięty  pychol :wub: :wub: :wub:   aż się popłakałam ze szczęścia widząc ten radosny psi pycholek !!!!!! Bunieczko kochana nareszcie!!! Teraz już z każdym dniem będzie tylko lepiej :wub: :wub: :wub:

Posted

Jaka piękność.. zakochałam się <3! Cudna :)

Wracam tu po raz kolejny i gęba mi się smieje do usmiechu Buni-babuni

Przypominam, że babcia jest do wzięcia :D 

Posted

Gram w lotto ,żebym mogła mieć u siebie miejsce dla takich babulinek i dziadulinków,na razie bez rezultatu

Gdyby tak dom i portfel mógł się rooozciąąągać... Ahh... 

Posted

Mnie się podoba najbardziej to zdjęcie z samochodu, gdzie ma oczy podniesione na człowieka, jakby z niedowierzaniem pytała "naprawdę? już nie wrócimy do schroniska?". Łezka sie w oku kręci...

Teraz czekamy na pierwsze wieści od Kasi, z hoteliku :)

• Upvote 1