ewunian Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Nie wiem, czy mogę, najwyżej mnie Aga ukatrupi wirtualnie xD Kulka to Kulka, nie Kulek. 1 Quote
ewes Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Jej!!!!! :D super :) w razie potrzeby stanę w Twojej obronie :p Quote
Lili8522 Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 No to ogłaszam, żeeeeeeeee mamy BUNIĘ :) Po namacalnych oględzinach ucieszyłyśmy się niezmiernie :) Dziewczyna, już zawieziona do Kasi i odpoczywa bo dzisiejszych przeżyciach :) Musiała jeszcze pojechać do lecznicy na szczepienie które miała za sponsorowane przez schronisko. W schronisku przebywała od lat 5 - ciu niestety jej zęby wskazują na wiek grubo ponad 10... Może 14-15 lat? :( Jak tylko opuściła bramy schroniska jej ogon nie przestawał merdać, w samochodzie pięknie jechała, lubi się głaskać i dzielnie zniosła wizytę u weta :) Babcinka waży 18 kilo... Ekhem... z czego 6 spokojnie do zrzucenia, łącznie z futrem które jest w stanie okkropnym... Foto relacja też będzie :D 2 Quote
Lili8522 Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Ciocie kochane i jak? Czekam z niecierpliwością na info ;) I mam pytanko, czy dotarła moja kwietniowa wpłata? Dotarła, własnie wszystko uzupełniłam :) Nie wiem, czy mogę, najwyżej mnie Aga ukatrupi wirtualnie xD Kulka to Kulka, nie Kulek. Ukatrupię jak Cię spotkam :) Quote
Usiata Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 No to ogłaszam, żeeeeeeeee mamy BUNIĘ :) Po namacalnych oględzinach ucieszyłyśmy się niezmiernie :) Dziewczyna, już zawieziona do Kasi i odpoczywa bo dzisiejszych przeżyciach :) Musiała jeszcze pojechać do lecznicy na szczepienie które miała za sponsorowane przez schronisko. W schronisku przebywała od lat 5 - ciu niestety jej zęby wskazują na wiek grubo ponad 10... Może 14-15 lat? :( Jak tylko opuściła bramy schroniska jej ogon nie przestawał merdać, w samochodzie pięknie jechała, lubi się głaskać i dzielnie zniosła wizytę u weta :) Babcinka waży 18 kilo... Ekhem... z czego 6 spokojnie do zrzucenia, łącznie z futrem które jest w stanie okkropnym... Foto relacja też będzie :D No to się, kurczę, baardzooo ucieszyłam :D (ale zwroty akcji, prawie jak we filmie... amerykańskim) - niech żyje Bunia!! Quote
zachary Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Wygląda na to,że Kulka-Bunia to cywilizowana babulka i od razu sobie przypomniała czynności znane sprzed lat pięciu.....A ta nadwaga...jadła i leżała pod budą zrezygnowana... Quote
cancer43 Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Czort bierz sierść,ale to już inny pies - ten błysk w oczach ! Żebym nie była źle zrozumiana,to jasne że o szatę zewnętrzną też trzeba zadbać 1 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 I droga do hoteliku :) Oczko dla ciotek ;) Jest urocza kiedy postawi uszka :) 5 Quote
Usiata Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Ten dywanik sierściowy ździebko ściąć (od razu ciut zeszczupleje ;)) , Bunię w nizoralu wyprać ze trzy razy - co tydzień i będzie jak laleczka :) potem karma lajt i fitness i będzie ok; a mnie to najbardziej ten Buni ogonek w górze cieszy - przyszłość widzę w jasnych barwach :D 1 Quote
Martika&Aischa Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 o matko ależ rozkoszny uśmiechnięty pychol :wub: :wub: :wub: aż się popłakałam ze szczęścia widząc ten radosny psi pycholek !!!!!! Bunieczko kochana nareszcie!!! Teraz już z każdym dniem będzie tylko lepiej :wub: :wub: :wub: Quote
ewunian Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Uśmieszek rozkoszny, w końcu sie Babcia doczekała... ale te zęby... http://i61.tinypic.com/mimqfq.jpg Quote
Martika&Aischa Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Uśmieszek rozkoszny, w końcu sie Babcia doczekała... ale te zęby... http://i61.tinypic.com/mimqfq.jpg to prawda :) pyszczek do kapitalnego remontu ;) oczywiście jeśli serduszko na to pozwoli. Quote
cancer43 Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Wracam tu po raz kolejny i gęba mi się smieje do usmiechu Buni-babuni Quote
ewes Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Wracam tu po raz kolejny i gęba mi się smieje do usmiechu Buni-babuni Też siedzę i od 10 minut podziwiam :D 1 Quote
Lili8522 Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Jaka piękność.. zakochałam się <3! Cudna :) Wracam tu po raz kolejny i gęba mi się smieje do usmiechu Buni-babuni Przypominam, że babcia jest do wzięcia :D Quote
cancer43 Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Przypominam, że babcia jest do wzięcia :D Gram w lotto ,żebym mogła mieć u siebie miejsce dla takich babulinek i dziadulinków,na razie bez rezultatu 1 Quote
Lili8522 Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Gram w lotto ,żebym mogła mieć u siebie miejsce dla takich babulinek i dziadulinków,na razie bez rezultatu Gdyby tak dom i portfel mógł się rooozciąąągać... Ahh... Quote
elficzkowa Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Śliczna jest ! Mordulka kochana i uśmiechnięta ! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Mnie się podoba najbardziej to zdjęcie z samochodu, gdzie ma oczy podniesione na człowieka, jakby z niedowierzaniem pytała "naprawdę? już nie wrócimy do schroniska?". Łezka sie w oku kręci... Teraz czekamy na pierwsze wieści od Kasi, z hoteliku :) 1 Quote
Recommended Posts