Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś mnie oświeci czemu u Buni pojawiają się czerwone strzałki? Komentarzy można nie lubić, ale nawet przy samych zdjęciach ktoś klika.

O co "come on"?

Posted

Zakończył się błyskawiczny bazarek świąteczny.  Po odliczeniu kosztów przesyłek uzbierało się 104,40 zł czyli po 52,20 zł dla Buni i Kamienia. Przelewam dzisiaj pieniądze dla Buni i proszę o potwierdzenie wpłaty na bazarku:

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

Z bazarku uzbierało się trochę kasy dla Buni - dzisiaj przelałam na konto Agnieszki 127 zł

Bardzo proszę o potwierdzenie jej otrzymania na wątku bazarkowym

• Upvote 1
Posted

Dziękujemy za pomoc :)

Ja dzisiaj przychodzę z nowościami które podziały się w życiu Buni mianowicie Bunia MA DOM :)

Spodobała się pewnemu Państwu którzy odwiedzili Kasię i tak się to dalej podziało że dziewczynka pojechała i została  :)

Domek spadł z nieba bo wiadomo jakie szanse na adopcje ma taki pies ale udało się ! Jesteśmy ogromnie szczęśliwe, dziękujemy za pomoc

wszystkim którzy kibicowali Buni, wspierali, robili ogłoszenia :) 

• Upvote 4
Posted
24 minuty temu, Lili8522 napisał:

Ja dzisiaj przychodzę z nowościami które podziały się w życiu Buni mianowicie Bunia MA DOM :)

Spodobała się pewnemu Państwu którzy odwiedzili Kasię i tak się to dalej podziało że dziewczynka pojechała i została  :)

Domek spadł z nieba bo wiadomo jakie szanse na adopcje ma taki pies ale udało się ! Jesteśmy ogromnie szczęśliwe, dziękujemy za pomoc

Super wiadomość :)

Buniu powodzenia :)

Posted
Dnia 26.05.2017 o 23:00, teresaa118 napisał:

wspaniala nowina, ale nie jest rozliczona Bunia od marca. Nie wiem, jak stoi finansowo, ale nie doloze sie w razie minusowego konta. To kara za zle prowadzenie finansow.

Kwietniowe wpłaty były wpisane, Nie został rozliczony tylko maj który się nie skończył dla ścisłości :) 

Posted
Dnia 26.05.2017 o 20:57, Lili8522 napisał:

20 godzin temu, Lili8522 napisał:

Postaramy się i o wieści i o fotki :) 

Urlopuję się, ale właśnie odczytałam mejla, że kochana babunia Bunia MA DOM! 

Zaskoczenie, ale baaaardzo miłe! Trzymam kciuki za aklimatyzację suni w nowym domku.

I również bardzo proszę o info, jak się starusia miewa, za fotki z nowego domu dziękuję z góry :)

• Upvote 1